mislis da ce srusit zgradu T-Com-a ?
Printable View
valjda zemljotres, dva puta, prvi duze, drugi krace i odsjecno.
evo ga opet :D zurka pocinje :yipiiii:
slabo je ovo bilo :D
dva u 3-4 min. ovaj drugi je bio jaci i duze je trajao oko 10 sekundi. ima li ko kakvu informaciju gdje je bio?
Aha..još sam u firmi na 4-5 sprat pa se lijepo drmnuh.
Monitor se njiše:)
Imam neki osjećaj da će ponovo ljuljnut
drugi jace i duze, prvi krace i slabije.
Roknulo oko Plavnice u 12:20
http://www.emsc-csem.org/index.php?p...ail&id=148220#
i na primorje se o$etio
Svaki minut se očekuje updejtovanje super sajta http://www.seismo.co.me/ ...tj C:\A\index.htm
Ja ga osjetih dosta dobro, zivim dosta visoko :)
Kad je bioprvi osjetim malo ljuljanje i pade mi na pamet da nije zemljotres ali reko mora da mi se ucinjelo, ali drugi dobro zaljulja :)
JA groma cuo nisam a evo me po sred centra pg
zemljotres zemljotres ne grmljavina..pogrijesi temu
ne cjepidlacite :)
DJ ZEMLjO ljulja masu :D
Vele zecani "sila li je treslo" :lolblue:
Kod mene isto ništa - na Tuški.Mada Tuški ima posebnu antiseizmičku zaštitu.:rolleyes:
Zaštićeni smo tonama smeća po ulici.To amortizuje ljuljanje i eventualne posljedice prirodnih katastrofa (udare meteora,napade zmajeva,goblina i vilenjaka i sporadične cunami talase).
Opet nista nisam osjetio, mada sam bio vani...
Ja sam gleda tv, i kad je bio zemljotres palo mi je na pamet da ga velja, medjutim pogledah tv i vidjo da ne mrda, pa reko mora srce da mi je malo zalupalo :)
I meni je proslo kroz glavu da je zemljotres,ali sam to iskulirao...Kako nas nece klepit nesto da se o jadu zabavimo.
je li bio sad opet?:D
ja nisam osjetio sad. :(
ja sam vozio auto i jednom mi auto pocelo u shtreku da ide, no sam ja mislio da je od vjetra, no ajd kad velite da je zemljotrees :)
Ojha!
Eo drmnu odje [u Baru] jos jedan prije 2 minuta i bijase bogome fin neki zemljotres :D
Nisam htio da otvaram novu temu jer ima vec poneka o ovim nasim zemljotresima :D
Ohohoho evo i u pg 03:26h bas fino zaljlulja
Ovaj je bio dosta simpatičan.
banja...meni se sestra prepade...ja isprva kroz san...zamishljam bije nedje neki techno BASs -boom- -boom- -boom-, al kad me razmjesti u krevet malo, skapirah shto je.. :mrgreen:
U Spich se isto ljuljalo ..
dosta je jak bio ovaj chasti mi :cool:
Magnitude ML 5.0 Region ALBANIA
Date time 2010-02-11 at 02:25:52.3 UTC Location 42.25 N ; 19.46 E Depth 5 km Distances 29 km SE Podgorica (pop 156,985 ; local time 03:25 2010-02-11)
20 km NW Shkodër (pop 88,245 ; local time 03:25 2010-02-11)
6 km NE Koplik (pop 4,078 ; local time 03:25 2010-02-11)
eo sinoj u 4 tacno, drmalo fino
Mene je probudio u 3:25. koliko je bio jak.
Prestravila sam se. Trajao je dosta.
Samo da se ne ponovi '79.
citavu porodicu probudio jos smo na zadnji(u visinu) sprat. to sto je trajao skamenio sam se. samo sam gledao u luster kako igra. 2 ure nisam spavao poslije toga, ne vala da sam se prepao no sam cekao drugi pa da iskacem kroz prozor pa sto bude. salu na stranu gadno je bilo. i bio je 4.5 i po one manje (jace) snage. a po toj skali onaj na haitiu je bio 7 pa ...