Slušam i pitam se da li je moguće da debil ovo izgovaraQuote:
Danas u Crnoj Gori više ne žive samo Srbi i pravoslavni hrišćani...
Printable View
Slušam i pitam se da li je moguće da debil ovo izgovaraQuote:
Danas u Crnoj Gori više ne žive samo Srbi i pravoslavni hrišćani...
Neka je srecna, lijepo je vidjeti ovu naslovnu DANa moram priznati. Vjerujem da mnogo onih koji su bili za NE te 2006. danas ipak bili za DA i to je zapravo najveca pobjeda ovih 20 godina. Toliko je toga loseg i prije i posle nazalost, ali jedno je sigurno, obnova nezavisnosti je bila pravi potez. A ulazak u EU ce nakon te 2006. biti drugi najbolji potez. I ovakva kakva je ima mnogo grdjih, nasa je, pa da je ucinimo boljom, mozda neke nase generacije nisu uspjele u tome, ali mozda neke naredne to ucine. Da je vjecna!
Заборављамо ли да је политика курва?
Још је само остало да Гнојко и ИН4С честитају па да могу мријет. [emoji23]
I da se Pipun ogrne zastavom :D
Svi su oni iz DPS korijena iznikli...što znači da se šaltaju,ili što bi Čvarkov rekao kumpluguju, kao DSG...vrhunski...ne osjeti se u vožnji
Mi, raja, smo tu da im isporučimo konjske snage kad im zatreba uzbrdo
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Nikad do Brisela ne bi stigli da se ne šalta(ju). I oni i mi. Mi za kilo benzina(to nas pokreće) a oni za kožu, magooooniju i dnevnice(to njih pokreće). To što nam je dpf izbušen i što dimimo, čak ni Briselu ne smeta. Vozi Miško!
By the way, što bi sa Hrvatima u Andrijevicu? Egzodus?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Kakvo poigravanje sa birokratijom. Cef cini, posa ne zavrsi. EU cija spoljna/unutrasnja politika zavisi od ispunjavanja uslova nekakve Crne Gore. I njene Skupstine. Nije cudo sto pored takvih giganata Kinezi naprave autoput. No kad nema Dzudi Rajnke neka Marta Kos i Manda kolo vode.
Realno nije problem do Marka i ostalih Markovchica no do karaktera Crne Gore gdje RTCG i sve ostalo `drzavno` zbog cega i ja placam porez sluzi kao poslusno stado nekog lokalnog cobanina. A i za cobanina mora da se kupi Majbah. Jer ono si sto vozis kako kazu stari Crnogorci. Zato nam je sve ovako.
Inace nacin na koji je drug Marko dosao do otkaza i nacin kako mu je isti spakovan je nesto sto samo Crna Gora moze da izvede. Steta je jedino sto nema ZiFka da ovekovjeci tu konmendiju. Pa da ga opet bojkotuju.
Karakter Crne Gore, veliš...
https://www.dan.co.me/vijesti/hronik...bpRPpPSF8CRWiw
Kakve budale, dje je policija na svaki cosak i da uteknes...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dođite na proslavu, ostanite u produženom trajanju na hrani iz zatvorske menze.
Ili Dajko? Smijem li ti sherovat nesrecu, i naravno da smijem. :joy:
Greote, mlad covjek. Dje ce mu buducnost?
https://x.com/Dajkovic/status/2057516501515522542
Objasnice ti na forum da to ne znaci da on ne voli crnu goru.
Zamisli plati ti dajko put na zlatibor za 21maj…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Što će se Srbija usrećit ako je voli kao i Crnu Goru, kako tvrdi...
Nema dje sibica , a ovo Podgorica nece jos dugo dozivjeti.
Tophttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...43b3e1f97b.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Od "umrijećete od gladi, uzeće vam albanci sve do Bara i sjever cijeli, uzeće vam Hrvati Boku, đe ćete se sad liječiti..." dođosmo do ulaska u EU.
Nije to tako loše za (samo) 20 godina...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ipak je se nešto umjelo, m?