Ne brate, da kucnem...
Tu imam i ja display, kad se ukljuci ACC sistem skenira sve moguce sisteme (ima ih 213), pise CHECK, posle 2 sekunde - COMPLETED. Sve clean!
Printable View
Ne brate, da kucnem...
Tu imam i ja display, kad se ukljuci ACC sistem skenira sve moguce sisteme (ima ih 213), pise CHECK, posle 2 sekunde - COMPLETED. Sve clean!
hvala na odgovorima, ali nije od pomoci
Da, naravno da sam narezao na CD a ne na DVD, kao audio CD i to MP3 format, ali avaj nis, ne poznaje CD. Koji je problem ko zna? Buni me samo kako moze da pusti ovaj djeciji CD bez problema, a ovo moje nece. Mozda je player osjetljiv na djecu :)
Kako misliš audio cd mp3 format?
Dje da promjenim set kvacila na klija 2002 1.5dci 2002 god 60kw? Rakocevici traze 210e ( 140 set 70 ruke )
Kresho na Stari A. ti ima povoljne i dobre djelove... TREND auto je jeftiniji, ali su proizvodjaci/djelovi losiji...
Majstora - idi kod Vukajlovica - dobro rade samo obavezno dodji sa predodredjenim rokom do kad to da ti zavrse da ti ne nociva auto :) oni inace uzimaju djelove iz TREND auta
Ili zovi ovoga pitaj dje radi trenutno - dobar majstor samo mu je automehanika drugi posao pa nikad ne znas u koju je garazu :) ali radi odlicno - radio kod Rakocevica nekad - 68769605 Dejo
jbg, moralo se uci u dubiozu problema sa narezivanjem muzike za auto, informisanja i pretrage. Elem, situacija je sledeca. Pocetkom 2005g Reno je uvrstio u svoje modele cd player koji podrzava mp3 format. A na samom playeru trebalo bi da pise malim slovima MP3, tako da ko to ima moze sa MP3. Sve prije toga, prije 2005g mora se narezivati wave format. Naravno, MP3 je mnogo kvalitetniji format i manjeg kapaciteta tako da moze vise pjesama da stane, al jbg sta da se radi. Na kraju, dewas je bio u pravu, i hvala mu, mada sam to otkrio prije njegovog odgovora, mora da se nareze na najsporiju brzinu i to je to. Hvala na pomoci prijatelji bez interesa!
Nexus4, svejedno je kako narezujes cd, da li preko windows media player, ili u nero audio cd, ista ti je rabota, jedan te isti laser, koji obavlja zadatu komandu na isti nacin, al u svakom slucaju hvala!
Koliki gap izmedju branika i blatobrana...
pa to je tako napravljeno da se lako svuce branik i mijenjaju zarulje u farove....
Kako je to zanimljivo kad za 1 sijalicu moras branik skidat
A znas kako kazu- uzmi renoa strasan auto, vw samo voze seljaci i zbog toga drxi cijenu
Sent from my iPad using Tapatalk
a medvede voze ovi kojima otac ne dopusta da se drogiraju vec sve pare urvase u popravke.....
Ne mora branik da se skida zbog sijalice. Blatarica ima otvor.
kad servis naplacuje satnicu mora se izpostovat skidanje i vracanje....dzaba nama sto moze kroz otvor i smotas punim tocak....
Ne bih ja njima dozvolio da mi skidaju branik zbog jedne sijalice.
kod rakočevića je zamijene a ne skidaju ni branik niti čep na blatobranu..za 60sec...
kupiš kod njih, ugradnja gratis...
Niko da kaže kako perverzno izgleda ovaj francuz? :D
zar si ocekivao to odje? :D bitno je da se o gapovima i zaamjeni slijalice prica :D