To bi bilo top pojacanje, mi nemamo napadaca
Printable View
To bi bilo top pojacanje, mi nemamo napadaca
Ne svidja mi se onaj momak, dobar je igrac ali kad sam ga god gledao u Partizan sebican, sujetan, niko kao on, svadja se sa pola tima, sa mozgom velicine oraha. Ne vjerujem da bi sa njim bila neka dobra energija u timu
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Sad je u Olimpijakosu dje dosta grije klupu, tako da je i ego morao da padne :D
šta će nam on? nije neki igrač a i ne osjeća grb i dres na način koji to rade momci koji su odavde..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljakse momak bas. Sjecam se kako je trazio svaki penal i slobodni u Partizan silu na sramotu da bi bio prvi na listu ispred Lea, bas iskompleksiran lik.
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Piksi ga bucnu za remi protiv partizana !
Bzv mi je to sve dok imamo kakve takve opcije. Lijevi bek i štoper fale, to ako nađe biće dobro.
Napadača će vazda bit.
Makar smo u Marušiću dobili strašnog beka/krilo. On i Vešović mogu da drže dvije strane.
Ako nam je Beciraj prva opcija u napadu, mi napadaca nemamo.
Quote:
Šešir 1: Mađarska, Rumunija, Škotska, Slovenija.
Šešir 2: Grčka, Srbija, Albanija, Norveška.
Šešir 3: Crna Gora, Izrael, Bugarska, Finska.
Šešir 4: Kipar, Estonija, Litvanija.
Quote:
24. januara u Lozani biće obavljen žrijeb grupa za ovo takmičenje.
Liga Nacija.
Dosadna možda da, ali ima tu dosta jačih reprezentacija od naše, tako da će ovi mečevi biti korisni.
http://cg-fudbal.com/novi-poraz-crne-gore-9/
Još dva poraza pod Miljenovićem.Quote:
Mlađa omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je i u drugom prijateljskom meču protiv Turske. Rezultat je bio identičan kao u prvoj utakmici – 2:1, a drugi golo primili su takođe u sudijskoj nadoknadi.
Marko Vesovic u Poljsku Legiju i to za 2 miliona iako mu ugovor istice za pola godine.
http://cg-fudbal.com/tumba-produzio-ugovor/
Quote:
Saradnja sa selektorom A reprezentacije Ljubišom Tumbakovićem produžena je za naredni ciklus kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo koje se održava 2020. godine.Izvršni odbor zahvalio se Aleksandru Miljenoviću, Borisu Miličkoviću i Dervišu Hadžiosmanoviću na dugogodišnjoj saradnji i doprinosu koji su ostavili u radu sa reprezentativnim selekcijama i imenovao Milorada Pekovića, Gorana Perišića i Mirka Marića na selektorske pozicije u trajanju od jedne godine. Peković će obavljati funkciju selektora omladinske reprezentacije, Perišić će voditi našu najmlađu selekciju (pioniri) dok će Mirko Marić biti zadužen za sve ženske selekcije. Obren Sarić, koji je prethodne dvije godine vodio pionirsku selekciju, u narednih godinu dana biće na čelu kadetske reprezentacije, dok je Svetu Ljesaru produžen mandat na mjestu selektora Futsal reprezentacije Crne Gore.
Evo, nisu ostali neopaženi rezultati ovih godina :D
A Mojaseva izvanredna dostignuca sa mladom reprezentacijom su ostala nezapazena valjda dok potpuno ne potone u ovim kvalifikacijama
A da, neće mu na pola kvalifikacija oduzimati posao, to mu je 'ljeb :D
A dobar je Mojki, možda nije poslednji u grupi sa Kazakhstanom, Bugarskom i LUKSEMBURGOM :lol:
http://cg-fudbal.com/19758-2/
Quote:
Crna Gora je igrala dobro u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ali je na kraju završila kao trećeplasirana u grupi E, iza Poljske i Danske. Tumbaković je naglasio da je naredni cilj plasman na šampionat Evrope 2020. godine.
– Primarni cilj je naravno plasman na Evropsko prvenstvo. Tokom Mundijala smo radili dva posla istovremeno. Stvarali smo tim i jurili rezultat. Meni je žao što nijesmo uspjeli da stignemo do Svjetskog prvenstva jer mislim da smo mogli. Tačno je da smo bili mladi, da je nedostajalo iskustva i sreće, ali mogli smo. Sada, svi zajedno imamo priliku za popravni i ja vjerujem da ćemo je iskoristiti i da ćemo postati prva generacija koja je izborila plasman na veliko takmičenje za Crnu Goru, dodao je nekadašnji trener Partizana.
Jeste ispratili intervju od prije par dana sa Mirkom.
http://www.vijesti.me/sport/plasman-...dostaje-970016
Po svemu sudeći planira da se vrati na teren. Kaže volio bi Kinu ili Australiju.
A odbio je Parmu, Fođu i Leće.
Ja bih iskreno volio da ostane aktivan i da bar bude na klupi na EURO 2020, i tako završi karijeru.
Jovetića pominju u kontekstu povratka u Sevilju, jer kao ima lošu poziciju kod Žardima.
Meni to djeluje kao lupetanje s obzirom na povrede i na to da je juče na instagramu objavio da se konačno priključio treninzima A tima.
Teška je misterija što je tome momku sa povredama i tijelom.
Ali i da se vrati u Sevilju možda ne bi bilo loše...
Vidim Kojašević bira između Čukaričkog i Budućnosti. Djeluje kao silazna putanja, žao mi što toga momka nismo ranije koristili.
Jel potpisao Vešović za Legiju na kraju?
Mirku svaka cast na intervju, koliko ga god neki pljuvali uvijek je pokazao postovanje i ljubav prema dresu i grbu.
Sto se Vesovica tiče dogovoreno je sve sa Legijom , samo se cekaju papiri.
Tamo je smjena u vlasnickoj strukturi pa to komplikuje stvari.
Mislim da Kojasevic lagano otpada za repku, dok Mijuskovic presao u Tosno. Premijer liga Rusije, ako se nametne mozda se i vrati. Trebaju nam stoperi.
Tu je jos i Saveljić, standardan u ekipi koja se bori za ulazak u prvu ligu Spanije. Jedino sto ne znam kakav je sa savezom, posto su ga jednom zvali i samo se nije pojavio.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
A koja Madjarska moj Misa, ono protiv Svajcarske su muda stari, ono je fudbal!
http://www.vijesti.me/sport/ognjen-s...pdoriju-970329
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk