Axa xa zamislite da Dejo ovo izgubi.
4 na 3 sad.
Axa xa zamislite da Dejo ovo izgubi.
4 na 3 sad.
Sjaj još ce ih dobit partizan
Послато са HTC Desire C уз помоћ Тапатока
jel moguće da ovo rade ?! kuku dobiće nas :D
najjaca utakmica ikad! Jos ce Radonjic izgubit od tri igraca...
Hahahahah ladno ce ih Lovernj i Bogdanovic sami dobiti.A ovi mozgovi bilo ih 5 i oni sve sto su uradili sutirali trojke :D
Hahah kako se sprdaju na arwnu
E kakva je ovo kosarka...tuga...sve ih treba pocistiti..
4 na 3. Bruke ako nas dobiju, ne bi smio izac iz kuce mjesec dana, prosuli bi me od sprdnje svi koji me znaju.
Da li se prekida utakica ako recimo partizan ostane sa dva igraca zbog licnih....ilu moze da igra i jedam igrac? :D
Bilo bi zanimljivo da je ovo otislo u produzetke no sve su prilike da nece :D
edit:hahahaha Bogdanovic predaje loptu u ruke Zvezdi i ide da faulira kako bi izaso iz ove utakmice :D
Ništa,slabo je ovo. Moraju se za sledeće utakmice uvjezbat taktike za 1 na 5, 2 na 5, 3 na 5.
A dje u produzetke, tek bi tu bilo mrtvih.
Imas 5 na 3 i ovi genijalci samo za 3 poena sutiraju. Dejo majstore. :D
Evo rece komentator da kad ostane jedan igrac prekida se utakmica :D
Za istoriju, nema sto!
Fala Bogu, zavrsi se ovaj cirkus u nasu korist. I stvarno sramota sto kazete, da smo na 2 igraca vise isli na trojke, ne umiju akciju izigra na 3 igraca, jos smo dugo i centra imali dok Katic ne dobi 5 licnu.
:)
There are currently 24 users browsing this thread. (2 members and 22 guests)
imaju li pravo nastupa u sledecem mecu ovi sto su danas iskljuceni?
dobro pitanje ;) kad su već direktno isključeni mislim da ne bi smjeli narednu utakmicu da odigraju.
baš me zanima kakve će izjave dati igrači i stručni štab jednog i drugog tima (a posebno vujošević)
zvezda je domaćin u drugoj utakmici ko zna kako će to izgledati
To ce valjda naknadno savez da odluci.
prekosjutra je druga utakmica.znači sjutra bi trebalo saznati odgovor kako i što :)
Svi treba bar po jeda mec da preskoce a ovi sto su najvise usestvovali ( tu prije svih mislim na Nelsona i Milutinova ), a po meni treba jos neki :) ,kazniti bar 3-4 meca.
Stvarno sramota sta se cini od kosarke.
Vjerovatno su Vujosevic i Covic sad sretni,pi sta uradise od ovog sporta,da se oce nedje nac i izmlatit pa da zavrse ovu pricu vise.
Ocekivan rasplet jednog od najnezdravijeg rivalstva u istoriji sporta. Ovo je brutalno i najprimitivnije moguce nepostavanje igre koje traje godinama i da sam ja na mjestu KSS suspendovao bih oba kluba na godinu dana, ili makar Covicu i Vujosevicu izrekao dozivotnu zabranu bavljenja sportom. Pa, fino dati sansu privatnim klubovima poput Mege, Radnickog, Metalca da se vidi da kosarka moze da postoji i bez 'vjecitih' i izigravanja ludila. Najzalije mi je igraca koji su ovako uvuceni u sve ovo i koji ce vjerovatno jedini snositi posljedice.