tesko da ce iko koga pitat za ugradnju cipova..
http://www.pinktentacle.com/2007/02/...s-rfid-powder/
Printable View
tesko da ce iko koga pitat za ugradnju cipova..
http://www.pinktentacle.com/2007/02/...s-rfid-powder/
E ako ce za ovoga Crnogorca, *ebi ti meni sve...
Kao oni na Google Earth, sto te vide uvjek dje si. Isto tako, to mogu i tvoji kontakti (za sad, ukoliko im dozvolis). Da ne mogu poci do WC-a, sto mi nece svi znati. Vec kad su tu, neka mi neki mali flybook instaliraju ispod lakta, da se ne nosam sa torbicom... :rolleyes:
Nema sanse da se ovo desi.. Bar u ove nase krajeve :D
Google Earth, naravno, ne funkcioniše tako da uvijek vide đe si. Postoje slike Zemljine površine koje se povremeno update-uju, nije to kao web kamerom da gledaš. Jer kad sam prije manje od godinu dana gledao centar Podgorice, tamo nije bio onaj trg nego parking.
Znam to, ali ima nova aplikacija za I-Phone, koja tacno omogucava da vidis dje je neko. U Americi je sad to aktuelno. Ukoliko ti das dozvolu, svi tvoji kontakti iz telefona, mogu da vide dje si. Nesto kao tracker. O tome se digla velika prasina prije nekih 2 mjeseca u USA. Upravo preko tehnike Google Eartha..
Ukoliko ti daš dozvolu ;) Eto. Za sad ništa od prisilnog praćenja. Preko Google Eartha vjerovatno samo uzimaju mapu (sliku), i na to prilijepe neku tačkicu koja označava gdje si. A tvoju lokaciju dobijajau preko GPS-a. Ništa novo.
Još smo daleko od nečeg ovakvog, što mnogi mudri proroci ovog foruma predviđaju.
edit: I tu se radi o praćenju telefona, ne osobe ;) Tako da je offtopic.
Zove se Google Latitude
Latitude je zamišljen kao lokacioni servis za prijatelje i članove porodice, ali eventualno i poslovne kontakte. Stvar je u tome da korisnici moraju međusobno dati jedan drugome pristanak za razmjenu podataka o lokaciji da bi servis radio.
Latitude je dio servisa Google Maps for Mobile namijenjenog izvođenju na mobilnim telefonima.
Radi na većini Blackberryja, većini uređaja s Windowsima Mobile 5, većini uređaja sa Symbianom, iPhone i iPod touch. Usluga je za sada dostupna u 27 zemalja. Ali još ne kod nas.
David Icke - MIKROČIPIRANO STANOVNIŠTVO
Preko čipa bi se obavljala potpuna kontrola, upravljanje fizičkim i psihičkim stanjem pojedinca. Ljudsko tijelo je sofisticirano računalo, te bi to bilo kao da stavljate novi čip u računalo. mikročipirano stanovništvo, povezano , pod kontrolom globalne kompjuterske mreže. 'Big Brother' noćna mora ostvaruje se iz dana u dan. Zvuči nerealno, no čipovi su bliže nego što ljudi misle, u Americi već postoje ljudi sa njima!
Dr. Carl Sanders, elektroinženjer, pronalazač i savetnik različitih vladinih organizacija, kao i savetnik u IBM, General Electric, dobitnik predsedničke i vladine nagrade za izuzetne pronalaske kaže:
32 god. svog života proveo sam u stvaranju novih pronalazaka i prilagođavanju mikročipova za primenu u oblasti biomedicine.
Svi smo bili veoma uzbuđeni zbog ovog projekta. Bilo je angažovano 100 ljudi a ja sam bio glavni inženjer i nosilac projekta. Projekt se završio stvaranjem mikročipa.Ovaj mikročip se puni na osnovu telesnih temperaturnih razlika.Preko milion i po dolara je potrošeno da bi se otkrila dva mesta na telu na kojima je temperaturna promena najčešća - u oblasti čela, odmah ispod linije kose i pozadina ruke.
Radeći na ovom mikročipu nismo imali pojma da će se on pretvoriti u identifikacioni čip. Smatrali smo da je to što radimo veoma humano i svi smo zbog toga bili uzbuđeni. Primetili smo da frekvencija čipa ima veliki uticaj na ponašanje, tako da smo počeli da istražujemo mogućnosti primene čipa na modifikacije ponašanja. Projekat se skoro preokrenuo u elektronsku akupunkturu zbog toga sto smo u jednom trenutku stigli do usmeravanja mikročipa na to da odašilje signal koji utiče na određene delove tela. Pomoću njih je bilo moguće uticati na promenu ponašanja. Jedan od projekta nazvan je 'Feniks' i predviđen je za vijetnamske veterane. U ovom projektu koristili smo čip koji smo nazvali 'Rambo čip' a korišćen je za dodatno lučenje adrenalina.
