Još mi nije sve jasno :D
Negativni poeni bi trebali bit crvene boje jel?
Na User CP listu poena?
Evo ko se javi da mu dam jedan pa da mi kaže :)
Printable View
Još mi nije sve jasno :D
Negativni poeni bi trebali bit crvene boje jel?
Na User CP listu poena?
Evo ko se javi da mu dam jedan pa da mi kaže :)
jes .. na cp ,ispod praćenih tema će ti se prikazati na kojem postu/topicu i od koga si dobio repete ,sa sve komentarom-ako ga ima :)
Jel' moguće da vam je toliko dosadno?
ako ja vidim idje na cp to u vezi reputacije pasiji poginuo
Nidje veze ova reputacija.
bolje bi bilo da ispod avatara stoji + i - i tu se pritiska i da se vidi koliko jednih koliko drugih
Imaš tu vagicu na gornji desni ćošak posta joji ti se svidja ili ne sviđa... Klikneš na nju i izabereš da li se slažeš ili ne...
A taj broj... vjerovatno kad skupiš nekoliko desetina bodova broj se povećava... sad ne znam tačno... dako reče neko od sekjuritija ođe :)
Ahaaa... Vagica :)
Sad probah na tebi - ali ti se bro 3 ne promijeni :)
I sta znaci Kliker17 is on a distinguished road?
A meni kazu da imam 10 reputation points ali nista ne vidim ispod pracenih tema na user CP.
Ma nema veze, :) vremenom cu skontat :)
Prvo mora neko da vam prokomentarishe post, ne mozhete ni vidjet nishta ako nema komentara... :)
Molim vas da mi sto vise dajete PLUSOVA,to mi mnogo znaci :lol:
onda izgleda da imam ovdje nedje svog andjela chuvara, dobio sam chistu peticu :)
Mozda ima veze sa Join Date.
E ako znam kako se to daje i oduzima,'ebite mi oca.
A cemu sluzi ta reputacija?
Mislim ljudi zakomplikovaste forum evo ga kao facebook sad i odje treba da lajkujem nesto :?:
E ovo nam je bilo bas neophodno :D
Necete se ljutiti ali cista glupost
tako je! ja pozivam na ravnopravnost! :D
bacena je otrovna klica medju forumase. admini rade po principu zavadi pa vladaj :)
Umjesto da se otvori novi podforum ( Ekonomija ), nashi dragi admini ( koji rijetko dolaze i ucestvuju u diskusijama [bez DIDI-ja nasheg voljenog] ) nam omogucuju totalno nepotrebne funkcije foruma, zanemarujuci predloge "gradjana" :D
:respect::bravo::clap:
HokutoNoken...
Skroz desno u okvir posta izmedju broja posta i znaka upozorenja ima nacrtana vaga.
To ti je reputacija.
Drug Tito prepade me da se otvorio podforum a da nijesam primijetio :D
au... cao!!!!!!!!!!!!!!
Bezveze je zasto se mora staviti komentar :D
trebalo bi da se vide komentari reputacija kad nakupimo ponešto bodova, inače bi stvarno bilo bezveze da se daju komentari u prazno :D
ja imam 10 bodova, iliti 2 rep. power..na dobrom sam putu da preteknem admine ;) :D:D
ko mi da negativni banovan je :)
ja imam 5 reputacija ali ne vjerujem da sam bas tako omiljen odje mora da su provjeravali moze li u minus da se udje mozete slobodno da testirate na meni
edit: evo me na 0 ajde jos jos sve najgore gazite me da udjem u minus izas**ite se na mene
mozda bi trebalo da se napravi da se vide komentari pa ne mora koje glasao i kako u know
Mislim da moze da ide do 10 ovih zelenih.. Prvih 5 je ove boje a drugih 5 su malo svjetlije. Dobijanje nove tacke ili sto vec zavisi od toga koliko je stavljeno poena koji su potrebni za to.
Moze i da se istuli u vidu neprikazivanja kao sto je to kod Didija, ili da bude crveno ako clan ima mnogo minusa. Tako otprilike funcionise na drugim vBulletin forumima.