E kako me nerviraju komarci krv' im *bem!
I da, nerviraju me ovi retardi po fb-u koji se prepucavaju ko je bolji teniser. O madonna, a da ih pitas kako im se zove neki nastavnik ne bi znali..
Printable View
E kako me nerviraju komarci krv' im *bem!
I da, nerviraju me ovi retardi po fb-u koji se prepucavaju ko je bolji teniser. O madonna, a da ih pitas kako im se zove neki nastavnik ne bi znali..
Ne mozes tako incest cinjet.
kad hocu nekome da kazem sve sto mislim ali nije "drustveno prihvatljivo".
Kada sam u drustvu nekom, a uvijek postoji neki lik koji se glasno smije i pricaaa.
procrastination.
Dim od cigareta.
e iznervira me ova vrucina sto me probudi u 11 sati :S
Celebic Nikola
kad odem na ct da pijem gemisht a nema sode vode, da poludis
nervira me sto svako malo ovi "mafijasi" iz zagorica naprave neki nered i niko im nista ne moze,privedu ih pa ih puste posle par sati i tako opet...
Opet ljeto i njegove ''cari''. 40 stepeni, beton, asfalt isparava, brza hrana na svakom cosku i miris prljavog rostilja, kazna cista...
E ovo nAcas,je stvarno katastrofa!! Vazduha nemaaa
Sto sam baksuz mimo baksuza, malo je rec da me to nervira...
uf kako me nervira kad se u po' noci probudim sav u golu vodu.. pih - glavacke bo skocio u kakav bazen ili nestoo
iznervirah se jer ne mogu da nadjem koliko lumena ima sijalica od 36w. e pa chudo
uvo koje mi se napumpalo vode od cijevne :roll:
Kako mi nervira kad neko iza mene u bus-u puca one balone od zvake, pa jos zamljacka ka' rasna zetska krava. Zavalio bi ga/je sakom tako slatko.
Vijesti i njihova prognoza vremena...a sto je to svaki dan je 38 ili 39 stepeni..nikako da prodje 40...
Taksisti...jer se cesto osjecam kao da zensko u zivotu nisu vidjeli...pi...