slovenci se ne pitaju :D sto ne umanjuje nasu pobjedu,odlicno ste igrali! OK Sunde?! :D
da se dobije i taj portugal lagano pa da se ide dalje,nabio im je neli s gigijem komplex prosle god :)
Printable View
slovenci se ne pitaju :D sto ne umanjuje nasu pobjedu,odlicno ste igrali! OK Sunde?! :D
da se dobije i taj portugal lagano pa da se ide dalje,nabio im je neli s gigijem komplex prosle god :)
HLTV može da kasni 90 ili 120 sekundi.
@ispichutura koji mi je dao - rep na moj predzadnji post.
vidis li sarkazam u mom postu,i znake navoda-kopirao sam post sa hltv.org :)
valjda znam da niko nije citovao,svi igraju cs po 60 godina o.O
odlichni ste bili monsi, samo mi nije jasno kako je ovaj seven upo u reprezentaciju al ajde...
Pa da pretpostavio sam nego nesto mi pade napamet pa pitam. Ne ne Gigi, Ok i ostalu ekipa svaka cast... Gazite bre te neznalice sve i ovim ciganima da se dokaze da nemate cheat sto suru na ovaj hltv popisam se na sve njih...
chestitke momcima :) ae pa idemo na shvedjane... A za ostale likove... nemojte me cjerat da Banujem iz CG... kakvih glodara ima shta je ovo...
Menadzer je zadovoljan nastupom repke :P
Prcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, i da vas zamolim iskenjajte se to što možete po glibavim Portugalcima, posle toga batalite, ali one smradove dobijte... :D
Bravo momci!
Kad je sledeci mec?
Brat OK :) super sto ste snimali i treba ocigledno zbog ovih cigana sto prozivaju.
MONTENEGRO vs PORTUGAL
Nedjelja 29.Januar 23:00!
de_train-de_dust2 i de_nuke ako bude potrebna.
J3b1 C.RONALDA :)
Mislis j3b1 Pepea nervnog bolesnika :P
Svaka cast crnogorskim lavovima!Molim neku dobru dusu da mi izbaci link za dl CS-a, da gledam ovo nocas.
A sto se njima ne zna Lineup:
Portugal:dzt, fox, rmn, ehz, n0rx
odigracemo hrabro pa sta bude.
Vuleta nemoj da mi se pojavis na oci ako ne dobijete :P <3
Evo link za live stream: http://www.own3d.tv/live/52192
Ajde samo hrabro i nema sta bude nego samo pobjeda !
Imate podrsku ekipe sa mnegaming-a sonic, grga, maxpower, selmitza, danny itd... :D
Srecno :cheerful: