moderatori na "buducnost CG" su turci.
samo, i jedino favorizuju turke i siptare, dok automatski brisu postove svakoga ko je crnogorac i srbin !
brao vi ga Titogradjani, Titogorci, i Titosloveni! piiiiiiih
Printable View
moderatori na "buducnost CG" su turci.
samo, i jedino favorizuju turke i siptare, dok automatski brisu postove svakoga ko je crnogorac i srbin !
brao vi ga Titogradjani, Titogorci, i Titosloveni! piiiiiiih
moderatori su zaposljeni u MUPu (partijski organ Savez Komunista/DPSDP) i samo izvrsavaju svoje zadatke, po naredbi velikog vodje.Quote:
Originally Posted by monteboy
Da, kada turci pljuju po Mitropolita Amfilohija, to ti ne smeta... a cim se pomene ime veliko vodje, eo tebe ka metak.Quote:
Originally Posted by Hari Krisna
Uostalom, kriminalni rezim u CG pljuje na sopstvene gradjane i drzavljane, pa ne mozes zamjeriti ako postoji veliko antirezimsko raspolozenje kod velikog dijela Crnogoraca!
Ja mislim da je Hari naivno dijete iz prijestolnice, zbunjeno pred svjetlima foruma, koje je previse ozbiljno shvatilo posao moderatora.
Njegovo djelovanje ti govori sve i nacin na koji svoje frustracije i mrznju ispoljava. Na zalost, ocigledno da sve to cini uz blagoslov ljudi koji su ga i postavili. Ne boj se, na forumima ne smije postojati nijedan moderator koji se suprotstvlja trenutnoj politici. Zapitao sam se da li su isli na infomativni razgovor povodom mog slucaja :D
Sputavanje slobde misli i izrazavanja je krsenje ljudskih prava.Mnogo je strasnije kada se to radi u cilju gusenja kritike vlasti i uopste politke.Sa druge strane izazivanje vjerske i nacionalne mrznje i netrpeljivosti je krivicno djelo i opet krsenje necijih prava.Na kritiku i razlicitost misljenja treba gledati kao na bogatstvo,nesto pozitivno.Ali i ono mora imati svoju formu,izrazavajuci misljenje birajte rijeci koje ce da natjeraju nekog na razmisljanje,a ne da podizete tenzije koje nista ne resavaju.
Moderatorima minus! Svojim "autoritetom","utichi",a ne"gazi".
P.S. "Ph",jesi li "smijenjen"?
phenomenon,
koji u svakom postu uporebljava izraze
crveni hrvati
Neovisna Crna Gora
......................
......................
covjek koji koristi najveci rjecnik mrznje, bio je moderator na podforumu "Ljubav"
:lolblue: :lolblue: :yipiiii: :yipiiii: :trashcom: :burp:
I jos trazi pravdu i zali se !
"Pucina je jedna stoka grdna"
Njegos
Slazem se sa tvojim misljenjem i nijedan takav post nije izbrisan. Brisu se iskljucivo vulgarnosti, licna prepucavanja i medjusobna vrijedjanja koja nemaju veze sa postavljenim temama. Posto si novi forumas uvjerices se. Svak svojim pisanjem ostavlja samo svoje svjedocanstvo i svaka primjedba kako da ovo mjesto bude mjesto kulturne diskusije je dobro doslo.Quote:
Originally Posted by preacher
Zna se sto je Njegos rekao u koga nikad vjere nema i istine ;) Takva ti je sva istina. Pristrasnost koju moras da ispoljavas si tek danas sakrio brisanjem i ostalih uvrjedljivih postova ispisanih iz tabora tvog mentora.Quote:
Ti ne samo sto si podmuko djelovao i sa namjerom vec sada kao i svaki licemjer se zalazes za neko postovanje a ne zna se broj postova koje si izbrisao bez razloga a koji nisu sadrzali nikavu vulgarnost do samo ostru kritiku upucenu samo na racun rezima. Koliko je samo nas koji su sa gnusanjem na tvoj rad odje pisali i ti govoris o postovanju i jednakim arsinima.
Koliko samo dana ti je trebalo da obrises postove tvojih istomisljenika koji protjeruju nas sve u srbiju jer smo vasi ostri protivnici? To ne vide ovi koji te postavise Hari, ali opet nema veze jer mnogo smo jaki, mnogo jaci od vas koji imate sve oruzje u rukama ali dzaba kada ga nemate u glavama. dzaba ;)
Kad bi ti imao malo obraza i pisao i i od istine napisao bi i tu sitnicu da je sve to izbrisano bilo ispisano danas a "koliko li dana". Ne kompromituj se svojim neznanjem jer svaki izbisani post je dostupan i sve se moze provjeriti, a svak svojim pisanjem pokazuje sta ima u glavi i koliko je jak. Dobro je da mislis da si jak i uz malo kulture ne brini se za svoje postove.
