Originally Posted by
BiTrAtE
Moguće i da ja stigoh na red, viđećemo. Juče uveče mi bi hladno odjednom, ne previše kao groznica nego ono dovoljno da sam poželio tuš i toplu vodu. Nakon toga legoh da spavam, popio Rinostop, imao sam temp 37 ravno.
Tokom noći se preznojio jednom ali normalno spavao. Jutros se već budim, glava mi teška ali ništa sad prestrašno, X puta do sada sam imao ovako nešto. Tokom dana je temp padala i dizala se do 37.5 i to je to otprilike, ležim, popio milion čajeva, voća, jeo fino. Ne boli me grlo, ne kašljem ni malo, nos čist...
Sva čula tu, apetit nisam gubio e jedino što me zabrinulo malo (a opet mi je poznat osjećaj, okusio sam ovo par puta) je da mi je posle ručka počelo baš probadanje u predjelu grudi i leđa, u smislu da se moram svako malo namiještat jer baš boli. Kako sam prebrzo pojeo ručak (ležeći) rekoh da mi nije zapelo što jer mi se ovo dešavalo tako kad budem bolestan, nije nepoznat osjećaj.
Uglavnom sjutra ću vjerovatno više detalja znat, imam XY razloga i za prehladu ne ne nabrajam sad... (mokre glave napolje i slično)
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk