Jeste
uff dok nadjem copy
Printable View
Jeste
uff dok nadjem copy
Ne mogu nikom da odgovorim na PM u cemu je problem?
Posto je zabranjeno kacit svoj inbox zamracio sam poruku samo da bi se vidio problem pa ako moze ko da napise u cemu je problem:
http://www.dodaj.rs/f/3P/ll/1cLDULkh/inbox.png
Bolje da si grešku poslao...
Ili odradio print screen iste..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Imam jedan predlog, mislim da bi mogli doobro da ga razmotrite, a pokupio sam ga sa 2 strana foruma.
Dakle, radi se o jednom vrlo jednostavnom pravilu, koje ce uveliko smanjiti spamovanje na pdf-u prodaja/oglasi. Ko to pravilo prekrsi, dobija naravno infrakciju, i posle 3 opomene, ide ban, isto kao i na tim forumima, a i kod nas za psovanje/vrijedjanje itd..
Znaci, pravilo glasi:
KOMENTARISANJE CIJENA JE STROGO ZABRANJENO.
Znate i sami koliko se rasprava razveze ako neko prodaje nesto skupo (eo pogledajte ovaj oglas sto momak prodaje ip5s za 1000e), pa rasprava predje u svadju, pa vrijedjanje.. Vrlo jednostavno, komentarisanje cijene je strogo zabranjeno. Samim tim ce se prepoloviti spamovanje i rasprave i svadje na tom dijelu pdf-a. Razmotrite ovu opciju, mislim da je vise nego dobra.
Slazem se. Izuzetno dobar predlog. A to sam takodje primijetio na drugim forumima koji imaju slicne topice za prodaju. Jes da se nasmijemo ponekad dobro ali sto kaze stevvan to cesto preraste u svadje I vrijedjanja.
Послато са LT22i
Navalica laznih nikova i trolova po pdf-u o fudbalu. :)
posto mi salju poruke i pitaju jesam li vlado, sergi, lacijale, ufo, curva ili orgulo i da izbrisem neke duple nikove molim moderatore i admine da provjere ip adrese sa kojih se pise i kazu tj. banuju one koji imaju dupli nik i pisu s iste adrese a sa vise nikova.
Zašto me forume redirektuje na ovu adresu?
Kaspersky
39.jpg Blocked: http://www.vozite.com/znakovi/znakov...naredbi/39.jpg (analysis using the database of malicious URLs) 24.09.2013 15:42:13 http://www.vozite.com/znakovi/znakov...citih_naredbi/
Trolovi (dupli nalozi) crnjace po sport pdf-u, trebalo bi za svaki kreirani dupli nalog da se na originalni doda po mjesec dana ban-a.
Ovako, pošto ste se okomili na lacialea, zamolio me je da napišem nešto. Čovjek nije u CG, a i da jeste, ne bavi se tim stvarima, kreiranjem duplih naloga, i slično. I ja ga poznajem, i to mogu garantovati. To sto vam ne odgovara on ili njegova prica, ne znaci da spamuke, niti da treba da mu produžavate ban, a nemate dokaza. Ako mislite da ste u pravu, slobodno provjerite ip adrese i uporedite, o viđećete da grijesite. Toliko o tome.
Ne radi tapatalk -,-
Nesto je do tebe;) meni je OK
Ne mogu ni ja sa tapatalka, tacnije ne mogu uopste preko mobilnog. Stalno mi javlja da nije dobra lozinka...
Ajte na temu android tamo je objasnjeno juce cini mi se.....
Edit-Nije tamo neznam dje je......
Najbolje da trazim na 56 tema zasto forum ne radi sa mobilnog...
Mislim da je već pomenuto do sad - deder modovi, pozabavite se sa ovim likovima što samo kao ''sateliti'' ulete u nečiji oglas sa ciljem da mu obore cijenu ili slično. Valjda je na onom što postavi oglas da odredi cijenu u zavisnosti od kvaliteta onoga što nudi a i potražnje za dotičnim artiklom.
Sretne nam reklame :)
Moze li se ovdje ubaciti neka nasa firma, tacnije moze li na Pm cjenovnik zakupa?
Vazda hvala
Ocete li mi mać ovu reklamu ?!
e pa sad....ne
Kad ce vratiti ona opcija da mozes da sakrijes neke pdf? :) Poludjeh vise od ovih oglasa. Desetak stranica samo oglasi.
Ogavna je reklama, sto je ono ljudi?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
AdBlock