Samo je glavna stranica nedostupna, zato koristite "Quick navigation".
Printable View
Samo je glavna stranica nedostupna, zato koristite "Quick navigation".
Hello
Cisto radi informacije. Ovaj forum zajedno sa par hiljada drugih je oboren od strane grupe koja je nasla "rupu" i iskoristila je za obaranje svih vbulettin foruma koje su nasli. Ja sam sada iskljucio registraciju novih korisnika i iskljucio neke stvari tako da se nadam dok Vbulettin ne nadje resenje da necemo imati problema.
Zao mi je zbog eventulanih neprijatnosti koje ste imali.
ajde sad svih 500 online aktivnih članova da postave što im je "izlazilo"!
obavijestili su da je forum hakovan, ne znam čemu tolika frka. ako ne možete pomoć, odmorite malo.
bez ljutnje.
Pridrzavajte se savjeta drugarice goozice jer ste dobili obavjestenje a administracija zna sta je blokirano, promijene... i nema potreba da se postavljavaju zahtjevi....
Mene zanima da li postoji sansa da moje privatne poruke budu objavljene na internet portalima?
Ne nista nije kopirano. Sto se tice font size i ostalih stvari na koje smo se navikli a koje sam ja morao obrisem...moracemo ispocetka sorry
malo po malo
Pitanje jedno jel moze tapatalk biti u funkciji?
Hvala
Pa zar nije u funkciji?
TO nijesam dirao?
Što je sa privatnim porukama? Smije li se sad neki bubuljičavi haker, sa +10 dioprtrijom, mojim inbox-udvaračkim sposobnostima?
Ja sam instalirao sam forum runner radi sve normalno,dok se ne sredi tapatalk...
Ja sam sa tapatalka.
Evo cisto ako bude postova da lazem.. :)
http://img.tapatalk.com/d/13/09/10/nu5upeqa.jpg
ni ja ne mogu od juce, izbaca ovo
http://www.zaslike.com/files/36mhrp3v6ex2r91qnn87.png
Neka se neko oglasi kad proradi tapatalk, preglednije je nego sa komp...
To cemo da uradimo cim dobijemo PATCH za forum koji resava prethodni problem
Pa ko je napravio grešku, adminsitracija foruma koja je updatovala forum na neku noviju verziju ili...
EDIT, vidim sada da is ukunio plugin slučajno. OK, vrni ga, šta da raidm u trenucima dok se vozim...
U trenucima dok vozis je zabranjeno korisćenje mobilnog a niko bas ne bi da te ima na dusi. PATCH za forum će biti samo za stacionarne forumase na mobilne aparate :)
Gorane...probaj samo da reinstaliras plugin za Tapatalk.
Ne funkcionise ni filtriranje poruka. Nije da pametujem, samo da vas informisem.
Ne funkcionise dosta toga jer je dosta toga iskljuceno....tako da...
Od Administratora najvećeg CG foruma sam, u najmanju ruku, očekivao ozbiljniji odgovor, iako ja nisam uputio pitanje. :) Ne može da ne funkcioniše, MORA da funkcioniše. Ovo je najveći forum u CG, 500 ljudi vazda crpi informacije odavde, bitni političari, novinari...
Gorane, budi moderatore, sređuj forum. :D
p.s. Znam ja da je ovo privatni forum, itd, i sl., ali odgovornost prema forumašima imate.
p.s.2. Pravi taj Tapatalk, predugo mi smjena traje...izluđeh bez istog.
zaboravili ste link ka cdm portalu gore u zaglavlju pored ove konobarice
Ma bre sve smo makli