Raquel... ti me ne cinis srecnom to sigurno, sad si u crnoj zoni.
Mene mrznja neopravdana prema meni na forumu.:D
Printable View
Raquel... ti me ne cinis srecnom to sigurno, sad si u crnoj zoni.
Mene mrznja neopravdana prema meni na forumu.:D
Jad ga nasa' ko te mrzio...
Mene cini srecnom sve sto me inspirise, tj pomjeri mi dupe s mjesta. A tek ako me nasmije... aooo.. pukla mu/joj je pogibija :D
Doduse, prihvatam da ni ja ne mogu svakog usrecit. Okle mi toliki kapaciteti? Ipak sam ja samo 1/2 od cijelog :(
Ja sam djevojka, a svaka djevojka voli da se voli...
nije problem :P
Eto. Potpisano. Sad si voljena, obozavana, imas kontrolu nad sobom i dominaciju nad nama... Ebe se tebi :D
:( Jeste izgleda. Moja ljubav je jaca od vase mrznje ;)
Njami... Volim kad vas sve dovedem u poredak koji vam treba. Uhhh.. srecice moje robovske :D
A tebe ako raskid vjeridbe cini srecnom, nesto tu nije u ok.
Ako ti tako kazes.. ko sam ja da ti sudim? :)
A gle... ako si bila vjerena trebalo bi da si bila srecna ali je tebe raskid ucinio srecnom, sto znaci da si bila nesrecna u vjeridbi... sto opet nije normalno ali ... ko sam ja da ti sudim? ;)
Cudna neka logika... Cini me bas srecnom :D
Lazna sreca, trebalo bi da uvedu takvu temu ... svi bi se okupili. :)
Otvori nane, usreci nas :D
Vazda sam ti bila za eksperimentalno dokazivanje teorija :D
A ne nego da kuka što bi uništila svoj život da se za nj' udala i tako propustila pravu sreću koja je čeka i koju zaslužuje? Aaaajde bogoti. Nego šta nego se radovat'! :D
Raquel, dijelimo istu sreću. :D:D:D
:dring:
Uh, ako te cuje, banovace te :D
Salu na stranu, nije mene lako primorat na svezivanja bilo kog tipa u robovlasnickim odnosima. Kad dobijem fer ponudu, mozda i razmislim. Ali, ne za vjeridbu. Ovo je bila mala posalica da me malo nasmije :D Neka je i vas, sta mari, malo ste mi se pomjerili s mjesta... :D
Eto.. :joint:
Sad cu ti ja nabavit protekciju... moracu mozda da mu platim, ali s njim ne boli :D
I svi srecni :D
E ne znam... znam da smo slatki, divni, miletni i sta sve ne... ali, nesto nehocemo :D Sta ima veze, nije sve ni u (oba)vezama :)
ao sta se radi od spamovanja, aooooooooooo
Kakvo spamovanje, vidis da pisemo o stvarima koje nas cine srecnim?
Moramo li poceti recenicu, segice, sa ''Mene bas cini srecnom...''
Ne budi kolateralan, ovim modovima ne treba mnogo da povjeruju, samo li cuju rijec - spam :D
Ne, to me ne cini srecnom.
Ali cini sto ih vaspitavamo polako, za dobrobit svih. I bitnih i nebitnih.
Neopravdano naravno. Za sta drugo sluzi forum bez da oni sto nemaju... prikazu da imaju, i da ljudi izbache negativnu energiju... eno samo pogledaj koliko ima odgovora na Sta me nervira, sta mrzim... ali i to je ok, barem iskrenosti ima nego ovo e ovo je prevrsilo Sex i Politiku i Vjeru.
Ima i jos jedna, koja je dala smisao svim nasim frustracijama... tzv ''Bas me briga stvari'' tema.
Ona je mene, licno, bas usrecila... Chekni je :)
Nemam ja frustracija sem za neiskrenost a i to je ljudski. Nego, neka je cheknu onu sto umiru od srece a ne michu se sa foruma. :)
Zato je ova tema tu za one koji ne mogu da zadržavaju ni pozitivnu, a ne samo negativnu energiju. I svi zadovoljni. :D
Eto, mene sami pogled na ovu temu uveseljava. I ovo spam? Neeeemojte...
Bogomi te odje nesto sad bas iznerviralo.... necu reci unesrecilo, ali iznerviralo, makar.
Vazda li iz najbolje namjere kastig napravim.
Vise ne kucam smajlije, mozda me/vas usreci.
Vala me nije iznerviralo nego ne vidim logiku nikakvu, pokusavam barem ovih 5 minuta da vas skapiram, sto je ocigledno da niste presrecni a u sve 16 pisete da jeste nego ajde... da ne kvarim srecnima temu.
P.S. Slobodni ste da , kao neki, tuzikate moje postove, uvrijedjeni i srecni, nikakve stete, jos par poena mi fali.
Srecni smo mi svi, nekad manje, nekad vise, ali to na niko ne moze uzet... ;)
A ja da sam toliko srecna ka neki sigurno ne bih posjecivala forum svakih 5 minuta. Iskrenost jbg. A ako mislis da je privlacnije drugima bit srecan... mozda jeste. To je i cilj, Niko na forumu ne pise da neko drugi ne bi procita.
A je li, i otkad je, sve u logici, moja Robovlasnice? Ajmo, sad kad oces ozbiljno...
Ili otvori neku temu koja ce tebe raskrinkati pred nama :) Tj, koja ce tebe usreciti, zaboravih na preciznost, tu krutu ''sljepocu'' :)
Mozda i mi budemo srecniji s njom, stvarno. Najstvarnije.
vecina djevojaka odje krije svoje rane, ili otkriva, kako ko vidi. Da sam imala sta pametno za rec otvorila bih, ne ka neki, sto ne znaju sto ce novo napisat, da odma neko odgovori da mu zivot bude zanimljiv. Mene je nezanimljiv trenutacno a kad bude bilo za pisat sta pametno cucu se.
Eto.. sto se onda sad cujes?
Kazem ti ja, batali logiku, bices srecnija.. Najozbiljnije :)
Nije sve u moralistima, sjebase nam zivot. Zao bi mi bilo i tebi, pretpostavljam da si malo mladja no mi bezlogicno logicni ljudi :)
Mladja mozda od tebe. ne bih znala reci. A chujem se jer kao sto rekoh neiskrenost me zivcira. trenutacno. Prodje me i to. Logika je dio mene.
Ne sjecam se, to je do ljubavi, nisam u vezi, nema nikoga ni vidiku, a i ako ima, nije najbolji. Tek,sitnica ima ono... desavaju se, da ne lazem, ali bez ljubavi ne mogu rec da sam sritna toliko da bih piskarala po 20 postova odje a poenta je bas u tome da jesam toliko i ne bih piskarala.
Svih nas, zato se i potrudih ovoliko da kucam. Shvati to kao iskrenost i opravdanu nemrznju, dalje - simpaticnost i jos mnogo cega isto toliko simpaticnog.
Sad se opusti i plesi sa nama... Takvi smo i gotovo :)
http://www.youtube.com/watch?v=94fqJR8jdIs
..jos se niko nije otrov'o :D
znaci da bih bio srecan, moram da se odreknem sve tehnologije, bash svega i odem u shumu da zivim. ne zvuci lose, javicu vam kad probam :)
Da! Ali da povedes djevojku koja isto razmislja. A ako budes iskreno srecan neces imati potrebu da nam javljas a ako budes iskren neces imat sa cim da javis.