Valjda je upala koja plastika ili izolir traka oko sajli/poluga gore na mjenjac pa ti to smeta kad saltas.
Printable View
Valjda je upala koja plastika ili izolir traka oko sajli/poluga gore na mjenjac pa ti to smeta kad saltas.
sto moze biti problem sa ovim
otkljucavanje / zakljucavanje radi sve ok sa daljinskog a i iz kola na dugmetu..Quote:
Control Module Part Number: 8E0 959 433 AS
Component and/or Version: Komfortgerát T01 1210
Software Coding: 06756
Work Shop Code: WSC 63351
Additional Info: 8E1959801B Tőrsteuer.FS BRM 0002
Additional Info: 8E1959802B Tőrsteuer.BF BRM 0002
Additional Info: 8E0959801A Tőrsteuer.HL BRM 0002
Additional Info: 8E0959802A Tőrsteuer.HR BRM 0002
1 Fault Found:
01561 - Left Rear Door
59-00 - Can't Unlock
auto ugaseno, izvadjen kljuc. a rade bisaci, zmigvci i sva svijetla? sto moze bit to?
Nikola, to ti je greska storovana od prije.
equinoxe, elekticni dio brave.
Mozes li da ugasis to ili je ostalo upaljeno? Ako je ostalo onda ti je usla voda unutra.
vw polo 2003
sad radi kao da nista nije bilo
ali me eto zanima sto je.
auto je izgaseno bilo, izvadjen kljuc. a svijetla brisaci i zmigvci su radili.
Ja i dalje mislim da je elektricni dio brave ili voda u sistem.
mislim i ja da je voda,samo ne u elektricni dio brave nego u kutiju osiguraca,pa je nedje neke releje prespojila...
koliko moze kostat stopa od menjaca za Škodu Octaviu Mk1
imam problem sa servom.znaci ponekad kad upalim auto servo uopste ne radi tek posle 1 min voznje prordi,sta moze biti inace koliko sam primjetio u pitanju je elektronska pumpa za servo?
dje povesti auto da nastelujem farove? citah da ima veze ako su ksenoni samostelujuci da se treba dijagnostikom odraditi da zapamti koja je pozicija faraa
Attachment 57061
volvo 460TD,
Dje mu se nalazi taj senzor ako ga uopste ima ova moja limenka? :)
Vidjeh danas da ima jedan relej tj da ulazna struja za istu ide preko njega al mjenjao sam isti al ista stvar nekad radi kad se upali auto a nekad nece vec proradi nakon 1,2 min voznje...
Daleko od toga da ima el. servo.
Moze bit da te zeza filter u posudi za servo ulje, ili ventil serva.
definitivno nije servo pumpa na kais,na sta bi drugo radila ako ne na struju?Dje mu se nalazi taj ventil serva odprilike da znam dje da trazim?Prepostavljma da se ovaj filter nalazi bas u posudi dje sipam ulje? :)
posto je elektricna servo pumpa,onda pretpostavljam da su ti cetkice ili kolektor istroseni
prvo provjeri dolazi li struja na kablove koji ulaze u servo pumpu,dok je auto upaljen
ako ti dolazi struja na pumpu onda ti je ovo prvo sto sam ti rekao
ee da znas kako je doci do nje uhhh. Moram pola prednjeh dijela raskopati :D
pa proprati dje ti ide kabal pa ga nedje dje ti je lakse prici provjeri
ako ne umijes da skines pumpu,otvoris je i repariras,onda ti preporucujem da to vodis kod majstora,ne eksperimentisi
Ne mogu vjerovat da imas el. servo.
Nisam cuo da imaju el. servo u 460, koliko vidim imaju samo dizli sa klimom.
Ne stvarno, 15 minuta posla.
vidjeh danas da se drzi na dva sarafa na sasiju i jedan na menjac , djeluje mi lagano no reko da nema kakvih teripetija krivenih :D