Jesi gledala film Abandoned? Podsjeti me sad.. :D
Printable View
nerviraju me ove djevojke iz hemijske znaci krs i sve ali opet nesto mi tuda izigravaju neke ribe ovo ono a bjezi znaci ono laserom ... cast izuzetcima
inace sve je bas ok :)
tel ne nađoh još... Migrena me napala... Smučilo mi se na pojedine osobe... E ne znam ima li koja muka još na mene da naleti danas??
koji telefon?
mene nervira obicaj u nase kafice da konobari sele onaj jedan secer sa stola na sto i uzimaju ti ga pred nos
lijep dan, svi $ede napolje i srcu kafe a ja radim!
Već novembar... :(
klik-klak me nervira,umesto petardi za Novu godinu puca ce klik-klak :D
mene mali od komsije sampion zgorica u klik klak u 7 krene u skolu i niz ulicu spoji 10 minuta bez pauze hehehehe uzas
A pi kako iritira ono, užas...
mene ne ni zere, jer sam ga ja imo prije 20 godina i sabijao se od kliklakanja, i maltretiranja cijele ulice
Sprdaš li se? Ja sam mislila da je ono neki novi glupi izum, i samo se mislim E kome pade na pamet onooo i ZAŠTO, ZAŠTOOO...
najisfrustriranija na forumu kuglica - non stop na ovom topicu :)
nije ovo kuglica ovo je povedila :lol:
spori ljudi
ahahaha i ja se navikoh na klik klak kad sam mala bila... eh kad se $etim kako su svi oko mene ludjeli :D imam jos moj stari zuti klik klak, vala bih ga mogla opet u funkciju ubacit ahahahaahaha :D
uzasno me nervira kada moram da ostanem posle radnog vremena na posao i to 'do daljnjeg'
dok se problem ne rijesi
i tako cekas i cekas i cekas dok ti zivce ne pokidaju
nervira me kad cekam...mrzim da cekam. :\