hvala lepi zivio ti tip koji si dao do 20:45 e posle vidjecemo :D
Printable View
Strucnjace postavi koji tip ovdje ili idi na drugu temu ;)
aj pisite jos neke predloge, neka vi zajebancija
benfika isto mislim da je 2 ,ako je issta ekipa od prosle godine ,wisla 1 partizan 1 i mozda ove slovence protiv makabija probati
turci su u Lisabon 2 put mrezu zatresli no ih je sudija ugasio ofsajdom.
volio bih da maribor i partizan prodju ali mislim da su to dvojke. :D
wislu trpati na golove, nisu toliki autsajderi bugari, a pretpostavljam jedinica ne vrijedi vise od 1.40 (na koju ne bih rizikovao).
Dajte jos nestooo! Ajmo ajmo... da vas ispratim :P
Moguci prelazi
Trabzon - Benfika 2-1, @38.00
Portugalci su to je sigurno bolja ekipa od domacina, vrlo je moguce da mogu do vodjstva na poluvrijeme, a onda kud koji....... Odgovara im poraz od 2:1 pa cak i od 3:1
Lozana - Lucern 2-1, @30.00
Odavno nje bilo prelaza u svajcarskom prvenstvu. Sad kada je sva paznja uperena na ligu sampiona, svajcarci mozda i ovo odrade na visokom nivou.
Puna podrska za Luzern, dako bude nesto..
Vi svi radi mene 2 uplatite na Genk, ali se nadam da ste gledali prvi mec i da realno znate ko je bio bolji, ali eto boze moj utakmica traje 90 minuta pa cemo vidjet sto kako i dje :) Ono sto je rekao BlackVelvet tacan rezultat 2-1, smrdi mi da ce lako doc taman to, pa na produzetke/penale .
Dako im ga ugura ovaj malmo evo rangers ima dva crvena :D, volio bih nesto mi je simpaticna ova ekipa.
stp rade ovi iz rangersa??? dva igraca manje...
ugurase im ga casti mi :
Odigrao sam 16 utakmica duple sanse sa 1e 70e ahahhhaahaha
koji golovi nocas na ligu sampiona hahaha
mad dog, nocas neces omasit ako sve bude islo ka sto je krenulo :)
jad i tuga od rangersa...
http://www.mytinyphone.com/uploads/u...ed0/190022.jpg
Gamad skotska :mad:
Momci dobijaju 2 crvena iz cista mira. Aj objasnite mi kako je to moguce. Jaooooooooooo :mad:
jos samo ovaj genk da sacuva miran rezultat ili eventualno da postigne jedan rani gol kako bi poremetio planove grobara a meni donio lovu :D
tesko nocas da ga genk uvali.... jedino ako ih stojkovic casti jos jedan indirektan udarac u sesnaestercu :)
a dobro ga dadose :D
Ja sam lud, bice da je to. CRKNITE DUSMANI !
Moze li neko da obajsni ovoliku kvotu na 2 ?
http://www.betexplorer.com/soccer/no...atchid=6728870