kazu ljudi papir svasta trpi,
a nas vozac sad astricu krpi.
svi cekamo snimak da se vidi,
pa ce astra svima da se svidi,
Printable View
kazu ljudi papir svasta trpi,
a nas vozac sad astricu krpi.
svi cekamo snimak da se vidi,
pa ce astra svima da se svidi,
Imao bih i ja jednu pjesmicu za biznismena, ali se bojim da je previse hard core.
Evo čekam da mi na email pošalje jer na viber nmz. Previše zauzima.
Ali Astra od čipa kad joj daš gas komaraca nema u reonu od 30km. :D 150ks i mislim da je čip 60ks + nešto na turbinu.
1.9 jak obrtni zbog toga tako ide.Ja rekoh r32 mu nista nije mogao a fabia me upozorava da ne lazem. :D
60 kona chip velis na 1.9 dizela od 150 ks?
a i taj motor voli 210 konja ;p i ti chipovi od 60 konja su hit kod nas ja sam na juga stavio 1.1 koral ciao sa 120 konja na chip samo
Ne znam i ne zanima me jer je auto prodato ima godinu / svidja mi se model a sasija ne znam kakva je i ne zanima me duse mi. :D znam da se sprda sa svima. Sa 50/60km kad da gas preskoci na 100km nego da ne duzimo opet tema je gorivo preskacemo ovo kao da nista nije bilo. :)
https://s17.postimg.cc/5bol7m6fj/nafta.jpg
Jogurt je luksuz.
ja se izvinjavam, samo na kratko ako moze potvrde, pominje li se ovo cipovana astra i r32?
Da, da.
http://www.vijesti.me/vijesti/podgor...27-dana-872328
Čista posljedica auto zagađenja, s obzirom da CG odavno nema značajniju industriju. Sve ukazuje na to da su dizeli najveći zagađivači, s tim što ne treba pošteđet ni benzince. 90% uvezenih auta su nam dizeli. Realan potez bio bi uvođenje neke velike takse koja bi demotivisala kupovinu.
zato bi ovim naftasima registracija trebala da bude skuplja.a autima sa plinom najjeftinija.al nema srece kod nas
Ti se šališ..pa da ljudi imaju love vozili bi benzince koji troše 10+ l a ne renole koji troše 4 l nafte..i kažeš da se poskupi rega dizelima? Pa šta onda ljudi da rade? Da voze neregistrovani ili da voze biciklo/trotinet..
Odje je prosječna plata 300e a ne 3000.
Inače to što se tiče zagadjenja vazduha autima, je čista glupost, čisti marketinški trik
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ćetlnest ipo, ukupno
...pitaj bilo kog fizičara koliko kiseonika ima u gornjim slojevima atmosfere, onda vidi koliko kiseonika proizvodi "drveće" i koliko je to ništa. Ne utičemo mi na globalno zagrijavanje ili na ozonske rupe.
Za ovu gore vijest je krivo i grijanje na drva, tako da sam djelimično pogriješio, pa se izvinjavam.
Ali, samo da znaš, ne nanose auta štetu samo ozonskom omotaču, nego i čistoći vazduha koji udišemo. Nećemo sad pravit paniku ako vazduh nije kao na Žabljaku, ali dizeli i novi turbo benzinci visokog pritiska izbacuju mnogo više čestica koje zagađuju od običnih benzinaca koji, izgleda, prestaju da se prave. Ovo samo da razjasnimo neke stvari. A što se tiče skupoće država bi mogla da subvencioniše vožnju na druga goriva ili da subvencioniše one koji uopšte ne voze, a koriste biciklo ili gradski saobraćaj.
Kad bi tako nešto bilo realno, u NY i ostale ogromne gradove, ne bi bilo žive duše, svi bi pomrli
Ovo za astru i r32 je istina, ja sam vozio r32 tada
I ja sam pronašao ovo na netu..
http://youtu.be/sv4FQZIx8dM
PG - KG - Vožnja 60/70km kroz KG - PG 845 km
Napunio pun rezervoar u PG (50l drži) ostala 1/4 rezervoara. Sad dok ne uđe u crveno biće 300/400km kroz PG.
sto cini dokoni narod i trkaci na tastature... :)
golfovi sto preticu petom sa 600 obrtaja,turbina radi na ler,kosa opada pa se posle 2000km mijenja zamajac :)
meni
Sandero Stepway 1.5dci trosi 6.2l gradske...mladji sam momak,volim da vozim malo ostrije,to je dosta mali motor pa se cesto mora zgazit dobro ako ces da ide ikako.
Kome nije muka da vozi 60 na sat,taj motor stvarno moze da ne trosi preko 4.5l
Mazda 6 sportwagon 2.0dizel 16v 145ks 2005 trosi 6.0litara,ali to nije voznja,to je gusenje u svaku brzinu i voznja na tempomat...Zadnjih 20 dana je sa takvom voznjom podigla na 8.5l jer se automacki pali vebasto.Ovaj auto kad se vozi normalno trosi 9litara,kad se stisne 11...(bez vebasta)
Hyundai Lantra 1.5 12v benzin+plin...s 10e, 110km,ne isplati mi se da ga upalim,zato stoji ispred kuce neregistrovan
Procitah sada, neki analiticar americki izjavio da cijene nafte nece preci 50 dolara po barelu do 2020 godine, vrh ako bude tako :D
Ipak je stalo 36,58lit - 30€ do čepa.
845km - 36,54l = 30€
Autobusom bi me ispalo skuplje da sam išao
Potpredsjednik parlamenta Suljo Mustafić je za gorivo u toku 2015. potrošio skoro duplo više od ostalih funkcionera parlamenta pojedinačno.
Prema odgovorima koji su iz Skupštine dostavljeni "Vijestima” Mustafiču je u toku 2015. plaćeno gorivo u iznosu od 7.168 eura za službeni automobil “audi A6” na koji ima pravo kao potpredsjednik, što je 597 eura mjesečno, odnosno skoro 20 eura dnevno.
Drugi na listi funkcionera parlamenta po troškovima za vožnju je potpredsjednik parlamenta iz Demokratskog fronta Branko Radulović sa potrošenih 4.408 eura, a koji od avgusta bojkotuje parlament. Treći potpredsjednik Skuštine, Milutin Simović iz DPS-a, koštao je parlament 3.042 eura.
600e mjesecno. Znaci sipa on zena djeca i jos 5oro.
Sent from my iPad using Tapatalk
Putuje iz bara ako se ne varam, mora da ga stiska uz pastrovacku
Sto bi isao preko Paštrovačke kad mu je i tunel plaćen?
P.S. Što će 2 goriva u jedno auto?
Brate 600e mjesecno.
Pretpostavljam da je motor 3.0t kako Ili cak 4.2. Mada koji god da je. Ranko je potrosio manje od njega a s8 vozi.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...75e6f1c3db.jpg
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Vidi post #8094.
mozda vozi u drugoj brzini preko pastrovacke cijelo vrijeme......
Najjaci su likovi sto ne dolaze na posao, ali zato redovno uzimaju pare od posla za gorivo i dnevnice!? Ni u Zanzibar ovoga nema