Da li će Galatasaray doći i treći put iz 2-1..
Opet ga pratim iz 1-2 i 2-1 za 3 dana.. :)
Printable View
Da li će Galatasaray doći i treći put iz 2-1..
Opet ga pratim iz 1-2 i 2-1 za 3 dana.. :)
ja rekoh drugu.. ne bi me cudilo da dodje 2-1 galatasaraj... i dodje... sto cine turciiiii... a malagu x2 igrao... e pa malera
igrao reala 1x i dortmund isto kao ti x2 pih...cardif1 i nocas barcu bi cekao 1-1...glavno za nocas predlazem barcu 1-1 i juve x-1
Barsa gg1p
Corava koka pogodi koje zrno.
Nisam jos radio detaljnu analizu ali za danas su mi:
Barsa 1 1.35
Juventus 1 2.60
Konacni tiket sa kvotom cu izbaciti oko 19h,tako da molim ko me bude pratio da saceka 19h za konacnu analizu :)
Germany, Regionalliga North, Hamburger II - Weiche 1 @ 2,1
Nekoliko igraca iz prvog tima su prekomandovali u b tim
Herren Bruma (df 17/1), Rajkovic (df 9/0), Jirácek (mf 7/0), Kacar (mf 3/0), Sala (mf 7/0), Lam (mf 3/0), Nafiu und Nĝrgaard
Tako su i prosli pa su pukli...
treba da se vade ispadose , a kvota je pala na 1,9 valja probat....
Tenis
Colombia, Barranquilla chall. 2013
21:05 Federico Delbonis - Juan Carlos Saez
Tip: 2h (+1.5) setova
Kvota: 2.9
Mozzarta bet
Analiza:
Kladionice su ponovo potcenile ovog momka, kao i juce kada je igrao protiv igraca koji je vise od 400 mesta losije plasiran na ATP listi. Mada je danas drugacija situacija i Saez (386. ATP) igra protiv protiv Delbonisa (116.) koji ima bolji plasman na ATP-u. Oba igraca su klasicni Juznoamerikanci i najvise im odgovara sljaka, na kojoj najcesce i igraju. Slicni su i uzevsi u obzir njihovu formi u poslednjih godinu dana, ali ono zbog cega ja igram na Saeza je cinjenica da je u poslednjih 10 meceva izgubio na samo 2 i mislim da u danasnjem mecu sigurno moze do bar jednog seta, a kvota je po mom misljenju previsoka i zato ne smem da propustim ovu priliku.
Srecno!
Annan - queen's park gg (1,45)
barcelona - psg 3+ (1,50)
juventus - bayern x2 (1,45)
partick - morton gg
(1,50)................ 4,73
Barcelona - psg gg3+ (1,95)
botafogo - friburguense gg3+
(2,05)........... 4,00
Juventus 1-1 na osecaj
Botafogo RJ - Friburguense iz 2-1
Odigrao sam ovo prije 10ak dana na prelaz, ali je odložena valjda bila. Idemo u krug!
Juventus tr2-1
Barsa tr1-2
min prije pocetka uplatih w2 oba ;)
winner ?
moj fix za vcrs je basel 1. dosta je jak kod kuce, pobijedio je i bajern... takodje nadigrao je totenhema u prvoj utakmici i mislim da ce da ga dobije sad
Rubin 1X vrijedi pokusati
ja ubodoh sinoc, psg daje prvi gol, i bajern daje prvi gol (tj htio sam juve, al mi radnica pogrijesi .. i nisam htio mijenjat) :D
Uhvacena juce kvota 2.9! Za danas:
Tenis
Brazil, Itajai challenger 2013
15:05 Rogerio Dutra Da Silva - Ricardo Hocevar
Tip: 1h (-1.5) setova
Kvota: 2.05
Mozzart bet
Analiza:
Mec izmedju 109.(Da Silva) i 276.(Hocevar) teniser na ATP listi. Njihod dosadasnji medjusobni skor je 5-2 za Da Silvu, a od tih 7 meceva, 4 je zavrseno u 2 seta. I jedan i drugi teniser pretezno igraju na sljaci i to im je omiljena podloga, s tim sto Da Silva ima ucinak od 109-78 a Hocevar je negativan sa 61-78. U poslednjih godinu dana prvi je u daleko boljoj forumi, sto je slucaj i u posednjih 10 meceva obojice gde Da Silva ima 4 poraza, Hocevar cak 8(gde je na poslenjih 9 turnira na 7 ispao u prvom kolu, a najdalje stizao do drugog)! Da Silva je u ovom mecu apsolutni favorit, njegova pobeda se ne dovodi u pitanje, a nadam se i da ce biti ubedljivih 2-0.
Srecno!
sad cojek prije mene 500e djer valcea 2 @ 5,25 i ja 20e da yebe oca
E vala ako ces ti onda cu i ja pa da svi popadamo. Ti znas da ja kad pratim tiket tu nema prolaza. :D
udri shone neka sve ide u propast :D
kad igra taj djer?
Za danas: Sigurnost 80%
Newcastle 1 2.60
Basel GG 1.57
kvota 4.08e u Lob.Srecno svima :)
3.50 je kvota na Newcastle na bet365
Ko zeli da proba,neka igra tacan rezultat Newcastle 2-0
Njukasl iz najjace danas!
Na osnovu cega temeljite ubjedjenje u pobjedu engleza?
Benfika je nesumljivo jaca od njih.
Sve moze biti,ali da Benfika ima jaci sastav to sigurno nema
http://www.dodaj.rs/f/3c/eP/tmoFfDR/paint.png
Na papiru malo bolji Englezi, ali na terenu Portugalci LETE.
poluvrijeme
Gyori ETO W 10-14 Oltchim Valcea W
inace za oltchim igraju mara jovanovic i kaca bulatovic
znali smo to vala svi :) djer za sad veze nema :d
ali taj mudonja sto je odigrao sa 500 e :)
ima muda taj covjek...svaka mu dala :D
I ja sam ga ispostovao sa 20e, zao mi je sto nisam i jace, ali dobro je. Na kraj je bilo gusto, jos vidim ove djevojke iz djera se vesele, a ja mislim izjednaceno, i reko pi u p materinu, kad ono prosli su zbog gol razlike.
Hvala DR sto si podijelio snama ;)