Jedna od primena čipa je kontrola rađanja, do sada isprobana u Indiji i nekim drugim delovima sveta. Kontrola rađanja postiže se tako što se osoba čipom dovede u menopauzu, odnosno izaziva se smanjenje i potpuni prestanak lučenja estrogena. Mikročip može da se koristi i za izazivanje migrenoznih glavobolja, promenu u ponašanju, za stimulisanje seksa, kao i za uništavanje seksualnog nagona. Sve do sada rečeno nije ništa drugo nego elektronska akupunktura. Postoji 250.000 sastavnih delova mikročipova, uključujući i malu litijumsku bateriju.Razgovarao sam sa doktorom iz Bostonskog medicinskog centra o tome šta ce se desiti ukoliko se čip polomi i određena koncentracija litijuma se izlije u telo. On je rekao da bi posledice bile veoma teške.
Razgovarao sam sa doktorom iz Bostonskog medicinskog centra o tome šta ce se desiti ukoliko se čip polomi i određena koncentracija litijuma se izlije u telo. On je rekao da bi posledice bile veoma teške. Kako je razvoj čipa napredovao napustio sam projekat i povremeno imao ulogu savetnika. Na mnogim sastancima nastupao sam kao stručnjak za primenu mikročipa. Bio sam prisutan na jednom od sastanka na kome se raspravljalo na temu: kako je moguće kontrolisati ljude ukoliko se prvo ne identifikuju? Ljudi kao sto su Henry Kissinger i pripadnici CIA-e posećivali su takve skupove. Raspravljalo se i na temu kako navesti ljude da poveruju u neophodnosti ovih čipova. Odgovor se nametnuo - navedemo ih da shvate da mogu da izgube decu ako ne prihvate čipove i slično. Na ovim sastancima o ljudima se govorilo kao da su stoka
70-tih godina učestvovao sam na sastancima "Jedan Svet" na kojima je diskutovano o čipu i to u Briselu i Luksemburgu gde se čip pojavio kao tema o svetskim finansijama. Jedan od tajnih planova, koji svetska vlada ima da bi se ostvario novi svetski poredak, jeste da svako dobije svoj mikročip. Svaki ubačeni mikročip bi sadržao sve detalje ličnosti uključujući i lični broj.
Osoba koja je mikročipovana može biti veoma lako locirana i praćena, pomoću kompjutera u službi kontrole svesti, kojima se rukovodi iz računarskih centara već raspoređenih svuda oko zemaljske kugle. Tehnički se ovo postiže preko mreže mobilne telefonije i preko antena mobilnih telefona, koje sada pokrivaju i najudaljenije i najzapuštenije delove sveta, a proces pokrivanja je svakim danom sve gušći i veći, što je dostiglo alarmantne razmere.
Ono što je najvažnije u ovoj priči jeste da osoba koja je mikročipovana može biti sa velikom lakoćom manipulisana i kontrolisana i to pomoću odašiljanja specifičnih talasa na niskim frekvencijama (ELF).
Ovi talasi imaju dejstvo na mozak preko mikročipa koji može u potpunosti izmeniti uobičajene misli i emocionalne šablone i na taj način navesti čoveka da se ponaša u skladu sa zamislima nekog drugog - onog koji rukovodi ovim projektom."
http://video.google.com/videoplay?do...08210491938581
doci ce ovo i brze nego sto se misli.
Prethodniici čipovanju su elekrtonske ( biometrijske ) lične karte i pasoši.
Elektronske karte imaju u sebi biometrijske čipove, to bi bio kompjuterski zapis otisaka prstiju,potpis i digitalna fotografija.
Međutim, kasnije se mogu dodavati podaci ,poput genetskog zapisa,raznih intimnih podataka,dosijea i slično,kontrolu tih podataka imaće isključivo policija,pasoška služba,i razna druga birokratska tjela.Jedino onaj ko poseduje takvu ličnu kartu,neće sa sigurnošću znati koji su sve podaci pohranjeni u biometrijskom čipu!
Moderna tehnologija vec sada omogucava pracenje raznih cipova putem satelita. Sta vise kad god budete legitimisani ili kad god upotrijebite licnu kartu u bilo koju svrhu, trag o tome bice neminovno pohranjen u centralizovanu bazu podataka. Znaci da ce svaka vasa akcija, korak, odlazak u bolnicu, aerodrom i sl. biti za sva vremena zabiljezen i mapiran i da ce stalno da se dodjau novi podaci na vas cip i u vasu jedinstvenu bazu podataka bez vaseg znanja.
