Koci li vama slika?
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Printable View
Koci li vama slika?
Koci..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako je smoren ovaj lik na pink m tacno ce se objesit na poluvrijeme
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Od govana ćemo mi RTCG pravit, i audio i video.
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Brinu ove korne. Prosle kvalifikacije smo ih odlicno branili sad klimavo dosta to djeluje.
Ne mozemo da vezemo u sredinu nista, to me uvjek nerviralo
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ne koci na Totalu, ali koci na zemaljskoj. Ma ne, RTCG trebaju vijekovi da ubace HD, ove cim je SBB kupio ima da im svane
Znači... RTCG od istog materijala od kojeg je i sad, u tom slučaju dobijamo klonirani RTCG, a zašto bismo to radili?
Ovaj Živković ovako zvuči i prenosi od kad ja znam za njega (a to je bio neki random prenos sa neke beogradske televizije iz prošle decenije), to je stara škola komentarisanja đe se ne priča puno da se ne smeta gledaocima. Iskreno, između hiper brbljanja koje se uglavnom svodi na iščitavanja raznoraznih statistika, brbljanja i lupetanja koja nemaju veze sa utakmicom, radije slušam ovako neko nešto.
Precrno je bez publike, to se tek osjeti kad nema zvuka sa tribina jer smo naviknuti da je uvijek tu, a vjerujem i da je igračima jednako dosadno. Rumunija je napravila par zajebanih situacija, nego promaši lik loptu, a jednom prebačiše gol nakon šuta glavom, ali nisu uopšte spektakularni. Mi oštećeni za penal i za sad ravnopravni, a u ovom sastavu to je sasvim zadovoljavajuće.
Sa pp sam zadovoljan. Ovakav tim je odigrao ok po meni
Sent from my SM-G531F using Tapatalk
Prvo i prvo, penala niđe.
Koči i na extra tv.
Igra očajna, Rumuni slabiji nego što se o njima priča. Ovi naši nisu imali dva napada da valja. Ne pokušavaju uopšte naprijed, dvije lopte nisu povezali. Pitanje je vremena kad će se Rumunima posrećit jedna. Da su ih napali muški mi bi dosad vodili 2-1.
Ako mene pitate
Petković
Marušić-Savić-Simić-Tomašević
Vukčević-Šćekić
Janković-Ivanić-Boljević
Jovetić
Vi ne gledate fudbal, očigledno.
Jok , gledamo kriket.
Sigurno, jer pojma nemate.
Izvini stručnjak nijesam te prepoznao
Opravdano, puštio sam bradu.
Opet penal , sudija majku ti *****
Džabe Mugiju slomiše nos.
Bravo mugi
Mada nejasno mi je da tumbakovic ne mijenja 13 min do kraja bez jednog igraca
Pa daj bre, pih
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
E u pm.
koliko moras da budea glup od 1 do 10,da kao spic dobijes dva zuta...
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Ode Mugi u svlačionicu. Znači Bećo, bez meča evo po godine, udarna igla sa Litvancima.
Biće ovaj bod ko kuća, samo da ostane sve ovako...
A sada samo zato jer ste vi to trazili... grande Beco :mrgreen: