nova kia rio izgleda brutalno dobro pa meni!
Printable View
Nova je odlicna,na ovu sam mislio http://www.youtube.com/watch?v=IG4RzkpNxgk&NR=1 ,u usa je bestseller.
dobro, ta kia je jos dio stare filozofije kompanije...
Novi i30 izgleda odlično.
Zadnja vrata se otvaraju samo sa jedne strane? Cool stvar :)
Nista bez sto kopiraju c4 naprijed.
http://www.autospectator.com/cars/fi...oen-C4-116.jpg
Da, 4-oro sa gepekom...
hehehehehe eno na sajmu u budvi, veloster crveni, novi genesis svasta nesto
Veloster je predobar, rado bih ga vozio! Strasna fora sa vratima + ima mjesta pozadi solidno.
Veloster je preseksi ali ne bih ga kupio. Genesis - udao bih se za njega. Obrada, izgled...
veloster je extra samo su mi on ona zadnja vrata bzv nisam mogao da sjednem pozadi ali zato genesis o.O bruka kako je dobar
Ne mogu vjerovat da su tako dobro napravljeni unutra.
A dobro, nizak je krov ako si na to mislio mada dostina ovih novijih auta sa tim modernim linijama i prevelikim plastikama, krovistima i pragovima postaje nepristupacna maksimalno.
Ja sa 200cm sjedoh nekako :D
Meni drug od 195 nije mogao da udje u ono malo cudo,koja se sprdnja tu napravi :D
ali onaj sa 300 konja je :shock:
Znaci najveci sam atleta foruma :p
je li cemu ovaj novi i40?
Nice,ali nije golf.
To je dodatni plus.
hahaha ponasaj se mangupe!
izrazavaj se atleto , invalidni ;)
:p
lagano sad, mogu niz stepenice!
Ko servisira Hyundai u PG?
Valjda Hyundai...kod salona tamo...
Da li uopste u CG se moze reci da postoje dobri servisi za japance/korejance?
Ne, dobar servis specijalno ne, ali nije mi jasno zasto neko trazi majstora za Toyotu ako vozi Toyotu???
A dobro kraelju uvjek imas makar serijske greske na novim kolima. Da ne pricam o redovnim servisima na 100.000km, 150.000km, 200.000km i sl. I za to treba dobar servis, da su majstori pedantni, tacni, odgovorni i sl.
A sumnjam da danas i jedan proizvodjac pravi auto koje ne smije da se pokvari nakon 10 godina. To se nikome ne isplati pa ni Toyoti ni drugima.
znaci servisni interval je 50iljadA?
Koji servisni interval? Imas razne servisne intervale. Svaki dio na autu ima neki ocekivani life i zato se na odredjeni broj predjenih kilometara auto provjerava i po potrebi dio se mijenja, podmazuje, reparira i sl.
Na 15.000km se mijenja ulje i filteri al to su bukvalno potrosni materijali.