Pa dje se mogu kupit tih 2500 gostujucih karata sto su u prodaju?
Printable View
otkazah i idem sa ovom grupom;)
cuh od druga da je sa navijacima 160 eura putovanje, smejstaj i sve ostalo? jedina dilema bjese karta tj da li se i ulaznica podrazumijeva ili samo ovo ostalo? :D
pa pise ti na 1. postu sto je uracunato u cijenu...
dobro, a koliko kosta karta i dje cu je kupit?
izmedju 30-35€ je ja mislim karta.
pa zavisi, ako si do sada bio preko klub navijaca na stadion onda se raspitaj kod njih, inace trebovanje preko FSCG
nisam bio ali poznajem jednog tapkarosa tamo a inace je poznat odje.. da ako se dog. nekako s tim cenkarosom.. uzeo bih 3 karte za 50-60EUR-a :mrgreen:
Ima neki lik u Kotor, prodaje 2 povratne avionske karte Podgorica-Bazel + 2 ulaznice za utakmicu, 500€. Valja neki čarter iz PG. Na dan utakmice se kreće, poslije utakmice nazad. Obezbijeđen autobus od aerodroma do Bazela. Ne znam momka, al sam čuo za ovo
ko je vodja ove ekspedicije? didi ili agencija? vidim da je po nekim sajtovima cijena 160 pa i vise. ide jedan bus ili? koliko se prijavilo do sad s obzirom da je jos 3 dana prijavljivanje. treba uzeti slobodno uhh pare nijesu problem... moze na rate :P
idemo preko jedne podgoricke agencije, ako hoces da ides javi se, pa i posle 15, nesto cemo iskombinovat
dje cu naci karte za bazel, posto se ovi iz saveza ne javljaju ni na tel ni na mail
samo posao da se iskombinuje a sto nije lako al vidjecemo nesto...
a sto se tice karata, da li ih kupujemo tamo ili savez ima odredjen broj
trebovanje zavrseno, al cjemo vidjet dal cje moci jos karata u savez da se uzme ili tamo u svajcarsku
ljudi ima li tih aranzmana da se ide avionom i da su karte ukljucene i kolko bi to ispalo ?
605 eura preko granda i ima jos mjesta, 4 dana
a ima li neka varijanta avionom ali odma vracanje pretpostavljam da je ovo sa nekim nocenjem tamo ?
:))) navijaci dje ste :))))))
ja i jos 3 druga smo planirali kolima da zapalimo tamo. samo je frka za te karte dje se mogu pazarit ili tamo da kombinujemo?!
ako ne didi... ja mislim da ti ih mogu zavrsiti al za 30e :) ne gradim se ja centa... :) inace mi cemo vjerovatno nas 8,9 kombijem :)
racunali smo nekih 400e za gorivo i 200e za putarine? :D
Mozda je puno to?
kako ste toliko sracunali to mi niije jasno
1400 km odprilike ima od nas do bazela
putarina je oko 25 e za hr auto put znaci povratak 50
neka je toliko i na ostale a mislim da je i manje.
znaci 3000 km to je nekih 300 e za gorivo jer je to otvoren put i 150 max za putarine. to je 450 e neka vas ide 6 , 75 e po covjeku,karta 30 eura. u hostele je smjestaj 10 eura neka svako i pojede nesto itd to je nekih 150 e po covjeku. to je varijanta da se stedi. sa tim sto kombi ima 8 + 1 tako da svaki putnik preko smanjuje troskove. mislim da se sa 200 eura moze opusteno proci.
ide nas 8 ili 9 :) kombi je 1.9 dci .. dobro.. racunali smo NAJVECE moguce troskove :) a ne ono najmanje pa da ispane vise... racunali smo mozda 2 noci da spavamo u milano ili tamo basel, zurich... uglavnom mislim da se moze proci sa po 200-250e po osobi :)
Costs242.52 EUR
Toll 55.18 EUR | Petrol 143.22 EUR | Road tax 44.12 EURTime16h21 which 11h34 on motorwaysDistance1530 km which 1247 km on motorways
ovo je po viamichelin sajtu, sve obracunato do tamo sa svim taksama auto puta itd
malo vise nego sam ja racunao al to je to u principu
javite ako bude tih karata ;)
Mogu li karte u bazel da se uzmu ? i mi smo zakasnili za karte a ima nas 20ak iz niksica sto idemo sa 2 manja kombija ...
lak1 ... jedan "drug" mi organizuje preko neke agencije... pa prodaje karte 30e... a valjda su bile 25e... ne znam ni ja :) ako te zanima mogu ga pitati za tih 20 karata :)
karte sto se uzimaju preko saveza su 30e, tako pazite za koju tribinu uzimate
ima jos mjesta za svajcarsku, ko hoce neka se javlja
didi jel imaju jos karte?
zivim u njemackoj i trebaju mi 4 karte..
za karte cu javiti kasnije jel sto ostalo
Ovako ja imam crveni novi pasos ali posto sam sa kosova izdat je od koordinacione uprave u Beogradu,tako da mi treba viza.E sad ne znam kako doci do neke vize da idem sa vama na utakmicu.Moze li ovo kako da se sredi pare nisu problem.
P.S zivim u Baru i student sam ;)
didi..jel ostalo sta?