Samo da vas obavijestim da je najbolji ugostiteljski objekat u podgorici, nacionalni restoran pod volat, nastavio sa radom, godisnji odmor je trajao 8 dana...
Printable View
Samo da vas obavijestim da je najbolji ugostiteljski objekat u podgorici, nacionalni restoran pod volat, nastavio sa radom, godisnji odmor je trajao 8 dana...
Meso je sigurno vise odlicno.Jer sad prepricavam to i kazu mi ukucani ko to drzi i da znate da oni drze i proizvode sve suhomesnate proizvode.
Sent from my Le X620 using Cafe Del Montenegro mobile app
Imam račun, tj. ne vidi se dobro gramaža ali je nalijepljeno na kesu bilo ispisano sve ovo što mi je i bilo unutra, ako znam.
U svakom slučaju je džab džabe, bar 10 ljudi mi je pomenulo to do sad. I što veli Đalac, drže i sve suhomesnate proizvode...
5 cevapa, velika kremenadla, dvije kobasice, pilece bijelo file veliki isto, 1.63e
ako je to stvarna cijena za pobrojano ja ga ne bih obidova a tebi dobro ucinjelo
Kad je jeftino ne valja, kad je skupo ne valja... nasem narodu nikad ugodit
Sent from my iPhone using Tapatalk
mozda je pranje para hahaah
Ne velim ja, moguće da je greška neka bila ali je činjenica da je 5e 1kg miješanog kvalitetnog mesa a povoljnije nema niđe, bar ne da ja znam.
Stvarno čudo, pa kad dođe da ti naplati tanjir pašte 6,5 € da ga pljaštiš onim tanjirom posred čela.
U urban bistro prije neku noc narucih piletinu sa pomfritom 8€. Rekoh biće dobra porcija jer sam cekao sigurno 20minuta. Evo ga konobar sa najvecim tanjirom na svijet a u njega ukupno 5parcencati piletine velicine 3x3cm nekolicina zelenih listova i pomfrit u cjediljku (ne znam kako drugacije da nazovem). Prosto bi me bilo sramota da to ponesem nekome za sto a ne da mu jos naplatim 8€.
Takođe mi je cura narucila bruskete i dobila je tri male bruskete koje su naplacene 6€. Posto joj je bio rođendan nisam htio da pravim scenu ali ovo je postalo sramota sto rade ugostitelji kroz ovu državu posebno relacija pg bd petrovac. Ne znam dokle vise.
Topla preporuka svima ne idete u urban bistro jer je to urban sramota eto
Poslato sa iPhončeta telefončeta
U urban je hrana losa, dje tamo jedete. Eto sufle im je top ali i on je malac za 4e
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Setali smo tuda, pođosmo da vidimo bazen kako napreduje krov i da pogledamo nesretni hotel i onu kutiju od akvafreš paste za zube što uglaviše pored. Pa mislili da sjednemo malo da promijenimo sredinu, kad ono trt. Rajet li je jest doma nego kod ovih nazovi ugostitelja (čast izuzecima).
Poslato sa iPhončeta telefončeta
kaaaaaaako se prosuh danas od celava pod volat. I neka sto su bili dobri, no su stigli za 7-8 minuta. svih 25 komada. A tope se u ustima, mo's zube kuci ostavit <3
Ti kao da si cevape od puslica jeo
Heheh...Ne sumnjam da im gazde daju 8 dana godišnjeg odmora,opet bolje i to nego nista. Nego si ovaj put izbjegao rijec "kolektivni" odmor. 17og avgusta si napisao da su na kolektivni odmor,a juce(treceg septembra) pišeš da su se vratili s Godišnjeg odmora.izgleda im je potrajao malo vise od 8 dana ha ha ako ako,nadam se da su odmorili ti radnici P.s not sure if ur trolling tho :D
sad su nateeeekliii bas junacki!!!
Znaci da je pozitivna kritika na forumu dala rezultate :)
+1 za ćevape Pod Volat.
Kad smo kod ćevapa, kad god odem službeno u Bijelo Polje, a nema se vremena, trk na ćevape kod Senča. Odlični su.
Možda je do berbe mesa 😁 Ja imam istančan ukus i teško bi mi tako nešto promaklo 😁
Sent from my E6653 using Cafe Del Montenegro mobile app