Međutim,uskoro će ova dokumenta biti obavezna u Evropi,a svi podaci iz tih elektronskih ličnih karata biće pohranjeni u centralni kompjuter u Briselu ,kome su dali naziv Zvijer !
Šta ako vam neko ukrade tu elektronsku kartu i promjeni sve podatke što će tehnički biti izvodljivo…?Poslje toga više nikada nećete moći da povratite svoje prave podatke…!
A državnici će reći da je onda bolje implantirati bio čip u ruku ili negdje u glavu,i onda ste posve “sigurni”,jer kako će neko da vam “ukrade” glavu……
Tako to ide,i ako to nedaj bože krene,čovjek će izgubiti slobodu,postaće rob koji će savršeno biti kontrolisan,od vladara planete…!
U kompaniji CNN svi zaposleni po primjeru direktora moraju da prime cip u ruku ili ce izgubiti radno mjesto. Da li ce ovo biti primjer svugdje u svijetu ? Veoma mali implant ispod koze. Poput bar koda na konzervi, sada ce i svi ljudi biti zigosani tj. bar kodovani. Pitanje je samo trenutka kada ce to biti obavezno. RFID –VERI CIP-. Ili Radio frekventni verifikacioni cip, ili kako ga tvorci zovu: DIGITALNI ANDJEO.
Vec postoji minijaturna verzija citaca ljudskog cipa koja je za korak ispred sadasnjih fiskalnih kasa.
NATO pakt uvodi obavezno obiljezavanje, zigosanje svojih vojnika cipom
CIP MOBIL – TEST FAZA
Gradjani SAD upalseni terorizmom, iz bezbjednosnih razloga zovu VERIFIKACIONI CIP sluzbu koja po pozivu stize na kucnu adresu. Dobrovoljno, porodicno primaju cip kako bi putem interneta, uslugom IBM korporacije, satelitskim pracenjem, GPRS-om mogli da prate svaki pokret svoje djece i bliznjih.
Kakva prevara... u mnogim skolskim ustanovama djeci je obavezno ugradjivanje cipova za pracenje u skolske uniforme ili kao narukvice. KUDA TO VODI ?
Bar kod, "zig 666", odlicno je odradio posao. Ljudi su danas spremni da ga prime na sebe kao sto su spremni da ga prime na svim novim dokumentima, a oni sa druge strane to znaju i to ih veoma raduje.
Dobro dosli u ruke vladara planete. Mocne medijske masinerije upalice sve motore i uz pomoc intelektualca i javnih licnosti ubijedice nas kako je na ovaj nacin covjecanstvo uslo u novu fazu...kako vise nece biti otmica, kriminala, terorizma, pa ni banalnih kradja, kako cemu u svakom trenutku znati stanje svoga zdravlja.
Papirni novac, cak i kartice, oticice ce u proslost, jer cemo kupovati prostim pritiskom nadlanice na skener. Prakticno, zar ne. A to sto cemo se svi i u svakom trenutku naci u kuci ’’Velikog Brata’’. Svako ko pokusa reci kako je uz pomoc cipa moguce uticati na necije misljenje , ponasanje i zdravlje, bice proglasen za neprijatelja progresa, zatucanog tradicionalistu kojeg valja eliminisati da bi ostatak covjecanstva mogao nesmetano da se razvija.
kako pise dopisnik kanadskog lista Toronto star, Kevin Hegerti: Mikrocip ce ljude povezivati sa centralnim bazama podataka koje ce nadzirati i snimati njihove najsitnije navike ponasanja u zivotu. Vecina ljudi na ovo gleda sa uzasnutom nevjericom odbacujuci je kao naucnu fantastiku.’’ Jedan broj ljudi je vec cipovan sa uredjajima koji automatski otvarju vrata, pale svijetla i sl.
Sve pocinje u dalekim zemljama. Poslije isprobavanja tehnologije na zamorcicima, prvo siroko rasprostranjeno ugradivanje cipa desava se na obroncima zapadnog svijeta. Cipovani ce biti prvo kriminalci, teroristi, a zatim i oni koji postuju zakon. Poslodavci ce zahtijevati cipovanje kao uslov za poboljsavanje. Armije ce uvoditi cipovanje kao poboljsasnje kontrole na terenu. Ubrzo ce se krenuti sa cjelokupnim sektorom bezbjednosti.
