Potpis.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Printable View
https://www.pobjeda.me/clanak/kazic-...tor-buducnosti
https://cgsport.me/2025/08/14/eksper...-fk-buducnost/
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Quote:
Kažić je završio Fakultet političkih nauka u Podgorici, smjer Evropske studije. Prema podacima sa sajta njegove agencije, od 2002. godine ima bogato iskustvo u rukovođenju privrednim društvima, obukama kadrova i organizaciji rada u velikim kolektivima.
U biografiji se navodi da je obučen u skladu sa Zakonom o zaštiti lica i imovine, posebno za organizaciju i planiranje obezbjeđenja različitih događaja, sa naglaskom na banke i finansijske institucije.
sistemsko uništavanje fk budućnost.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ti ljudi nam spasavaju kuće, živote..
Nezahvalan je jedino neko bez kapi svijesti...
Čovjek je izgubio život sa cistijernom....drugi je na intezivnu.
Jedan je od juče na intezivno, takodje pripadnik vojske.
Da mi imamo, kao što nemamo, ne daj bože, kanader ili ti što god, ne bi se životi gubili kao da su kokoši...
Žalosno, i što je najgore, kad prodje ovo stanje, niko pomenuti neće čovjekovu žrtvu...
Не богоми Мађарска није у НАТО, ни Словенија, а ни Чешка исто није у НАТО.
Хрвати и Италијани направише највише користи, ни они нису у НАТО.
Ево га Талијан гаси изнад Тузи.
И само исправка, то што кажем Талијан и Хрват, то је скраћено за италијански канадер, или хрватски канадер.Тако се каже, нема ту никакве зле намјере, или да се мјере крвна зрнца.
Evo vesele teme :
Isuf Kamer Čeljaj (Jusuf Čelić) nije bio saradnik okupatora, već uvaženi borac za slobodu svog naroda i mještana u Plavu i Gusinju, saopštio je predsjednik Nacionalnog savjeta Albanaca (NSA) Faik Nika.Prije svega, smatramo neprihvatljivim i uvredljivim činom, da odmah nakon skidanja spomen-obilježja Pavlu Đurišiću, reagujete na spomen obilježje Isufa Čeljaja, stavljajući ih na istoj ravni i nazivajući ga saradnikom okupatora. Ovo su opasne izjave da bez naučnih dokaza i argumenata, bez uvažavanja lokalnog konteksta, jedna istorijska ličnost bude paušalno označena kao 'saradnik okupatora', što sa sobom povlači stigmatizaciju čitave zajednice koja ga smatra dijelom svog istorijskog pamćenja i ne povezuje se sa nijednom činjenicom koja se i prije, a i sada navodila kroz razne političke pokušaje", saopštio ne Nika.
"Naime, Isuf Kamer Čeljaj, nije bio saradnik okupatora, već uvaženi borac za slobodu svog naroda i mještana u Plavu i Gusinju
Bogme od ovih Boraca za Slobodu se ne moze zivjeti srecom sto je komunizam bio... htio je on i Plav da oslobodi od muslimana tj plavljana tj od njih samih... nego to su druge teme...
Ajmo malo vesele teme za ove oslobodioce... razgalite se botovi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
evo veselijih tema:
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...javi-gradjanke
eto,pozvani su da budu efikasni i blagovremeni,neće se više dešavati ovo 54 dana sve okej
Jok ovo je jedan dokaz koliko su ti otpadi ujedinjeni ... ovi fasisticki elementi su ujedinjeni svi isti glas. Provokatori... mora da ce nova vlada uskoro sve im ...zato je pomamljeno i ovi albanci nemaju pravo da pricaju u ime svih Albanaca pogotovo tuzana
hahhahaha :D ośetio si ti da bi ovaj moga' nekad bit na funkciju nekakvu nekad. [emoji23]
Jel ono Sutjeska prije par dana pobjedila Budućnost na stadion pod Goricom?:thinking: Mislim ne pratim te utakmice no čini mi se da je u pitanju čak bio autogol neko mi ispriča tu bruku.
Evroazijski forum zaštite i spasavanja.I što su činjeli tamo. :joy:
Europe and Central Asia Regional Platform for Disaster Risk Reduction 2024 | UNDRR
Stvarno je covjek politicar i to veoma dobar.
Nazalost nije u opisu politicara da govore egzatne stvari. Ipak je ova protivpozarna zastita i vanredne situacije sektor dje moraju da budu pametni ljudi.
I nijedan Austrijanac ne ide kao nas vatrogasac grlom u jagode!
Možda je do nas, drugari.
No što je no do ove poltronske zajednice većih poltrona na svijet nema.
Onog nesretnog seljaka u Pipere će da razapnu ali će tu da dočekuju svakakva ***** iz bijelog svijeta na neke mitinge po Budvi.
I da mu obezbjede kurave i kokain u PortoMontenegro.
Ne poznajem ga ali ko zna kako, imao sam ga u prijateljima na fb. Ostao mi je nekako upečatljiv jer apsolutno svuđe đe je pjevao, morao je da izbaci sliku klavijature, ili selfi da napravi sa klavijaturom uz OBAVEZAN opis - punoljetstvo, krštenje, vjeridba, ispraćaj kod dragih - i naglasi ime i prezime domaćina. :D
I znam da je radio ketering, kiflice, kanapei i slično... Sad vidim da se u politiku ubačio, ima i fan page [emoji1787]
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Muzika mu je samo hobi, u biografiji pise da ima preko 20 godina upravljanja privrednim drustvima na najvisem nivou :)
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ko zna mozda ispadne bolji no svi unazad 20 godina
Pjevam za pare na svadbama iz hobija
Riješismo ove požare.
Da smo znali, mogli smo odma jednu auto litiju.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...06bc291ae2.jpg
Umjesto da se traži pomoć od komšija i nato samo zoveš nadležnog popa, pitam se kako se nisu sjetili odma da organizuju molitvu?
Nisam htio ranije kačit.
Ova što bi reka jedan kolega odje “old money” splačina se stvarno brčkala dok je zemlja gorela i sahranjivali mu vojnike.
Empatija…
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c338e559ec.jpg
Крапу су хеликоптери били спремни, осим једног који је раније оштећен и који чека ремонт, ватрогасна возила у служби војске сперемна, јединице изведене на терен и у складу са могућностима раде добар посао.
Није његово да командује.
Да је Шампињон за сезону спремио сва три авиона са Фајр Бос опремом, мога би и он на плажу комотно, што се мене тиче.
Nemaju kad Saranovic od ciscenja Crnogoraca i nepodobnih u sistem tj od Vetinga jer im posle toga ide dobar Lizing...