Jedan Nissan Qashqai ga gazi..
Printable View
Jedan Nissan Qashqai ga gazi..
Da, Nissana samo jebu Renolovi motori.
CRV je isto los, ali Rav je dobar.
Mazda cx3 cx5
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
CX5 da, mada mu je izolacija haos.
Sent from my SM-J510H using Cafe Del Montenegro mobile app
Njih jebe taj down-weighting.
novi empet, nije više DCT nego čisti automatik, 4 vuče s tim što će biti i mod za 100% RWD, biće i neki drift mod al nisu napisali kako radi
uglavnom sve manje M a sve više obični 550 xdrive
Drift mode kao na Focusa RS.
Da se parira e 63 amg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bmw 320d, 2010, 130kw. Treba li na sta specijalno da obratim paznju, kakvi su to motori? Presao 240.000km. Hvala :)
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
Na sve. Poyyy
Uh :)
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
Kad cujem ovo krcanje kocnica, I'm done.
Citam danas clanak, veli novi M550d, 3.0 sestak sa 400 KS, 800 Nm, 4 turbine...ide do 100 za 4,4 sec i sve OK, i onda na kraju potrosnja 5,9 l/100 km...
negdje sam pročitao da će EU dobro kaznit proizvođače zbog laganja o potrošnji u zadnje vrijeme, jer su baš prevršiili svaku mjeru
Ne mogu, jednostavno takav je standard mjerenja (labaratorijski) da nema osniva za kaznu. Ipak će tokom ove godine da se promjeni standard (trebao 2020 godine ali zbog VW skandala primjereno na ovu godinu), a taj novi standard će pružiti i osnova za kazne.
Sent from my Motorola 8400
Ljudi može li mi neko dati broj od nekog otpada za BMW, (treba mi prednji znak) ?
Imas li zadnji?
P.S. 069400719
Očigledno je da se radi o namjernom izigravanju mutavosti svo ovo vrijeme. Proizvođači iz očiglednih razloga, a birokratija zbog vriske o zagađenju a i jer zavise od autoindustrije (germanija i družina).
Nego, ima li gdje da se vidi taj novi, nadolazeći, test/standard?
428xi automatik, vrijedi li trgovat to?
Ako se ne varam to je motor kao u moju peticu (2.0T, 245hp), greške nema samo voli da popije kroz grad to odmah da ti kažem. :)
Što se tiče menjača, brutalan je, nema potrebe trošiti tu riječi...
Da to je taj motor, ne bih opet dizela uzimao, i neka potrosi koji litar vise ovako, odrzavanje i registracija mu je jeftinija. 80-90% voznje mi je van grada, tako da je tu isto razlika mala
Je li taj motor na lanac?
Mislim da je 3.0 atmo bio na lanac (ne proizvodi se više) a da su modeli od '12 bez, neka me ispravi neko, nisam se mnogo oko mehanike interesovao ali znam da kad sam gledao, N20 je svuđe bio pozitivno ocijenjen motor. Za van grada vožnju je uživanje pravo i tu potrošnja bude skroz realna (ispod 8l).
edit: ili ima koliko vidim, ako znam, Fabia?
Bitrate sto je ovo, zatvaram vrata na F10 i imam osjecaj da ce se kroviste raspasti.
52000 km, apoteka.
Pojma nemam, kod mene je sve regularno, jedino mrvu jače treba zalupiti vrata nego što se očekuje, kao da su to namjerno tako napravili da bi pri kupovini štrikirao soft close :)
Sent From My Galaxy S7
Ovdje ne moras puno ali sve se trese unutra.
Nije puno, ja to nikad ne bih ni provalio nego kad sam ga uzeo bio ljudi su bojažljivo zatvarali vrata pa sam često mora da zatvaram iza njih ili da kažem da zalupe jače slobodno.
Što se tiče vibracija unutra evo ti iskustvo od prije pola sata. Vozim oca na jedno saučešće, izađe čoek iz kola i tako zavari vrata (svaki ali svaki put, izgleda mu ostali tikovi od svog prvog auta, zastave 101, ili ko će ga znati već), ali ništa, nikakve vibracije ili naznake neke da plastike počinju da škripuću ili slično nešto ne daj Bože. U tog bimmera mora da je neka starleta krovište petama strugala te se tako manifestuje sad problem :lolblue:
Sent From My Galaxy S7
Boga mi nije, ambasador se vozio u njega. Mazen i pazen do bola.
Ambasadori jebu djecake, nije od stikle
😁
Ili je vozač nešto priveo - nema treće, krovište je u redu Fabia kažem ti, ja ne bambusam u njega. :D
Sent From My Galaxy S7
mislis ambasadorka :D
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/828518
Tačno sam zna' da je ovaj kad pomenu ambasadu, više je nepropisno no propisno parkiran :D (kod Gurmana u centar, a kad je na poziciju je u Njegoševu).
Sent From My Galaxy S7
PG-Skadar-Kosovo-Tetovo-Gostivar
Pola puta auto-put, tempomat od 160-180km/h, brzom cestom tu do 130km/h i naravno kroz Skadar i Tetovo provlačenje kroz grad...
Edit: Zaboravih pomenut, četvoro u kola, fuliran gepek koferima.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c391b3ae62.jpg
Sent From My Galaxy S7