Prvi znaci ovoga vec su vidljivi. Tokom 2004. ured Meksickog drzavnog pravobranioca poceo je sa ugradnjom cipa u zaposlene radi ogranicavanja pristupa povjerljivim podacima i zonama. Proizvodjaci cipova ce se udruziti sa policijom radi podsticanja glasne javne kampanje za roditelje da cipuju svoju djecu kako ih nebi izgubili i radi opste bezbjednosti djece i sl. Bice nudjene posebene pogodnosti. Ugradjivanje ce biti besplatno. Svaka nova generacija tehnologija bice pravljena da moze sve efikasnije da sudejstvuje sa cipom. Pa cak i kucni aparati. Pacijenti u bolnicama ili na kucnim njegama bice vec rutinski cipovani sto ce omoguciti med. osoblju ili tacnije dalekim racunarima da nadziru njihove bioloske funkcije. Svaka mogucnost uklanjanja cipa iz tijela bice sve manje moguca posto ce cip biti preduslov za ucesce u najbitinjoj dinamici savremenog zivota.
I tako ce cip zamijeniti zdravstevnu knjizicu, stednu knjizicu, licnu kartu, vozacku dozvolu, pasos i sve ostale dokumente. Svako placanje, kupovina, odlazak na aerodrom ce se obavljati preko njega. To znaci da ce se lako znati svaki korak jednog covjeka i bice ga veoma lako kontrolisati i manipulisati sa njim. Na kraju oni koji svaki dan budu gledali susjeda koji ne mora da ceka red i polazi mimo njih, koji budu izlozeni raznim neprakticnostima i otezanjima izabrace put manjeg otpora i dozvoliti da im se ugradi cip.
Woohoo, nema više dosadnog nošenja tone dokumenata i nema više fizičkog novca :yipiiii: Još samo kad bi mogao da radi kao telefon...
Dejvid Ajk je bio u svemu u pravu, kako vrijeme prolazi sve o cemu on prica se polako i ostvaruje.
Koga nesto vise zanima o njegovoj teoriji moze ovdje dosta toga da nadje:
http://www.ivantic.net/Ajk_i_zavere.htm
Pakt vladajuce garniture na osnovu kojega vladaju:
Quote:
Iluzija će biti, tako velika, tako ogromna, da će izmaći njihovoj percepciji.
O onima koji će je videti misliće se da su ludi.
Me ćemo kreirati odvojene frontove da ih sprečimo da vide povezanost između nas.
Mi ćemo se ponašati kao da nismo povezani kako bismo održali iluziju.
Naš cilj će se ostvarivati kap po kap, kako se nikad ne bi posumnjalo na nas.
Ovo će ih sprečiti da vide promene kako se budu dešavale.
Mi ćemo uvek biti iznad relativnog polja njihovih iskustava, jer mi znamo tajne apsolutnog.
Mi ćemo raditi zajedno i uvek ćemo biti povezani krvnom vezom (aristokratskom) i čuvanjem tajne. Smrt će stici onoga ko progovori.
Mi ćemo održavati ljudima životni vek kratkim i njihove umove slabim, dok ćemo da se pretvaramo da radimo suprotno.
Mi ćemo koristiti naše znanje nauke i tehnologije na suptilne načine tako da oni nikad ne vide šta se dešava.
Mi ćemo stavljati meke metale, akceleratore starenja i sedative u hranu i vodu, takođe i u vazduh.
Oni će biti prekriveni otrovima gde god da se okrenu.
Meki metali će učiniti da izgube njihove umove.
Mi ćemo obećati pronalaženje lekova sa mnogih naših frontova, a u stvari ćemo ih nahraniti sa još vise otrova.
Otrovi će biti apsorbovani kroz njihovu kožu i njihova usta, i razoriće im umove i reproduktivne sisteme.
Zbog svega ovoga, mrtva deca će se rađati, i mi ćemo tu informaciju sakriti.
Otrovi će biti skriveni u sve što ih okružuje, u sve što piju, jedu, udišu i oblače.
Mi moramo biti lukavi u ubacivanju otrova jer oni će to primetiti.
(We must be ingenious in dispensing the poisons for they can see far.)
Mi ćemo ih naučiti da su otrovi dobri, koristeći zabavne slike i muzičke tonove (reklamu).
Tražiće pomoć od uglednih ljudi (naučnika, lekara), a mi ćemo njih angažovati da propagiraju naše otrove kao lek.
Oni će videti na filmu da se naši proizvodi koriste i naviknuće se na njih i neće nikada znati njihov pravi efekat.
Kada budu rađali, mi ćemo ubrizgati otrove u krv njihove dece ubeđujući ih da je to za njihovo dobro (vakcinacija).
Mi ćemo početi rano, kada su njihovi umovi mladi, mi ćemo napasti njihovu decu sa onim što deca najviše vole, slatkišima.
Kada im zubi budu oštećeni, mi ćemo ih ispuniti sa metalima koji će ubiti njihove umove i ukrasti njihovu budućnost.
Kada njihova sposobnost da uče bude pod uticajem, mi ćemo kreirati lekove koji će ih učiniti bolesnijima i učiniće da imaju druge bolesti, jer mi ćemo kreirati još lekova.
Mi ćemo ih učiniti pokornim i slabim pred nama sa našom moći.
