eh, kao da ne znas, da se tu filipovic malo pita oko dovodjenja igraca, a srdji je bolje i da igra a grcku, jer odje koliko god bude kvalitetan nece moc doc na red od pojedinih igraca sa "ledjima"
Printable View
http://www.cafemontenegro.com/index....=17&news=57006
Naprijed SOKOLI! :))
bicemo bolji posle svake naredne utakmice ....
GRANDE MIRKOOOOO
http://www.youtube.com/watch?v=2w4MbQmv794
Neven Subotić (inače dogovorio prelazak u Napoli) izabrao da igra za Srbiju...
Neka mu je srećno, jer ne sumnjam da je savićević bio baš 'zainteresovan' da ga privoli da igra za nas...
pa bio je jos pre vise od godinu dana,kad je igrao u majncu sa miloradom pekovicem.cg ga je prva zvala.tek su se posle nje javile bih,srbija i nemacka(koja je navodno po nekim tumaacenjima fife otpala kao mogucnost,a pitanje sta bi bilo da nije).i inace decko je uvrsten u najbolji tim bundes lige ove polusezone,i mislim da je najefikasniji odbrambeni igrac sa 5golova u polusezoni
Ljudi zna li ko provjereno,kad dva tima u grupi npr imaju isto bodova,gleda li se gol razlika ili medjusobni skor ?
znam da se nekad gol razlika gledala,ne znam je li i dalje
zavisi u kom takmucenju???
ako je i ona izjednacena ?
Evo ipak ako je vjerovati wikipedia izgleda da su pravila promijenjena za ove kvalifikacije tako da se prvo gleda gol razlika:
If teams are even on points at the end of group play, the tied teams will be ranked as follows:
- goal difference in all group matches
- greater number of goals scored in all group matches
- greater number of points obtained in matches between the tied teams
- goal difference in matches between the tied teams
- greater number of goals scored in matches between the tied teams
- drawing of lots, or a play-off (if approved by FIFA)
This is a change from 2006 FIFA World Cup qualification, where results between tied teams was the first tiebreaker.
Baša: Volio bih da popričam sa nekim iz FSCG
Marko Baša je konačno dostupan crnogorskim medijama ! Osam mjeseci u 2007. godini je potrošeno tada na štopera Le Mana, sada ruske Lokomotive. Nakon gotovo dvije godine ćutanja potencijalni crnogorski reprezentativac je pristao da za ARENU "otvori dušu". Pričao je o pozivima FSCG, FSS, o svojoj neodlučnosti...
- Od samog starta cijele priče ja sam imao dva ili tri kontakta sa Dejanom Savićevićem koji mi je tada ponudio da igram za Crnu Goru. Ja sam mu kazao da ću mu javiti moj konačan odgovor. Međutim bio sam tada veoma neodlučan, što zbog moje porodice, a bilo je još nekih stvari o kojima ne bih da pričam. Jedno ipak želim da razjasnim: kod mene nikad nije bilo dileme da li da igram za Crnu Goru ili Srbiju - započeo je svoju ispovijest Baša.
http://cafemontenegro.com/cms/php/im...%20sredini.jpg
Traži novu šansu: Marko Baša
- Negdje pred meč reprezentacije Crne Gore sa Slovenijom zvao me je tada direktor reprezentacije Srbije Zoran Bata Mirković za njiohov meč sa Portugalom i nagovarao me tada da prihvatim poziv. Ujedno tada mi je stigao i poziv iz FSCG za meč sa Slovenijom. Srbiji sam se zahvalio na pozivu, a selektoru Filipoviću nijesam ni odgovorio. Bio sam neodlučan. Poslije sam čuo da su mi vrata crnogorske reprezentacije zatvorena.
Baša je priznao da u cijeloj priči možda najviše ima i njegove krivice.
- Jednostavno bio sam neodlučan i možda je to i moja krivica. Trebalo mi je samo malo vremena. Ništa više.
No, opet su ostale mogućnosti i kombinacije...
- Sve je moguće. Nijesam od meča sa Slovenijom ni sa kim razgovarao iz Saveza a ja bih volio prvo da popričam sa nekim pa onda da donesem konačnu odluku što se tiče igranja za crnogorsku reprezenta,ciju.
http://cafemontenegro.com/cms/php/im...20Le%20MaN.jpg
Zaboljele ga prozivke
Na susretima pod Goricom protiv Slovenije i Švedske čula su se raznorazna pogrdna skandiranja na račun Marka Baše. Navijači nijesu očigledno ostali ravnodušni na njegovu neodlučnost.
- Iskreno to mi je najteže palo i najviše me zaboljelo od svega - kazao je pomalo utučenim glasom defanzivac Lokomotive.
cita se sastav reprezentacije CG prije meca a sa tribina se cuje
Basha pede*u !!!
Basha pede*u !!!
Najednom mu doslo da je veliki patriota. E **** se sad basa *****cino glibava.
cao svima
Sto onaj Filipovic ne zove Marka Cetkovica ?
Fenomenal Igrac! Sta on radi sa Loptom nije normalno ...
sta mislite od toga ?
Neka ti to Sokole,da te zamolim.... Ima dosta kvalitetnijih igraca na toj poziciji od njega.A sto se tice Base, pas sto da ne zaigra,barem je duplo bolji od tandema Batak-Jovanovic :)
koga mislis ?
Vladimir Bozovic ? Elsad Zverotic ?(protiv Italije je igrau na tu posiciju)
... od Burzanovica isto nista
a MARKO Cetkovic je majstor za nih:cool:
http://de.youtube.com/watch?v=wpzwHFJp7n8
Zverotic je mnogo bolje rjesenje od njega a Burzo, mozda nije u formi trenutno ali je bolji od Cetkovica. nemam nista protiv Cetkovica ali mislim da momak previse komplikuje...
A klip je prejak :rolleyes:
losa rezolucija to je htio reci :joint:
Cetkovic mozda ima nesto tehnike ali je drzi samo za sebe,znaci oce da se istakne pa oce.... Barem dok je igrao u Zeti... Voli da dribla a protiv Italijana nije kada dribla igrace Koma ili Petrovca :D
Cetkovic mozda ima nesto tehnike ali je drzi samo za sebe,znaci oce da se istakne pa oce.... Barem dok je igrao u Zeti... Voli da dribla a protiv Italijana nije kada dribla igrace Koma ili Petrovca :D