Mogu li se pozicije iskoristit da budu dnevna svijetla, da se stavi umjesto obicne sijalice led? Konkretno za rav 4, njoj su pozicije na vrhu fara.
Printable View
Mogu li se pozicije iskoristit da budu dnevna svijetla, da se stavi umjesto obicne sijalice led? Konkretno za rav 4, njoj su pozicije na vrhu fara.
Led ce ti bas slabo vidjeti tokom ljeta,bar su meni tako rekli. Ja starom na Tuarana namjestio dnevna preko pozicija isto,al su ku na sredini fara. Eto tako vozi 4 godine,niko ga do sada nije dirao.
Dok brata na Alteu ,isto namjestili al njemu na vrhu fara kao tebi,policija ga upozorila
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Imas na Aliju prejake T10 LED sijalice i odlicno se vide preko dana.
Kupuva li ko od vas na plac Kaludjerović?
zakonski - NE
ali to ti vazi samo ako te policija odluci kazniti i/ili sa tim prigovorom poslati na vanredni tehnicki - tu ce da utvrde da su to pozicije i platices kaznu zato sto nisi imao svijetla + tehnicki
desilo se drugu prije 4-5 godina, on je nesto radio na skodu oktaviju, a5 sa time :(
mislim da Ado iz Bara radio "prepakivanje" farova i ugradnju dodatnih ledica za dnevna svjetla u raznim oblicima
Ne radi vise tako je pisalo na insta prije par mjeseci
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Kada upalim klimu, na vozačevu polovinu mi izduvava hladni vazduh, a na suvozačevu polovinu topli vazduh. U pitanju je passat b6.
Ima li ko neku preporuku za majstora?
067 638 215
Ramax
Sent from my P40+ plus using Tapatalk
pametan covjek...
Dje su najjeftinije cijene za nove gume kroz Podgoricu zna li ko?
Kod Marka, +382 68 615321.
Meni na onaj krš od Korse gori lampica Ček Endžin od kako sam zamijenio obije lambda sonde. I prikazuje na dijagnostiku kao ne valjaju lambda sonde mada mi je rekao Edin sa Starog da će javljat grešku i dalje. I sad može se to mać na dan dva ali se opet pojavi ali zbog toga da tehnički ne prolazim...stvarno...ili što mi fali plastika oko maglenke, neko zdipio, a ovamo golfovi dvojke, trojke, puntoi iz 90-ih... dime kroz grad... Kako prođu tehnički majku mu!? Neće to bit kod nas, nestalo bi više od pola auta s ulice.
Pa u Srbiju su to uveli, granica za izduvne na te stare lame je nekolika puta niza negoli na auto iz 2010 recimo, sto je besmisleno al na Balkanu ima za sve resenje.
Treba i kod nas tako. Da se procisti malo grad od auta. Od 14:30 do 17:00 imam osjecaj da zivim u Mumbai
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Ne vjerujem da je to rješenje gužvi.
Glavni grad radi na re-organizaciji javnog prevoza.
Ako sve bude racionalno organizovano, i uvedu se povoljne mjesečne karte - velik procenat ljudi će prijeći na taj vid transporta.
Trenutno posmatrano, u 80% slučajeva, sama jedna osoba bude u vozilu.
Biciklističke staze jesu pozitivna pojava, ali bi bilo bolje da ih nema, nego što su SUZILE i onako uska saobraćjana grla.
Danas imamo Google Traffic, pa je moguće običnom gradjaninu s IQ većim od broja cipela da potpuno besplatno ima trenutnu informaciju i utvrdi na kojim pozicijama su zagušenja.
Kad bi mi radili tehnicki kao sto rade njemci, ne vjerujem da bi proslo preko 20% auta iz prve.
Ili kada bi imali plate kao Njemci onda bi živeli još bolje...
Kada bi bilo...
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
I dalje bi bili nekulturni, sebicni, glibavi, zavidni, odmah da ti recem.
Da imamo standard ka Njemci imali bi bolja i novija kola no oni.Istina sipali bi po 10€ goriva u njih i loše ih održavali ali bi ih na pravih 110K km prodavali Njemcima [emoji51]
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Zajebi burek, nego danas sam zamijenio zadnje diskove i plocice na Espace 2015. Disk ide sa lezajem, a lezaj zapekao. 3 sata mi je trebalo da ga skinem. Kakve su to fracunske kerefeke sve im *****?
pa francuske.