Oni će postati depresivni, spori i preterano gojazni, i doći će nama tražeći pomoć, a mi ćemo im dati još otrova.
Mi ćemo usmeriti njihovu pažnju na novac i materijalna dobra tako da se oni nikada ne povežu sa njihovim unutarnjim bićem.
Mi ćemo ih zavarati sa bludničenjem, vanjskim uživanjima i igrama, kako oni nikada ne bi bili jedno sa jedinstvom Svega.
Njihovi umovi će pripadati nama i oni će raditi onako kako mi kažemo.
Ako odbiju, mi ćemo naći načine da ubacimo tehnologiju promene uma u njihove živote (mikročipove). Mi ćemo upotrebiti strah kao naše oružje.
Mi ćemo sastavljati njihove vlade i ubaciti protivnike unutar njih. Mi ćemo posedovati obe strane.
Mi ćemo uvek sakrivati našu nameru, ali ćemo ostvariti naš plan.
Oni će biti radna snaga za nas i mi ćemo prosperirati od njihovih muka.
Naše porodice se nikada neće mešati sa njihovima.(Aristokratija je zatvoreno krvno srodstvo.)
Naša krv mora uvek biti čista, jer to je tako.
Mi ćemo učiniti da se oni međusobno ubijaju onda kada nam to odgovara.
(Iluminati pokreću sve ratove.)
Mi ćemo ih držati odvojene od svega sto jeste kroz dogmu i religiju.(Iluminati kreiraju sve ideologije, sekte i religije – rani budizam nije religija već put pročišćenja i buđenja).
Mi ćemo kontrolisati sve aspekte njihovih života i reći ćemo im šta da misle i kako da misle.
Mi ćemo ih voditi ljubazno i nežno, puštajući ih da misle da oni sami sebe vode.
Mi ćemo podsticati mržnju među njima kroz naše frakcije.
Kada svetlost zasija među njima, mi ćemo je ugasiti ismejavanjem, ili smrću, šta god nama najviše odgovara.
Mi ćemo učiniti da iščupaju jedni drugima srca i da ubijaju njihovu sopstvenu decu.
Mi ćemo ovo ostvariti upotrebom mržnje kao našeg saveznika, ljutnjom kao našeg prijatelja.
Mržnja će ih potpuno zaslepeti, i nikada neće videti da iz njihovih konflikta mi ćemo isplivati kao njihovi vladari.
Oni će biti zaokupljeni međusobnim ubijanjem.
Oni će se kupati u sopstvenoj krvi i ubijaće svoje susede onoliko dugo koliko to nama bude odgovaralo.
Mi ćemo iz ovoga prosperirati mnogo, jer oni nas neće videti, jer oni ne mogu da nas vide.
Mi ćemo nastaviti da prosperiramo od njihovih ratova i njihove smrti.
Mi ćemo ovo ponavljati nanovo i nanovo sve dok se ne postigne naš konačni cilj.
Mi ćemo nastaviti da ih teramo da žive u strahu i mržnji kroz slike i zvukove.
(Medije, pre svega vizuelne.)
Mi ćemo koristiti sva moguća sredstva da ovo učinimo.
Sredstva ćemo dobiti od njihovog rada.
Mi ćemo učiniti da se mrze međusobno i da mrze svoje susede.
Mi ćemo uvek sakriti uzvišenu istinu od njih, da smo svi Jedno.
Ovo nikada ne smeju znati!
Oni nikada ne smeju znati da je boja iluzija, oni moraju uvek misliti da nisu međusobno jednaki.
Kap po kap, kap po kap, mi ćemo ostvarivati naš cilj.
Mi ćemo preuzeti njihovu zemlju, resurse i bogatstvo da bi uspostavili potpunu kontrolu nad njima.
Mi ćemo ih zavarati da prihvate zakone koji će im ukrasti i ono malo slobode koju će imati.
Mi ćemo uspostaviti monetarne sisteme koji će ih zauvek zarobiti, držeći njih u njihovu decu u dugovima.
Kada se budu udružili, mi ćemo ih optužiti za kriminal i predstaviti svetu drugačiju sliku, jer mi ćemo posedovati sve medije.
Mi ćemo koristiti naše medije da kontrolišemo protok informacija i njihove emocije, sve to u našu korist.
Kada oni ustanu i pobune se protiv nas, mi ćemo ih zgaziti kao insekte, jer oni su i manje od toga.
Oni će biti bespomoćni da urade bilo šta, jer neće imati oružje.
Mi ćemo regrutovati neke od njih (masone) da za nas iznesu naše planove, mi ćemo im obećati večan život, ali večan život nikada neće imati jer oni nisu mi.
Regruti će biti zvani "inicirani" i biće uvedeni u lažne procese kretanja ka višim realitetima.
