Kad vide kakva nam je posta, nije ni cudo sto nece da se petljaju sa nama.
Printable View
Kad vide kakva nam je posta, nije ni cudo sto nece da se petljaju sa nama.
I kad ce, zna li se kod nas, ako bog da.
Ljudi, imam problem. Dosao mi na Paypal Limited Account. Sta da radim??? :sad:
Pozdravi se, ja sam izgubio 50$ nedavno tako.
Moze li se sada preko entropay napravit paypal oca da mu *****.. na onu igijevu stranicu pise da moze, odje da ne moze, sto je ovo sad.. ? :D
moze li preko entropay-a i dalje na paypal, molio bih da mi neko rece da ili ne, da ne uplacujem 15e za dzabe, bolje da kupim 2-3 kila mesa, sto bi rekli stari ljudii, djeteljinjari :D
Uzmi ti 2x po 2-3 kila mesa sto ce ti to :)
Salim se, i mene ovo zanima.
Moze preko entropay-a na paypal, ali i ja ti preporucujem 3 kila mesa :)
Mogu fino napravit' thread, detaljan postupak, da ucine nama neznalicama..
ZIVIO DEALEXTREME <3! :D :D
Može preko Entropay-a.
Kad otvoriš nalog kupi 3kg junetine sa EBay-a
Fino su napravljena 4 topica o istoj temi, pa na svaku petu stranu ista pjesma
koji je jedan od mnogih..
Po meni je najbolji base.com jer osim raznih drkalica ima širok izbor i ozbiljnh stvari
Bozo,
Ako se uvede PP u Cg onda komercijalne banke gube jako veliki dio profita u vidu SWIFT provizija. Oni se nece odreci toga tako lako. Ako g-din Vuljica lazovic kaze da je sve ok sto se tice zakonodavstva, a i PP se bori danas za svaki cent bez obzira odakle je onda treba pitati Udruzenje banka Cg za ovo. Meni licno ovo sve na njih mirise. Sto bi se reklo CBCG bi mogla biti na potezu.
Neka ga i samo za placanje, ali da se ne cimamo preko entropay i vazda ocekivat mail za verifikaciju naloga.
A banke su se dosta naslapale od provizije za swift, da im je dosta za narednih 10 godina.
Deset godina je sitnica
Banke ne gube praktično ništa uvoođenjem paypal-a. Zapravo više dobijaju nego što gube jer će se povećati korićenje kreditnih kartica + nisam siiguran da li banka ima zaradu pri konverziju € ->$ i na konverziji € -> £ ili to ide direkno preko PayPal-a, a ako konverzija ide preko banaka to je prilična zarada
Konverzija ide preko banaka tj njihovog kursa
Ako ti je paypal racun u EUR, onda nema konverzije pri "uplati" sa kartice...
radi li jos uvjek ovo preko entropay-a........
radi...
OK hvala.....
Ja sam napravio account preko entropay-a, radi vec par mjeseci, nema nikakvih problema.
Hitna pitanja, odgovarajte sa DA i NE, hvala :)
1. Registracija na entropay se vrsi kada na racunu ima preko 15e koje entropay mora da skine radi usluge, i tokom registracije se stavlja postojeca adresa (Sutomore, Montenegro 85355 itd itd..)
2. Posoji li neka verifikacija entropay racuna kasnije?
3. Kada se povezuje EntroPay sa PayPal-om, vrsi se unosem istih licnih podataka, ali ne i zemlje i mjesta stanovanja, i brojem virtuelne EP kartice?
4. Da li je potrebno imati novca na racunu za kompletno verifikovanje pp naloga, da bi se krenulo sa trgovinom?
Edit : 5. Da li moze visa od Prve banke da zarvrsi rabotu..? :)
Veliko hvala.
Da ....
Paypal, Y U NO COME TO MONTENEGRO!?
Nije to Yoda fora
Dako uvedu paypal i kad se planira znali iko?
planiraju za 2011. i da zivimo bolje i vece plate i manje nezaposljenih itd. planovi su im odlicni :)
edit: eo me ka komentatori u vijesti, prica se o pozaru, pecanju, zivotinjama, kajmaku a kometari odreda pljuju na vlast i dps :D
ao, tacno cu i kad uvedu paypall iz inata preci na google checkout, vec su mi dva naloga zatvorili iz paypala zbog ip adrese, vide da je iz CG, pa limit account, pa traze sken bankovnog racuna, licne karte, racuna od komunalija, samo sto bris grla i urinokulturu ne traze... I onda kraj igre...
zašto nema paypala u CG? jednostavno, kad šaljete pare u inostrastvo banka vam traži 15 eura provizije minimum, kako će onda da kalape? :)
radi li nam makar google checkout ?
Lazes ih i jos se bunis :D
kakva su vam iskustva sa Libertu Reserve....nisam sve procitao tako da ako se pricalo o ovome samo kratke napomene mogu
Moze li da uzmem iz hrvatske vizu a da mi odje stize ?
Može al je problem uplate. Ako kreneš da uplaćuješ odavde na taj račun biće ti ogromna provizija.