Xaxaxa, nista, i ljeti da se kuva i przi na drva.
Printable View
Xaxaxa, nista, i ljeti da se kuva i przi na drva.
A plin strucnjaci :D
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ima li ko iskustva sa slicnom situacijom:
postoji dug od 3500e...bio je dosta veci ali se ponesto regulisalo
ne mogu da potpisem novi ugovor o podjeli tereta jer nije na moje ime brojilo a komplikovano ga je prebacit trenutno
zadnjih 6-7 godina se placaju racuni redovno plus se daje ponesto i preko
postoji li tu osnova za iskljucenje?
znam da je veliki dug ali kao sto rekoh 6-7 godina se placa redovno
Kad se ažurira račun za tekući mjesec na sajtu EPCG-a?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja posaljem sms tu 8mog pa mi posalju.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Meni 8-og salju mail sa racunom tako da vjerujem da se tad azurira ali nisam siguran jer ne pratim ta zbivanja na sajtu EPCG.
Meni je novi trecega bio na sajtu.
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Kasne racuni.Provjerih sad online.Isti mi iznos tj 2e manje.
Ne bude li iduci mjesec barem 5e manje ubicu nekog :D S obzirom da sam svu rasvjetu na led prebacio i kupio sve nove aparate s A++ i cuda.. :D
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
9og meni stigao sms
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pitam, jer mi je novembarski potpuno isti iznosom kao i oktobarski, pa mi čudno...
Meni 20c razlike... Pomislih i ja na prvu da nijesu ažurirali...
Sent from Tapatalk
Treci put u godinu, kroz moj komsiluk mijenjaju satove za struju. Pa sto treba poskupljenje.
-Za oktobar 114e bio, a po malo sam palio klimu za grijanje
Krajem mjeseca reko da pokusam da ustedim i promijenim sve sijalice u kucu stavio led (10-12 vecih onih od 100w i oko 6-7 minjonki), u teoriji sad mi sve sijalice zajedno ukupno trose koliko ranije samo 2 sijalice od 100w.
Plus krajem oktobra poceli da lozimo drva tako da se klima za grijanje nije palila
Epilog:
Za novembar racun stigao 121 euro !?!
Jebee mi se za par eura ali na nervno cu zaglavit od razmisljanja kako jbt dodje do ovoga?
Nema ti ovo veze nikakve izgleda. Ja sam se tripova jedno vrijeme, pa sve aparate A+++, klime s inverterom, led sijalice, masine uvece da se pale i ostale gluposti, i opet su mi isti racuni dolazili. Sad ga deremo za sve pare, ne pazimo nidje nista, opet isti racuni dolaze.
Ja sam u nekom tripu da uzmem aparat sa aliexpresa koji mjeri potrošnju uređajima. Pa da svaki prikačim po par dana i izvučem neki prosjek
Meni je slično bilo prošle godine. Prijavio to. Dolazila kao neka ekipa da mjeri potrošače itd. i na kraju ništa. Baš čekam da vidim kakva će ove godine situacija biti.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Zamislja tvoju facu da je u solju, ni kap nisam prska okolo
A cudim se ja cija je ono murica u mraku
Npr. kontakti u instalaciji mogu biti problem. Dva puta sam u poslu naišao na taj problem, recimo, u jednom stanu nije bio dobro stegnut osigurač (klasična tabla sa patronima), a jedanput u razvodnoj kutiji nije bio dobar spoj. Ta mjesta se u slučaju protoka struje ponašaju kao potrošači.
Onda, uzalud sva tehnika A+ klase i svjetleće diode ako se u kući/stanu posjeduje kuhinjski bojler. Manje bi trošio narkoman.
Grejna tijela (radijator, pegla, šporet, mašina za sušenje veša,...) su generalno veliki potrošači.
Sent from my Motorola 8400