Ne pominji mi je. Guba!
Printable View
Ne pominji mi je. Guba!
ja i dalje perem ahahhaha
laza lazarevic
:joy: i ja.... Nego cu ostat bez robe skroz... Oduvao mi je vjetar neđe omiljeni rozi prsluk sa kapuljačom :(
a nema nista grdje ni kad krokodilke ostave pecat na robi, smislit ih ne mogu
Ali samo one pomažu. Čak mi je sa njima bio zakačen, zalud...
Kacim, ali mi je doboljno sto ja znam da je to tu 🥴
Ooops, ovo je tema o vremenu :D
Ček da nađem u notesu.
I to nije iskustvo no patent.Lično izumio tokom 7-momjesečnog preuzimanja full održavanja domaćinstva.Ženu nerviralo jer sam postigao top level,a nisam je smio nervirat jer je održavala trudnoću-odnosno ležala 97% vremena.Kad je jednom ustala do toaleta i viđela ormar kako je složen zamalo spontani.
Reko:"13 mjeseci JNA,draga".
-"Što,kako?"veli ona,
-"Ništa,draga,nikad ti nisi dobila ostav na vojničku kasetu"
-"Kakva kaseta,što pričaš?"
-"Lezi" rekoh "da ti doktor ne viče"
[emoji23]
PS.Rukavice za ruke, dok čistiš domestosom WC, inače, koriste samo ovi metroseksualci.Mačo to radi golim rukama...i ne...ne opadaju dlake od toga[emoji23]
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Poznato to sa kasetom...no to nije rpoblem, u odnosu na plakar od poda do plafona, pa sve mora bit ka u kasetu, samo sto je plakar siri, pa se linija bolje vidi, ako sve nije u vinklu :) Vojska je mala maca za vojnu skolu :)
E pa dođite da mi ga presložite. Nego to kod mene ne može dugo trajat'... Da je u vinklu...
A skupo ti je to
Ništa nije skupo.
I tu ima rješenje,ali samo za muškarce:
Dakle,vojnički se slože 10 majci,5 potkošulja,5 košulja,10-ro gaća...i koristiš samo one s vrha.Kad opereš ono što nosiš,uzmeš po primjerak sa vrha a oprane posložiš na vrh...Ostali (niži) primjerci služe samo kao neki laserski daljinomjer ili kalup[emoji16]
A za žene?
spremas li vojnicki pasulj?
Ne,Nisam se primica vojničkoj menzi( kuhinji )bez da jedem.Taj period u vojsci sam bio pošteđen kuhinje,za razliku od braka[emoji23],mada,čuh da može uspjeti samo u slučaju da se pasulj iz džaka direktno saspe u kazan od 200-300l.Ovo,pede.risanje sa 300-400gr.pasulja u šerpu je pasuljčić
:joy: eto tako...
Ali to ti je sve povezano, moj joni.
Ljudi,praštajte,neko mi je na par sati preuzeo profil.Sumnjam na kolegu s foruma pod nikom...nije bitno.Bitno je da sam ga povratio i sad odoh s mirom da šutnem ženu i lupim onom rabotom o sto.
Ako neko pokuša da me pita da li mi se tašta zove Mira,neka se spremi da se pofajtamo na fer...ka Mijo i Katana 80 i neke
On topic,staje li śever śutra?
Naduhovitiji cojek na forumu :D
Samo cepaj vjetre
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk