I ...prije dodje neshto shto je mnogo teze nego ovo shto je TREBALO doc,tako da...zacharani krug:)
Printable View
ja sam se juce zahvaljujuci momku NE MOGU,IMAM TRENING opario,pa pricajte vi sto god ocete :D
a sad prestanite da spamujete ovu temu s njim,neka radi momak po svojem ima ga ko pratit.. ;)
Ispod 500e se ne priznaje ;)
pa e kad neko od nas izbaci tiket kvotu 500e ja cu da mu se poklonim...a dotad ne smarajte s tim momkom
A taj momak izbaca kvote 500?
Alo druže.. :lol:
to je @dinonodi pomenuo,ali ne shvatam sto ste se okomili toliko na njega,zavidite li mu sto ima toliko "fanova" mozda? :D
imate fb,otvorite profil pa tipujte,da vidimo koliko ce vas ljudi pratit,tj. koliko ste dobri... ;)
uhvatio je jedan dan 400 i kusur kvotu... ;) ne mlati kad ne znas :)
tj izbacio je 5,6 parova i sve ih je prosao.... a kad izbaci tako obicno predlozi da se odigra sistem..
Jašta.
Reka sam 500 zato sto za sumu ispod toga ne mozes da kazes da si se opario,sve to brzo dodje brzo ode, ja sam uzeo 100, a samo cekam tuzan rastanak, uz nadu naravno da ga nece bit.
ja u zadnje vrijeme nisam aktivan kad je kladionica u pitanju,pa me je privukla ta njegova stranica i eto,gle slucajnosti odma pare uzeh ;)
nisu neke pare,ali 500eura nije mala suma,makar ne za mene a vi ako uplacujete po 100+eura onda ste ozbiljni kladionicari koji ne bi trebali da se spustate na njegov nivo...
Taj lik UBIJA kladionicu pa pricajte sto ocete ;) pretprosli vikend je par puta ufatio 1-x, daje samo jake kvote, eo npr sinoc je dao 6 meceva sve kvote preko 2, samo je jedan kiksao. Ispratio sam ga par puta i uzeo pare, a znam likove koji ga prate od prije jos i njegov profil im je homepage :D
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Ne sprdajte se tako vam boga i vi i Lav pa sto je to ljudi moji kakvo je to mazanje ociju ? Sto je povatao svega ti ? Evo ja cu isto kao on povatat ono od 6 meceva svaki dan 3-4 i ludnica jedan dan ako mu uleti 5 i on je bog odma ???? Sto je tO ? A gledate li sto je promasio sve ?
Kotoranin pogledaj malo bolje... ja od kad njega pratim evo zadnjih mjesec dana, debelo sam u plus... singlam vecinu toga sto izbaci, ako mi se neka ucini bas nemoguca, nju preskocim...
I na kraju... ko će koga, ako ne svoj svoga.
http://img198.imageshack.us/img198/6029/tiketb.jpg
Dobra strana u svemu ovome je što ću makar moć na mir da spremam ispite u vrijeme revanša.
Majku im je*em. I sa +2 bi bili prelagani. Svinje.
http://www.dodaj.rs/f/1Y/BM/4qfGqi1c...-04-040346.jpg
Uplata jes' samo 1e, ali ne mogu prezalit ovo...Pogotovo sto je bio dobitni u 89' ;)
17:30 Östers - Sirius 4+ (2.70)
Zna li ko ista u vezi sa kalkulacijama u Evroligi pred ovo zadnje kolo dje su Barsa i ovi? Tu moze da ide 5 timova dalje cini mi se. Ako zna neko detaljnije,neka napise,valjace.
Newells Old Boys - Lara 1
Real Patosi - Aurora 1
BENFIKA - TOTENHEM 1
Benfika - Totenhem 1?
Vidi se da pratiš, hrabar fiks. Što misliš Njukasl - Bazel?
hhahahahhahaahahaha ja sam igrao benfika uzima set,ne moze se promasit'
Vidji kako su napali momka... :D
ja sam igra benfika daje 20+ koseva u prvo :D
Ja sam igrao totenhem 1 prva trecina
To je siguran fiks, vidis prva dva su malim slovima!
Momci jedno pitanje :
Odigrao sam Partizan na jedan tiket x-2 i na drugi 2-2 i pregorim kako sam vec pao popizdim i ulazim na bet365 i gledam i LIKOVI MI VRATILI UPLATU kao VOID ! I to ne male pare, ali gledam na drugi tiket dje sam samo partizan cekao obicnu 2 pise LOST. WTF?
Ne mogu da vjerujem da na bet365 nema rukomet Mađarska - Hrvatska uživo da se igra, odigrao bih over, jer je u prvom palo svega 15 golova, moraju se sad malo raspucati u drugom.
ne moraju bogami,kvalifikacije su to :)
zna bit varljivo cesto,postavice oni finu granicu tako da se ne bih zalijecao na to ;)
danas cu lava da poslusam,al u sistem neki jer mora kiksat nesto, u utorak ga sve poslusao i ja dodajem barcu 2 i kisam,majmun :0
Na kojoj stranici pratis LAVA?
E ovako...Igraci favorizovanih ekipa odigrali 2 kvalifikaciona meca za reprezentaciju, mec u prvenstvu i mec u Evropi.
Sad idu mecevi u prvenstvu, pa odmah revansi Evropskih takmicenja. Dakle 6 utakmica za nepunih 20 dana.
Ekipe koje imaju otvoren rezultat pred revans ( Dortmund, Barsa, PSG, Juve) su ,po meni, potencijalni kikseri u ovom kolu. Tako da cu , najvjerovatnije, traziti neka iznenadjenja u ovim utakmicama, pa makar to bilo da Pescara, Ren, Majorka i Augsburg davaju gol...
Pošto nikad nisam igrao sistem zanima me sledeće.Oću da odigram 4/6 ,kakve kvote da stavit, preko 2.5?Koliku uplatu da potencijalni dobitak ne bude mali i koliko mora biti u fixu(ili kako se već zove) tj parove koje moram sigurno da pogodim?
Evo ti objašnjeno pa se presaberi.. www.tipovi1x2.net
Na bet 365 sistem je bas nekako ******, ne pokazuje minimalni dobitak
Važi :)
https://www.facebook.com/pages/BOSS/433549040048932
nije lose,nije lose :D
Dijon 1
GA Eagles 1
Inverness 0-2
Bari 2