Ahahahahahahahahahahahaha :))))
Ali please call me...Ahahahahahahaha :)))
Printable View
B92 voditeljka, Olja Bećković seksualno provocira 16god. djevojcicu preko Facebook-a
Srpska novinarka sa b92 ("Utisak nedelje" ) voditeljka Olivera "Olja" Beckovic je poslala pretnje 16 godisnjoj Branki R. jer je otvorila grupu protiv kolonizacije i raspada Srbije.
Olja Bećković:
Srećo,
Uz svo dužno poštovanje nije ti Tadić kriv ako si nedojebana, frustirana, ružna, glupa ili bilo šta slično (što se da zaključiti čim stavljaš sliku tog jadnog deteta umesto svoju) ali ako ne možeš da rešiš svoj problem evo ja ću ti prva ustupiti par minuta svoje emisije sa naznakom da tražiš nekoga za kontakt lične prirode. Zapravo možeš da očekuješ čitava dva sata programa posvećena analiziranju tvoje jadne ličnosti, čisto da vidiš kako je to kada se drugi bave tobom iako te ne poznaju ...
Moj iskren savet ti je da lepo ostaviš Tadića nama koji smo ga izabrali i koji znamo kakav je dotični a da ti lepo izađeš na ulicu i potražiš sebi dečka ... valjda će ako se potrudiš i tebe neko hteti.
A sad bez sve šale - očekuj javnu prozivku u trajanju od 2 sata i to na tvom intelektualnom i (ne)kulturnom nivou i eventualno pozivanje na krivičnu odgovornost pošto je ovo što radiš malo protiv zakona (kaže se poziv na linč) ako te mama do sada nije naučila.
Prijatan dan.
detaljnije na
http://www.facebook.com/group.php?gid=32290111047
Odrala ga preko "Fejsa"
20.12.2008. 04:41
Izvesni Zoran danima slao pare kako bi pomogao u nevolji Ani, izabranici svog srca koju je našao preko Fejsbuka, da bi na kraju saznao da je prevaren i opljačkan.
Zoran iz Nove Crnje u Banatu prva je javna žrtva prevare preko Fejsbuka. Naime, pre nekoliko meseci pomenuti mladić upoznao je preko ovog sajta izvesnu Anu S. iz Beograda i počeo da se dopisuje s njom. Posle kraćeg vremena i brojnih sati pored računara, Zoran je poverovao da je pronašao ženu svog života. Njihov odnos se produbio i, kako saznajemo, mladić je Ani u nekoliko navrata materijalno pomagao i na kraju joj ponudio da se iz Beograda preseli kod njega u Novu Crnju, što je ona i prihvatila.
Cena Anine ljubavi, samo do njihovog prvog susreta, koštala je Zorana između tri i po i četiri i po hiljade evra. On je, želeći da joj pomogne, u nekoliko navrata poštom ili preko vozača autobusa slao i po nekoliko stotina evra. Ukupna svota uskoro je dostigla oko četiri hiljade evra. Devojka se žalila na skup život u gradu, tešku materijalnu situaciju i nemogućnost da zaradi, na šta je momak naseo i odlučio da preduzme krupan korak - ponudio joj je da dođe da živi kod njega i da on preuzme svu brigu o njoj.
U jednoj od poslednjih poruka pre nego što su se konačno prvi put sreli Ana mu je saopštila da joj treba 14.000 dinara kako bi platila iznajmljivanje kamiona kojim bi preselila svoje stvari kod njega. Zoran je to prihvatio bez pogovora i uputio se u Beograd da pomogne svojoj izabranici. Dogovorili su se da se nađu ispred pošte na Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 227. Međutim, na mestu sastanka Ana se nije pojavila sama, već u pratnji izvesnog korpulentnog momka koji se predstavio kao Dragan. Prevaranti su tada zaprepašćenom Zoranu iz ruku oteli novac i seli u prvi taksi.
Kako nezvanično saznajemo, prevareni mladić je posle prvog šoka seo u kola i krenuo za taksijem. Anu je presrela policijska patrola koju je Zoran prethodno pozvao.
Policajci nisu znali po kom osnovu da privedu i optuže Anu, jer joj je on sav novac davao dobrovoljno. Posle duže rasprave i insistiranja prevarenog momka da podnese prijavu, policija je jedino mogla da pusti devojku da ode svojim putem.
Preseliti se iz Beograda u Novu Crnju(pa gdje je to uopste?!?!), navlaciti nekog pricom i izvlaciti pare od njega... pa koliko covjek mora biti glup da povjeruje toj osobi... e neka je ostao bez para kad je kreten. Taman je to i zasluzio. Glupost ima povecu cijenu.
Ovo kad stavish like isto k'o da si sauceshce izjavio.:burp:
:D ima jedna jos i bolja no ta! vidi :DQuote:
Ja se zato uclanih u grupu ,,Ja ti gledam u profil,jebo te profil!!! :grin:'' :grin:
Gledao sam ja jednu emisiju i ta sela u Vojvodini imaju veliki problem nestasice djevojaka. Sve se cure spustaju u gradove i masu momaka se ne ozeni uopste. Ali ovako da ga zajebe neka...sve mu prosto...
Ni taj facebook nije sto je nekad bio .. ako je ikad bio nesto ..
hahaha, pa dje nalazite ovo ljudi haha, prvo sam se prekinuo onoj sto je popila otkaz ,pa onoj sto je na profile greskom hvalila on onog kurajliju haha, cvxcomputer ili Vasilije..tu ex maljem po sred cela :)))). mene licno samo nervira kad vidim status update svaki sekund,u kom uglavnom neka curka opisuje sta radi u toku dana,npr dans :sad idem kod milice na kaffuu,swratila sam u BATO da pogledam neke cipele ima strasniJA,pa ewo me kod milice (ebala ti ona majku)sreca sto ima opcija da se sakriju svi postovi od tih odredjenih osoba :))))...ovo W umjesto v ('bem joj sWE)ona stavlja ...not me :PP
Zar je toliko cudno sto covjek ima strast prema necemu?! :)
neka si joj reka'! :mrgreen:
najjace da uporedjujem zenu il sex sa istom, sa nekim Lambom ili M-om :lol:
neki momak je pobjegao iz zatvora i redovno update-uje facebook:
Mlada crnkinja se buni zbor rasizma prema Obami "crackerz alwaz tryna cum down on brutha" - crackers ( whites ) always trying to come down on brother :)
Pa... Budimo realni... M je mozda chak i zabavniji za vozit jer mu je motor naprijed, a RWD je ;) Jos njegov specifican diferencijal <3 :joint:
Inace, kad sam vozio druga u M-u jedan dan (inace, djetic nikad nije zamaka' krilasha i to mu je NAJ zelja da odradi nedje), pitao sam ga (provali pitanje): "Bi li radije vozio M-a 15 minuta ili j*** cijelu noc?"
Odgovor je pao... na... M-a (inace je znao da ga uopsteno pitam, jer mi ni otac nije sio za volan)
Ne daj Boze da si kupio neko auto!
hahahahahahahahahahahahhahahahha
http://www.facebook.com/home.php?ref...3793747&ref=nf
da ne trazim sa stranih sajtova, evo ga jedan domaci. :lolblue:
evo i od mene something :)
Ovo TI je MARKIRANA majca...150 eura sam je platio!
I onda shto se sprdaju s nama. I treba da se sprdaju dok je ovakvih TELADI
Ovo je jedna od jacih grupa :D
http://www.facebook.com/group.php?v=...id=78489391337
Sv Vasiilije Ostroski likes this.
:lolblue: