A okle ni vazduh iz ofsajda nije moga disat :) mozda je sudija zazmurio na ovo lijevo oko :P
Printable View
interesantno je da je bilo vise varvara u NK nego li na domacem stadionu kada su igrali protiv sutjeske
interesantno
hahaahahahahaha
kakva je situacija u budvi pred utakmicu u subotu? je li se i gor-nagy oporavio? očekujem da će budva bez većih problema proć mladost (ne igra ponajbolji igrač burić)
Budva ce biti kompletna.
Neigranje Burica je ogroman hendikep za Mladost, ali Mladost je ekipa koja se nikad ne smje potcijeniti.
I ne slazem se da su budvani favoriti.
Ako bi Bonacic forsirao igru sa 2 centra u bazenu (a za to ima uslova jer ima trio Hinic-Muslim-Paskvalin) Budva bi mogla da ima velikih problema.
Igrace se uglavnom na pozicione napade, najveci adut Budvana, centar Franicevic, je poznat zagrepcanima, a sa druge strane bekovi Budve nisu najvise klase. Naprotiv, svi sem Ticica su prosjek, iako je Mijanovic sasvim korektno igrao protiv Juga.
Budvin najveci adut je svakako Sefik.
A mi, na paklenom gostovanju u Sibeniku, bez TV prenosa, niti snimka...:rolleyes:
Ipak, dobili smo Sibenika 3x ove godine, valjda budemo dovoljno koncentrisani da ne udjemo u egal zavrsnicu.
slažem se da se ne treba potcjenit mladost, ali nisu slučajno izgubili apsolutno sva gostovanja u crnoj gori i dubrovniku ove sezone, i to uglavnom uvjeljivo. nedavno im je grad zagreb uplatio 1 000 000 kn (cca 135 000 eura) financijske pomoći, alii s tim "motivom" su pregubitnička ekipa.
najava utakmice šibenik - primorac
Odlicna najava, sjajan text kakve sam i navikao da citam na tom sajtu.
Medjutim, u analizi se ne pominje najbolji igrac Primorca - Paskovic.
Sibenik moze da nadigra Primorca ako umrtvi igru, zato se i nadam da cemo sa svih 13 igraca (vjerujem da u sastavu necemo imat' rezervnog golmana) lomiti domacina i u 3/4 prelomiti mec.
Znaci, kontre i polukontre uz solidan igrac vise/manje mogu da donesu prevagu.
može li mi neko napisat koji igrači primorca, jadrana i budve su baš ponikli u tom klubu u kojem igraju?
evo naprimjer šibenčana skoro ni nema u šibeniku (brkić, samodol, španja) u mladosti standarno već duže nema domaćin igrača (ponekad igra babić, a za lončara nisam siguran. zagrepčanin je, ali ne znam je li iz mladosti). dok su u juga svi iz dubrovnika osim smodlake (već 10tak godina u juga), azeveda i semana koji je promašaj i ne igra uopće.
Evo ću tu nabrojati one koji su baš iz HN i koji su ti počeli karijeru u Jadranu: Vladimir Gojković, golman Miloš Šćepanović, Nikola Vukčević, Leka Ivović i Aleksandar Radović.
U Primorac su iz Kotora svi sem Kissa, Steinmetza, Pavlovica i Setke.
A u Budvanskoj Rivijeri mislim da nema igraca koji je ponikao u tom klubu sem mozda sad nekih mladih koji uopste i ne igraju.
+ Luka Sekulic.
Primorac ima 16-17 igraca prijavljenih za EL, a kotorani nisu: Kis, Stajnmec, Pavlovic, Setka i Zatovic.
Budvani nemaju nikog iz Budve kad igraju sa najjacim sastavom...
Kotorani u jadranu su: Pejakovic i Klikovac.
Kotorani u Budvi su: Uskokovic, Barba, Danilovic, Vukic i Doncic.
Klikovac Kotoranin ?
cataro,zar nije ticic budvanin?
Ajmo sva Crna Gora uz budvu i primorac i onda sve tri nase na F4 u RI i Titula Evropskoyg prvaka u CG. Bilo bi lijepo i da Jadran osvoji prvo u grupi ali je to manje bitno, vazno je da je prosa...
Budva - Mladost 60:40
Sibenik - Primorac 45:55
Primorac vodi 8:3 poslje 2/4
To je to mislim, 3 Crnogorska kluba medju 8 najboljih u Evropi sto vise reci, i eto 1 Hrvatski i jedan Srpski! Samo jos Budvani da odrade posao, mislim da ce bit maximalno motivisani :))
Ne mogu da vjerujem da nijesam u bd,da gledam mech :(
šteta...
žao mi ove budvane-baš im se neće. prošle godine gube u finišu u odlučujućoj utakmici za domaće, a sada u odlučujućoj za četvrtfinale ne mogu dobiti..sve u poslednjim trenutcima
no primorac razbi šibenika. jel ovo janović igra za primorac?
Kakav Janovic:confused:
17:7 smo dobili... ;)