zabranjene su posete, dok se ne operira :D
Printable View
zabranjene su posete, dok se ne operira :D
bolje da ne idete, eto ga grdaaaaaaaaaaaan, uh ka djavo
dako bude lepsi posle operacije
hehehe ciganin al najlepsi !!! ;) a tandare jel izasla micila se da je zovnem ?
ne znam jel izasla, sad cu vidjet.
napravili su off road gathering prije vremena..
ahahhahahah :lolblue:
hahahahahahahahahahhaa , prevara ta, zeznuo me,eeeeeee dobro dobro samo dok se dofatim gramofona, pa kako oce
aj ti patrolom podji tamo dje su oni saxom eee a nema kakve liftove i ajrone nijesi stavio na njega :p
ahahahahahahahahahahahah kuku mene sto se nacinje, al sto veli kedown, prvi put ispred urgentnog u 3 u po noci, sjeid gomila ljudi i vristi od smijeha , a drugovi i drugarice im unutra pod njegom
brz oporavak svim povrijedjenim.
podsjeti me slika na scenu iz filma "Johnny Handsome" kad pokusava pravilno da izgovori
Momma made some lemon jam
:lolblue:
Nemanja, mici sliku jer uopste nije za ovdje.
I ja sam mogao da ga slikam ENEJTom ali ipak...
E frendovi su imali srece i kraj price. Da nisu bile dvije stijene mogli su nastavit dolje jos nekih 100 metara.
A sto je najjace, otac ove Tamare je bio iza njih autom, mozda kilometar, i kaze da je vidio trag kocenja i staklo i ne znam ni ja sto po asfaltu, stao je jer je znao da je fresko, kad je cuo cerku kako vice dolje...
<3
Sad mu je nos u liniju ka EMTRI :lol:
"Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni sto nas ne voleeee"
:lolblue:
Svakako, brz oporavak momku. Pa da se jOpet vrati kao BRAND NEW i pamet u glavu, posto... Ko je 2 put imao srece...
I treci put ce pustat mOOda (jer je sa CT) :respect:
Daj mici mu ban i nemoj da se sprdas s tim.
Ludo jebenti, majka mu tu place a on se sprda, kaze vidis li ovo (za nos), reko vidim, kaze ne postoji panter koji ce ovo ispravit.
Frende, i sinoc su bile ali ipak smo usli, Kejsljodjik je to.
Sve za njega!
micem,al kako se uozbiljise coce svi odma,(frendovi kejsa)
Pa nije vrijeme da se sprdamo.
Frajer je ziv ali za malo, i nije bas u dobrom stanju.
I sam si cuo sto moze bit sa njim.
Brz oporavak povrijedjenima i bez posledica naravno.
Što im bi' da se voze u ta mala, nejaka, prenježna kola?
E fak.
I sto je najjace, prije tri dana sam ga zvao i isli smo na veceru, i pricali smo bas o tom Saxu, kako me izazvao na semafore prije neku noc i kako sam ga GADNO obrijao.
Mislio sam na lim francuskih auta da je baš mek
bogme bih ja poljubio toga saxa na njihovo mjesto..
hahahahahahahaha komedija, nos ka vasov em3 , hahahahah show
sad sam kontikarao ove iz fb grupe pleme, da postave sliku case-a da se takmici za njabolju masku :D cekam odgovor :D
da je ovo da je ono, sto cemo tako je trebalo da se desi... preteka je to je bitno, i neka su junaku srecne rane, pa da se oporavi bez posledica ako Bog da.
mislim da "humor" (ako mogu to tako nazvati) pojedinih ovde,nije mjesto na ovoj temi.samo nek ste zdravo.
zelim brz oporavak povrijedjenima.
Mislim da ce mu prosjecna brzina na nasim putevima drasticno pasti poslije ove nezgode :) I meni je nakon pada sa motora iako nijesam brzno vozio, iako nije moja greska bila :)
Brzo da nam se vrate forumasi!
Bio malo prije kod njega. Bolje je. Sjutra poe noz.
Drzim fige.
momci neka vi ta vasa ,,ozbiljna prica,, da ne izbacim opet sliku :D
Sinoc su svakako bile slike na fejsbuk prije no sto su oni stigli do urgentnog :D
Nista, evo i ovim putem da pozelim nasim dragim forumasima brz oporavak pa da se citamo i pisemo opet uskoro. :)
Vulu brz oporavak i sve najjače! ostali ne prduckajte, nije baš za zejebanciju.
Nije valjda zbog intera...? Ajde dako se oporavi shto lakshe i brzhe, pa da se nastavlja zajebancija po forumu... :D
Vrlo neprijatna stvar i nadam se da ce svi biti dobro i da nece biti problema. Imali su mnogo srece i za sve treba da je opomena kako voze. Pojasi nijesu tu radi sale. Treba ih stavljati ovo je opomena svima..
Sto se tice sala koje su napisane ubijedjen sam da niko nije zlonamjeran..i da se svi sada sale upravo zato sto je ocigledno da ce biti ok. Na kraju je on sam poceo sve to kada se slikao onakav....ne mogu da vjerujem mu je to palo na pamet
ada zbog intera , a su izgubili ja mu posla sms, on pi u pm i ovlna u provaliju veli zivot mi boba ne valja ;p
Ma svi ćemo za Inter navijati samo da njemu bude dobro