Ajme meni. Vujisić.
Printable View
Ajme meni. Vujisić.
Ja navijam za Koreju, jer ako siromasi ne pobijede neće se vaditi iz zatvora
Nadajmo se na pobjedu Sjeverne Koreje! :clap:
Dobro je, drže se... Samo čvrsto PRK!!
Auuu, sta je ovo? Sjeverna Koreja bolja od Brazila? Hahaha.....LUDILOOO!
I onda ce neko rec da je Brazil glavni favorit za titulu.
Volio bih da Brazil ispadne u grupi samo zbog ovog idiota Dunge...
Sramota je sta je napravio od Brazila, pa sve i da osvoje SP...
grdnoga prvenstva, sto je ovo..
Vi se čudite? Ovi Sjevero-Korejski igrači ni po kojoj cijeni ne bi da gube. Pa vidite li kakve su to samo mašinske patriote ti Sjeverno i ti Južno Korejanci.
Za njih nema stop i umore.
Najjače je da su ovi Sjeverno-Korejanci 4 mjeseca (!) trenirali kao priprema za SP, dok tu druge zemlje možda 2 ili 3 put prijateljski odigrali i to je to.
Svaka ima čast nema što.
Znao sam dA ce tvrdo bit....
Obeco im je Kim Jong-il po videorekorder.
pih..........
a znala sam da ce tako bit drugo poluvrijeme,steta bas sam nesto navijala za koreance
ja uhvatih poluvrijeme x2 :P jeeeeeeeeeee
Gooooooooool!!!!!!!!!!!! Neće li im uvući još jedan u zaustavnom... :)
opaaaa koreja respect!ipak protiv brazila...
Namučiće se svi sa njima izgleda :)
Kako poštena ekipa ova Sjeverna Koreja. Nula žutih, disciplina na nivou, nema prljavih startova, drznuli se i nosili sa najvećima. Svaka čast momci.
ma to su fighteri od rodjenja:kamikaza:,taekwondo style
da koreancima golman nije retardiran lagano su mogli remi izvuc, protiv velikog brazila... dobro su se drzali dok nisu primili onaj pecki go, istina je da ne moze svako igrat ovu igru sa "deset golmana", ali danas smo vidjeli da uz malo srece 90% ekipa moze, popisham se na takav fudbal i na sve ljubimce takve igre...
Ne bih se ja vrtA doma da sam na mjesto onoga golmana.
Ispunili su svoju misiju na SP-u,dali su gol jednom Brazilu,sto ces vise....:)
Onakvom Brazilu bi i Srbija dala gol. :D
Maicon je ono izvukao u stilu Edera, ljudi. Ne krivite bas golmana, jedino sto je on mogao je da postavi ruku i pomogne lopti da udari u veliku a ne malu mrezu. Na kraju krajeva, on takav sut u zivotu nije vidio.
Svaka im cast, hrabro su igrali
http://www.youtube.com/watch?v=Gn1_Jbapvmw
Kako ubija u pojam ovo Pecko prvenstvo u fudbalu. Bolje da se zove prvenstvo u odbrani i nenapadanju gola. Dako ovi Španci malo poprave utisak.
Pih. Šah je eksplozivniji za gledanje.
A shto si ocekivao od prvog kola grupne faze?Poslednjih 6 je pocinjalo ovako:)
Inace,Brazil odigrao sa 2% snage,koliko mu je trebalo.Drugim golom pokazali zashto su Brazil,na kraj se malo previshe opushtili,ali nije bilo problema.Mogu oni do kraja.
Korejanci solidno igraju bunker,jedino su zaboravili da posle primljenog gola bunker vise ne pomazhe:) Izgleda da su ipak doshli na utakmicu iskljucivo da prime shto manje golova,bez obzira na pompezne najave trenera&igraca.
E da,gledam ove komentare prije,jeste se vi ljudi stvarno ozbiljno ponadali da mozhe Koreja da ne izgubi?Rekao Dunga na poluvrijeme: ok momci dosta zajebancije,i to je bilo to:)
ocigledno si lud, ka sto kazes evo tiket...i poslednji put da kazes da ja lazem...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6025676_n.jpg
Ja bar pokazem tiket, jedini na toicu kladionica...
ceraj sad
Ovdje je samo pitanje ko od portugala i o. slonavace nece da prodje.
Koreja, sta znam, igrali su borbeno protiv brazila ali pitanje je hoce li tako i u ova 2 naredna meca.Mada ako uzmu neki bod u 2 kolu, onda imaju i oni sanse, jer su najteze progurali.poraz ali 1 kolo >
Koreja je majka :D
I nagradno pitanje glasi da li je golman bio nemoćan :)
Ovaj Brazil ce svima odrzat lekciju kako je krenuo...Ako ih bude i sreca jos pratila eto njih na tronu ;)
Fabiano lagano 2 puta rukom prima loptu.
I to mu sudija pokazuje da je vidio i smije se.
Kako se Djurkovic isprima' na Brazilski nacin komentarisanja :lolblue:
Djurkovic je legenda.
Ovaj Kaka je budala a Drogba gospodin...