Ajde pokazi svoju "istinu" i izvadi je na vidjelo svima ovdje koji imaju puno zalbi na racun tvog "moderisanja". Ti ne samo sto brises postove koji kriticki napadaju rezim nego cak brises i kritike na tvoj racun. I tek nakon "dizanja prasine" si se latio da sakrijes tragove tvog izopacenog djelovanja.Quote:
O tome ce posvjedociti veci dio posjetilaca i ucesnika ovog foruma.
Moderatori da li ovaj nevaspitanko vama dođe kao neki kućni ljubimac pa ga tolerišete?Quote:
Originally Posted by Janko23
ne zebaj High to je Jadza :lol: njega ni doma ne shvataju ozbiljno a dje mi odje :D
Kako si krenuo nece ovaj forum jos dugo. Jos nijesam vidio da se sankcionise "skretanje" s teme.Quote:
Dirljiva je tvoja briga za ovaj forum, ali nekako je logicno da se diskutuje na temu koju neko postavi. Za dobro foruma otvori neku koja ce se zvati o svemu i svacemu pa tamo mozemo i o tome koliko kosta kilo krtole i privatizaiji i telekomunikaciji i svemu zivome, samo da to bude na jednoj a ne na bas svakoj otvorenoj temi.Quote:
Originally Posted by Petar Mrvaljevic
Mozda svatas preozbiljno "posa" moderatora.Quote:
Quote:
Hari!
Ti ka da si zaboravio da se na ovom forumu i o bilo kojoj temi pise ko i kako moze i umije, ovi Srbocrnogorci nam nedaju oci otvorit isto kao da smo manjinski narod u svojoj zemlji, no ti kako posta moderator sve nekog djavola brises i nedas nam oci otvorit, ka da si se preselio Beograd.
Hari se plasi svoje sijenke pa cim ga malo pocnu ribati on zastane, i evo opet forumima teku otrovi jer nema hrabrosti da dovrsi posao do kraja nego biva flexibilan za uvrede..pa dokle hari?
Ko te to vrijedja, kalimero?Quote:
Originally Posted by phenomenon
--------------------------------------------------------------------------------
Quote:
Originally Posted by bigfoot
ne pitam te ko priznaje CPC?
a kad već pominješ MPC, i nju dragi moj zemljače niko ne priznaje od pravoslavnih crkvi!
Nijesmo ja i ti zemljaci, jer takve na Cetinje strijeljaju.
Mozda su neki tvoji bili porijeklom sa Cetinja i posli za Srbiju, dje si se posrbio.
Nijesam mislio na bukvalno "strijeljanje", no sam reka da je nemoguce da je taj tip (Bigfoot) sa Cetinja zbog toga sto na Cetinje nema chetnika ili onih koji podrzavaju chetnicki pokret.
Ako si ti mislio da sam predlozio da ve strijeljamo, onda si se prevario. Jer bi nam bilo dosadno bez domacih kvislinga.
P.S. Prije par mjeseci smo ufatili tog "Bigfoot-a" u laz da je sa Cetinja. Ipak on voli da to zbori, iz samo njemu poznatih razloga.
Ja ovijem putem pozivam sve Srbe (i one koji se tako izjasnjavaju) da slobodno dodju na Cetinje i da im nece dlaka s glave falit.
Razumijem njihov strah od Cetinja, ali ih uvjeravam da su ono bili samo incidenti i to uglavnom kad je SPC bila umijesana.
Grade, kao sto sam ti i obecao predlozio sam da te banuju jer takvo nevaspitanje, po mom ubjedjenju, ne zasluzuje ovaj forum. Kao sto ti je vec objasnjeno ja ne mogu nikoga banovati vec to rade administratori foruma, a da bi nesto i naucio ne postoji "ban skroz" i onaj koji nije skroz.
Medjusobne licne uvrede mozete nastaviti na PM jer ce ubuduce i odavde biti brisano sve sto nije vezano sa radom moderatora.
Dajte da glasamo za promjenu moderatora. Ja predlazem "milovana".
Ovo je duplikat topic i moze da se obrise.
Nadam se da neces i onu anketu obrisat.
Ja nijesam za promjene, ali jesam za elasticniji pristup forumasima i obavezno skidanje bana GRAD-u i KARMI (Titanu).Quote:
Vec je izbrisana anketa, a sad ce i ovo da izbrise. Taj covjek nikad ne spava.Quote:
Originally Posted by Dobrusky
P.S. Upravo je promjena potrebna, jer sadasnjeg moderatora ne interesuje sto mi mislimo o njegovom "radu".
Petre, ti bi trebao nauciti gdje se sto postavlja i nije izbrisano nego prebaceno na mjesto koje je predvidjeno za kritike rada moderatora. Posto taj topic posoji jako dugo znaci da moderatore interesuje sta se misli o njihovom radu.