Članovi ovih grupa (okultnih, masonskih) će misliti da su jedno zajedno sa nama, a nikada neće znati istinu.
Oni nikada ne smeju znati ovu istinu jer će se okrenuti protiv nas.
Jer njihov rad će biti nagrađen sa zemaljskim stvarima i velikim titulama, ali oni nikada neće postati besmrtni, niti će nam se pridružiti, nikada neće dobiti svetlost, niti će putovati zvezdama.
Oni nikada neće stići do viših realiteta, jer će ubijanje drugih od njihove vrste sprečiti put do realiteta prosvetljenja.
Ovo oni nikada neće znati.
Istina će im biti skrivena ispred nosa, tako blizu, da neće biti sposobni da se fokusiraju na nju sve dok ne bude prekasno.
O da, tako ogromna će iluzija slobode biti, da oni neće znati da su naši robovi.
Kada sve bude na svom mestu, realnost koju smo kreirali za njih će ih posedovati.
Realnost će biti njihov zatvor.
Oni će živeti u samozavaravanju.
Kada naš cilj bude postignut, novo doba dominacije će početi. (Novi Svetski Poredak)
Njihovi umovi će biti vezani njihovim verovanjima, verovanjima koja smo mi uspostavili od davnih zaboravljenih vremena.
Ali ako oni ikada saznaju da su nam jednaki, mi ćemo tada biti uništeni.
OVO ONI NIKADA NE SMEJU ZNATI.
Ako oni ikada saznaju da svi zajedno mogu da nas pobede, oni će krenuti to da urade.
Oni nikada, nikada ne smeju saznati šta smo uradili, jer ako saznaju, mi nećemo imati gde da bežimo, jer će biti lako videti ko smo zapravo, jednom kada veo padne.
Naše akcije će nas razotkriti i oni će nas loviti i niko nam neće dati sklonište.
Ovo je Tajni Sporazum po kojem ćemo živeti u ostatku naših sadašnjih u budućih života, jer ova realnost će izdići mnoge generacije i živote.
Ovaj sporazum je zapečaćen krvlju, našom krvlju. Mi, koji smo sa neba na zemlju došli.
Za ovaj sporazum se NIKADA, NIKADA ne sme znati da postoji.
On se NIKADA, NIKADA ne sme napisati ili izgovoriti jer ako se to dogodi, svest koja će se roditi oslobodiće bes PRIMARNOG KREATORA na nas i mi ćemo biti poslati u dubine iz kojih smo i došli i ostaćemo tamo do kraja vremena same beskonačnosti.
Iz emisije Na rubu znanosti s Jane Burgermeister
Jesu li pretjerane tvrdnje da se u cijepivu nalaze mikročipovi?
Koliko god to nevjerovatno zvučalo, postoje dokazi da su u cjepivu možda doista nalaze mikročipovi.Najveća tvrtka mikročipova VeriChip navodno ima ugovore s pet najvećih farmaceutskih tvrtki. Mikročipovi će biti u posebnim iglama, koje će idavati vlade. Cjepivo protiv svinjske gripe neće se moći ubrizgati običnim iglama, već će morati rabiti igle koje izda vlada. Svaka će igla imati svoj broj. Kad pacijent dobije cjepivo, broj igle povezat će se s njegovim JMBG-om i ući u golemu bazu podataka koju je proteklih godina stvorio SZO. Ta baza sadržava osobne podatke o ljudima i njihovu zdravlju i obuhvaća sve stanovnike svijeta. Mnogo je dokaza da će u cijepivu biti mikročipovi. Zanimljivo je što su sve vlade za ovu pandemiju, uključujući i vladu SAD-a, odlučile cijepiti sve svoje stanovnike. To je jedna od mjera svih zemalja za slučaj pandemije. Nije jasno zašto žele da svaki stanovnik bude cijepljen, osim ako ne žele u sve ljude ubaciti mikročipove. Ako to učine, u teoriji, mogu pratiti ljude i kontrolirati ih, bez obzira na to gdje se nalaze. Znat će gdje su i moćiće ih kontrolirati.
Ako u tijelu imamo otrovne, teške metale, poput žive ili aluminija, oni odgovaraju na elektromagnetske valove. Pri određenoj frekfenciji elektromagnetskih valova ti bi metali mogli utjecati na emocije, poput depresije, tjeskobe, agresije ili veselja ali potrebna im je meta na koju bi usmjerili te valove, a to bi mogao biti taj mikročip. To bi bio jedan način upotrebe mikročipa, da se u ljudima izazove masovna histerija, agresija ili bilo koji drugi osjećaj, a sve s pomoću tih elemenata.
