pa s takvom zemljanom kombinacijom ti samo 'evo šuške, ala će da se nabrojiš' računaš :D
Printable View
pa s takvom zemljanom kombinacijom ti samo 'evo šuške, ala će da se nabrojiš' računaš :D
(LAV) Iskreno ne znam valjda bilo sto nikad i ne obracam paznju na to...
Mnogo vise volim da poklanjam nego da primam poklone, koliko god to zvucalo cudno... Strijelac :)
riba podgoricka..
slatkis moze da me razljuti i kad sam najnervozniji, pare su najbolji poklon, coek sam sebi kupi sto mu u tom trenutku trebuje..
Danas se cesto daju stvari jer eto ``red je``... a ja ne volim to. Naravno da bi mi pare dobrodosle i da li bih pre da dobijem pare od nekoga povodom... nebitno... ili da mi voljena osoba pokloni svoju majcu, ja pre biram ovo drugo.
Sto se mene tice - dovoljna je pojava i paznja na poklon.
I to cijenim stravicno mnogo. Svakodnevno.
(covjek Z godinama mudar postane.. :))
Ja volim poklon....hm... nemam pojma... Ne sjecam se kad sam dobila neki poklon ...
A, da! Pardon, sjecam se... Bilo je to prije nekih 10ak dana... i bio je u pitanju, ZAMISLITE(!!), cvijet ;) Bahs me je to...hm...zamalo oborilo SA nogu :D
Ja generalno ne umijem da prihvatim poklon....potpuno se useptrljim i onda mozda i nijesam odgovarajuca osoba da kazhem ishta po tom pitanju :D
Ipak, usudjujem se da kazhem da volim one neochekivane, NA PREPAD. :D
I volim cvijece.
Edit: BIK.
;)
Vaga.
Volim da dobijam:
1. Parfeme
2. Knjige
3. Torbe
4. Cvijeće u saksijama (tužno mi je da gledam kako ruže venu za 5 dana)
5. Šminku
(sve stvari koje ja sama rijetko kupujem jer uvijek ima nešto preče na šta ću trošiti novac)
Ne volim da dobijam:
1. Ukrase za kuću - vaze, lampe, kutije, figurice
2. Plišane živuljke
3. Nakit bilo koje vrste
4. Šampone, kupke i kreme za tijelo
5. Bombonjere sa crnom cokoladom
Malo cu biti offtopic, ali ako ima neko preporuku sta bih mogao da poklonim profesorici u znak zahvalnosti sto je uvijek bila tu za mene u toku studija za sta god je trebalo, a da to ne bude alkohol jer to ne kupujem. Ako moze na pm ko ima predlog, da ne bi ovdje spamovali. Hvala
Da sam na tvoje mjesto pošla bih u cvećaru i kupila joj neki fini bonsai. :)
kilo cukra, ćesu kave i neki parfem
Škorpion. Volim dobiti sitnicu neku. Bilo da je to fizički malo ili jeftino. Važna je pažnja i namjera. Nekad sam mislio da je to samo fraza...
Uuu bonsai extra poklon. I kafa bi mi isto dobro dosla, nemam zeru kafe u dom jutros..
Cijenim bilo kakav poklon, a najvise volim koverte. Ono sto mi niko nece poklonit, a obradovalo bi me vise od prethodno pomenutog, je jedan zivi poskok u tegli (kojeg mi naravno niko normalan i pametan nece poklonit je li). Rak.
Koliko skorpija ovdje ..
Odjecu - dupla skorpija
ne volim poklone niti sta da dobijam, - blizanac
Jeftine i iskrene.Lepsi je poklon kada se neko samo seti zato sto je pazljiv.
samo da mi ne poklone gace ili carape,sve ostalo je ok.
Rak.
Lav.
Volim da poklanjam, obozavam onaj izraz lica kad nekome dam poklon, a jos potrefim sta voli...
Ja volim da dobijem knjigu... I to je to, uglavnom.
uh...
riba a volio bih da dobijem ktm 990 adventure ali bez sale, to bih bas volio, i evo to toliko zelim i nadam se da ce mi se ostvariti :)
moze i neki g-shock uz to + gopro hd hero 2 i jedan shock proof mobilni
eto
Parfem(jedan jedini koji volEm), plisane zivotinje, knjige, slatkise. Bik
ma bilo sta ,samo da je korisno.i dildo bi valjao.
Obraduju me sitnice kao što su npr čestitke sa nekom originalnom posvetom i sl - strijelac
Volim knjige. Najljepši poklon do sad koji sam dobila je bio od momka za neki datum, ne znam koji je bio, uglavnom pratio je sve slatkiše, grickalice, žvake.... koje volim i sve mi ih je pokupovao, donio u onu kesu od Volija(ili tako neku) i dao mi ih kao da mi kilo leba donosi a ne poklon. :)
Ovan.
ja sam vodolija. svaki poklon koji dobijem mi je simpatican jer kroz to vidim kako me drugi vide. ja kad kupujem drugima poklon, sva se unesem, danima razmisljam sta bi to moglo da bude, hoce li se drugoj strani svidjeti i sl. i sve zavisi od budzeta kojim raspolazem. radije cu cekati da skupim pare za nesto lijepo i kvalitetno nego da poklonim glupost.
godinama vec zelim torbicu chanel i stalno o tome pricam ali nikako da je dobijem:) ne znam o cemu se radi!!! :) posljedni poklon koji sam dobila je telefon, a inace parfeme, garderobu, nakit... ne volim da mi poklanjaju knjige - pretprosle godine za rodjendan sam dobila tri iste knjige (tadasnji bestseler koji sam procitala pola godine prije). bilo mi je doslo da ih gadjam time, ko jos poklanja bestselere!!!!!
kad me caste po 30 eura da imam za cokoladu-lav
Volim poklone koje ne inicira povod, nego zelja, paznja, osjecaj...
Volim kad ih ne bira ustaljeni sablon darivanja, materijalna vrijednost i slicno...
Rak.
Uh sad mogu bit malo preciznija na ovoj temi (prodje rodjendan pa se prisjetih sta volim hahhahahaha) ,
dobih film na dvd koji sam odavno trazila, skakala sam ko malo dete:yipiiii:
a sjecam se poklona koji sam dobila od brata mog (jednog od najboljih drugova), igricu za sony kojom sam bila zarazena a moj cd vise nije funkcionisao od ogrebotina :D
U sustini volim poklone koji mi pokazuju koliko me ta osoba poznaje i koliko se potrudila da to bude bas specificno za mene :D
Rekoh vec Vodolija blentava :devil:
Pare - bik
ja cu ti platit za lap dance , oboje dobijamo tako sto zelimo ;p
I ja sam BIK MISS pa ne ochekujem pare kao poklon :D
jes' da bi mi liejpo palo jedno 5 000 eura...ali... ljepshe bi mi palo cvijece :)
Blizanac- mali znaci paznje s vrijemena na vrijeme a kad se radi o većoj prigodi onda neki komad nakita ,ne mora skupocjen ali mora da je sa ukusom ;-)