Ko je moderator je sporedna stvar, ali bar dok su ovi koji su ni tebi ni bilo kome se nece dopustiti da se forum pretvori i pljuvanje i vrijedjanje kako sagovornika tako bilo koga. Ako je vrijedjanje tvoj stil diskusije i volis da ucestvujes u tome to je Petre tvoj problem, jer je forum predvidjen za uljudnu i kulturnu diskusiju.
Oupste nije problem oko "pljuvanja", vec oko cenzure koju ti svojevoljno vrsis nad svim sto ti se ne svidja.Quote:
Ovo je posta forum Hari Krisne, ili Hari Britve.
Petre, nije fino da ti kao zastitnik svega crnogorskoga ovdje dajes los primjer iznoseci neistine. Brisu se iskljucivo vulgarizmi u koje se ubrajaju i oni ko ce koga protjerivati iz Crne Gore, psovke ili medjusobne neukusne licne rasprave koje se mogu obavljati preko PM.
Forum Buducnost Crne Gore je zamisljen da se tamo diskutuje (kao sto i naziv kaze) o Crnoj Gori, kako da bude ljepse, bolje i sta je njena buducnost. Niko i nikoga u tome ne cenzurise i ne odredjuje nikakve nacine. Ocekivati od nekoga osnovno kucno vaspitanje nije cenzura, osim ako se znacenje te rijeci nije promijenilo. Ne znam otkud u tebi tolika potreba da ti se to objasni vise puta, ali nadam se da je na najjednostavniji moguci nacin objasnjeno.
Hari, Britvo,
Opet pocinjes sa iznosenjem neistina. Ne brises SAMO psovke, vec i one postove za koje smatras da nijesu primjereni za Topic na koji su postovane, jer, citiram: "skrecu s teme".
Ali, ne da brises jednu po jednu, no si navalio te se zaustavit ne mozes. Ovo sto ti cinis na ovaj forum, ova kolicina izbrisanih postova moze da se nazove genocid.
Predlozio si GRAD-a za ban i Titana! Bruka!!!
Da ima covjeka od tebe skinuo bi ban s GRAD-a. (Titan se sam vrnuo)
Petre, opet koristis rijec cije znacenje ne znas, pa ili prvo provjeri ili pronadji drugi izraz. Rijec genocid znaci nesto drugo pa nemoj ubuduce koristiti gdje ne treba da ti se ljudi ne smiju.
Хари, погледај само како прође топик на хрватском кафеу у режији Петра Мрваљевића, који имаш такође на "свом" кафеу. На овом овдје форуму сам назив топика назвао болесним и у оквиру њега нисам ни дикутовао, просто сматрам да тоталне бесмислице нису вриједне дискусије. Занимљивије од тога је да на хравтском кафеу већини учесника гади тај ниво губитка достојанства и још му пријети и бан. Ево:
http://www.crocafe.net/forum/showthread.php?t=10085
П.С.Сва срећа да је Монтебој ово видио, стварно невјероватно
Kad ni tamo moderatori nemaju razumijevanja za Petrove dikusije mozda onda ipak nije problem u moderatorima ili je to mozda neka zavjera moderatora :)
Nista na taj hrvatski sajt nijesam iznio sto odje nijesam vec napisa. Monteboy je otkrio toplu vodu.Quote:
Originally Posted by konstantin
Sto se tice topica koji je postavljen, on je sasvim realan, jer vec postoje protektorati nad Bosnom, Kosovom, Irakom itd.
Ne znam zasto je taj moderator izbrisa taj topic (vjerovatno zato sto sam malo njih taka, to se vidi iz potonjeg posta), ali je cinjenica da ne brise ustaske pjesme i slicno.
Стварно чудно, кад се узме у обзир да те на том форуму у оквиру тог топика, лик са ником Кркан бодрио са :"petre ustaso, ne daj se " :lolblue:Quote:
Pero,izgleda da si ti od GRAD-a preuzeo ulogu provokatora na forumu "politika".Jedan user je zapazio tvoju visesatnu aktivnost i predlozio te za ban u korist tvog vida.Kako si krenuo nisi daleko od titule.
Hare Rama, Hare Krishna,
Da radiš svoj posao kako treba, ovo bi trebalo da ti bude ideja vodilja:
http://www.crocafe.net/forum/showthread.php?t=10085
Dragi Pero !
Ovo nije forum zamisljen na bazi sirenja mrznje prema ikojoj naciji, tvoju bolesnu mrznju siri po drugim forumima. Ovo je zamisljeno za sve ljude dobre volje, zeljne zabave, diskusije i price...
Tema je zatvorena, a nastavis li u tom tonu, zabranit cu ti pristup forumu.
Ник говори све!Quote:
Originally Posted by iva_kot
Ne mogu da vjerujem da svoju mrznju prema Srbima ispoljava na hrvatskim forumima! I cak su ga ista braca Hrvati ismijali. Kakav primitivizam i zatupljenost!Quote:
Originally Posted by Bond