Stvarno fali maste ovima koji prosipaju ove "teorje zavjere", sve fore su im na isti kalup... :roll:
Jasno mi je,ali ipak želim da ukažem na par nelogičnosti samog teksta,ako mi dozvoliš. :)
Možda.
Dakle,imamo kontradikciju odmah na početku.'Postoje dokazi' da se 'navodno' nalaze mikročipovi u ovim vakcinama.Ako postoje dokazi,zašto 'navodno' - zašto se ne navede dokaz?Da da.Masovne histerije i agresije i bilo koji drugi osjećaj.
Dalje,jedna nešto plića kontradikcija se primjećuje.Kaže se da je mikročip u vakcini,i o tome je tekst,i onda se priča o tome kako je mikročip u igli - što će reći da niko nema blage veze o čemu se tu radi,i gdje je taj prokleti mikročip. :)
U ovom nema kontradikcije,što znači da nije istina,ili da ima logike u ovoj priči,ali ajde.
Sve vlade su odlučili vakcinisati sve ljude u slučaju pandemije?Netačno.U svijetu postoji oko 206 vlada,od kojih sve nisu odlučile da vakcinišu sve ljude - vidiš i na našem primjeru,a pandemija je proglašena.
Zadnje dvije rečenice ponavljaju jednu istu stvar,što je osnovna odlika lupetanja.
E uzimanje ovog za ozbiljno je elementarna neobrazovanost i propuštanje časova u srednjoj.
Ako u tijelu imamo otrovne teške metale preko određenog nivoa (normalnog nivoa),onda smo bolesni,i poslije vrlo kratkog vremena - mrtvi.Živa je opasna stvar.Način na koji ova dva metala mogu da budu prisutna u organizmu je preko amalgama,od kojih se prave plombe.Kontrola čovječanstva preko plombi?
Zvuči kao dobar vic,ili knjiga Terija Pračeta.
Masovna ljubav?Masovna alkoholisanost?Masovni svrab?
Sve su to osjećaji koji nisu pod ingerencijom žive i aluminijuma,već hormona i ljudskog limbičkog sistema,ili prefrontalnog korteksa u slučaju alkohola,ili nervnih ćelija u slučaju svraba.Emocije nemaju veze sa aluminijumom i živom u ljudskom organizmu.
Lično mislim da se ovakve stvari plasiraju da bi se inicirao neki kolektivni strah.Odnosno,ne da bi se inicirao,već da bi se podstakao,jer takvi strahovi postoje.Sad,da li su opravdani...Dosad nisu bili.
Šteta samo što neki ljudi ne filtriraju informacije do kojih dolaze,i pritom mislim na starwalkera.Svako malo neka zavjera od njega.
Dobar si dzo, objasnio :respect:
Teoretičari zavjere u suštini nisu pretjerano bistri teoretičari. U suprotnom bi do sad shvatili da je ljude mnogo jednostavnije, efikasnije i jeftinije pratiti preko mobilnih telefona, nego nekog hi-tech čipa (evo sad ispade i nano-tehnologija) koji je u svakom slučaju skup, neprovjeren, nepogodan za instalaciju, upotrebu, održavanje, kontrolu, i praktično sve ostalo, da ne pričam o tome da se o osobi neuporedivo više može saznati iz njegovih desetak razgovora telefonom dnevno, nego mjerenja tjelesne temperature.
Čak i praćenje aktivnosti na internetu je za NJIH (obavezni caps lock) korisnije od glorifikovanog internog nano-toplomjera.
Ipak, za ljude koji su opeterećeni ovakvim stvarima, postoji izlaz - odnosno ulaz - pravo u neku pećinu u zabiti daleko od civilizacije. Tom samoizolacijom bi, inače, učinili i ogromnu uslugu čovječanstvu. Ovakva konspiratorna preseravanja samo doprinose stanju društvene apatije i besmislenom osjećaju da obični ljudi nemaju nikakvu kontrolu, moć i uticaj u društvu u kom žive.
Sada imamo egzogene čipove kojima nas mogu pratiti u mobilnim telefonima i kreditnim karticama, ali ovi endogeni su nešto drugo, radi se o tom da se uslove reakcije i ponašanje pojedinca.
....U injekcijama za cijepljenje protiv gripe na vrhu se nalaze nano-djelići, koji se ne mogu vidjeti prostim okom, ali zato kod povećanja od 12 puta lako se mogu doseći dječjim mikroskopom.
Suradnicima poduzeća za proizvodnju lijekova objašnjeno je da ovi nano-djelići u tijelu funkcioniraju kao tvrdi disk u računalu i tako se mogu nagomilavati svi mogući podaci a u buduće će si tako uštedjeti e-kartu. Ova mjera odnosi se za omogućavanje točnog izračuna stanovništva i za 'zaštitu beba'. Pretpostavlja se naime da bi puno majki pred vlastima svoju novorođenčad učinilo nezamjetljivom, jednostavno ih 'ne prijavivši'.
