Ja sam uzeo 4 blue response, mogu vam reći da sam prezadovoljan ponašanjem po suvom ali i po mokrom, sto mi je bitno zbog zadnje vuče.
Printable View
Ja sam uzeo 4 blue response, mogu vam reći da sam prezadovoljan ponašanjem po suvom ali i po mokrom, sto mi je bitno zbog zadnje vuče.
Dje ? Koliko ?
Blue response su lakse i trosi ti manje.
Ja uzeh Continental Premium Contact 5. Odlicne!
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Pogledacu kasnije tacno, ako te baš interesuje, ali sam siguran da blueRes. imaju malo bolju ocjenu.
Fabia_Elegance - mislio sam da se sama guma brze troši (kako kažu po stranim forumima), dok uticaj na potrosnju goriva usled guma nije lako utvrdit u nasim uslovima: kad te svaki pistolj na istu pumpu različito krade, vremenski uslovi, ac on/off...
Montenegrina moze li info koju si dimenziju trgovala, gdje i posto?
Tom, razlike u potrosnji izmedju gume sa najboljim koeficijentom kotrljanja i one sa najgorim je mozda 0,5%.
Obrazlozi.
Ne moze da bude razlika u potrosnji na raspali Mentor i na continental 0.5 posto.znam da ne moze biti ni 10 posto ali sigurno do 5 posto jeste razlika.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Hoces da kazes da ako auto trosi 10 na Mentor, trosice 0,5 manje na Talke?
Morate mi malo pomoci jer mi gume bas nisu fah :). Hifly gume, utisci, preporuka?
jesu li cemu ove zeetex gume??? konkretno HP1000
svi ti lijevi brendovi nisu zbog neke jeftiniji...kod vujačića su mi rekli da je taj zeetex u rangu tigra...svaka freška i nova guma će ti završit posa ali biedš li je čikao čiknuće i ona tebe neđe kad ne budeš očekivao...znači moraž na njima polako naročito kad tek porosi i sl...
po milioniti put ja sam vozio 2 god na kineski bct, tata nastavio još dvije, nikakvih problema nema, auto je bez abs esp...
je li barum sto bolji? :)