Gospođa je na predavanju nadalje obavijestila da i ona radi u zdravstvu. Jednog svog pacijenta, pravnika, upitala je kako se može izbjeći ovo čipiranje (dobivanje čipa). On joj je objasnio da on kao uostalom i svi iz više društvenog sloja znaju za to čipiranje. Za ovu godinu planirano je: nema prisilnog cijepljenja već samo putem tiska pokrenuti ljude na samovoljno cijepljenje. Ako bi ih se malo dalo čipirati, sljedeće godine provest će se obavezno cijepljenje. Izuzete bi bile određene osobe kao policija, medicinsko osoblje, političari itd.
http://www.fourwinds10.com/siterun_d...p?q=1252603660
http://sites.google.com/site/molited...=275&width=457
Cinjenica je da "teoreticari zavjere" pretjeruju i u mnogome lupaju svakakve gluposti... isto kao sto je i cinjenica da ovi drugi koji vjeruju u "zvanicne stvari" takodje lupaju gluposti tj vjeruju u gomilu glupavih stvari koje im se serviraju... medjutim, istina je nedje izmedju, ali dosta na strani "zvanicnog"... sto ne znaci da u "zavjerama" nema dosta istine.
Sto se gripa tice, za jednu tako bezazlenu stvar praviti toliku halabuku, i masovno vrsiti vakcinisanje stanovnistva i toliku medijsku paznju mu posvetiti... ma dajte...jeli to realno... jasno je da se iza toga krije nesto... profit farmaceuta sigurno... tamiflu je bulsit!
Mikrocipiranje je takodje realnost, dakle, to nije mit, vec nesto sto se uveliko pocelo desavat... Za sada je to samo "privilegija" bogatih, uostalom kao i sve ostalo na pocetku, mobilni telefon npr... Mikrocipovi se vecinom ugradjuju djeci bogatasa(USA, Kanada, Rusija, ...) za slucaj da budu oteti da bi ih mogli naci... i od toga se eto pocinje, bogata djeca nece biti otimana, u medju vremenu ce cipiranje biti finansijski dostupno i manje bogatima i na kraju svima... tako to ide...
Ko pravi halabuku oko gripa? Ne bi ni bilo toliko priče oko toga da nije bilo teorija zavjere.
Činjenica je da virus gripa postoji, postoji i lijek, a od skoro i vakcina. Do ozbiljnih posljedica neće doći, ali samo zbog mjera predostrožnosti i sposobnosti današnjeg društva da se efikasno bori protiv ovakvih problema. Medijima je dužnost da izvještavaju o širenju potencijalno smrtonosnog virusa i iznose podatke u vezi sa tim, isto kao što im je i dužnost da objave da su dostupne vakcine protiv istog. Inače, mediji redovno izvještavaju i o epidemijama sezonskog gripa ili drugih virusa. U Crnoj Gori se prošlog ljeta svakodnevno izvještavalo o stomačnom virusu, kad bijaše ona muka, iako nije bilo smrtnih slučajeva. Sve u svemu, nema tu skoro ništa neobično i nenormalno. Kao što rekoh na drugoj temi, atmosfera je malo dodatno podgrijana od strane onih koji hoće da prodaju svoj proizvod, ali ni tu nema ništa neobično i skandalozno. Naročtio ako su to proizvodi koji, u suštini, pomažu ljudima.
Inače, meni lično je mnogo lakše prihvatiti profit koji u ovakvoj situaciji zaradjuju proizvodjači ljekova i vakcina, nego profit koji u ovoj i sličnim situacijama zaradjuju teoretičari zavjere i novinari objavljivanjem besmislenih tekstova i obmanjivanjem ljudi koji su sve više spremni povjerovati njihovim glupostima.
Što se "mikročipiranja" tiče, nano-čip koji kontroliše ponašanje ljudi i koji se nalazi u vakcini za H1N1 jeste mit.
Ma tacno, u pravu si, oko svinjskog gripa digla ista halabuka kao oko obicnog gripa, nista vise... Citav svijet prica o njemu, skole se zatvaraju zbog istog...
Smrtnost mu je manja nego od obicnog, sto je i razlog za masovno obavezno vakcinisanje...logicno, zar ne?
A sto se lijeka tice, ima ga svak, napravi bilo sto i kaze "popite ljudi, proce vam gripa"; a ona i onako prodje bez ikakvih ljekova, a ako ko slucajno pandrkne, to ce biti zbog necega drugoga, buduci da je od gripe prakticno nemoguce umrijeti osim ako nisi teskog zdrastvenog stanja dje te i obicna prehlada moze klepit...
"Mjere predostroznosti", "sposobnost danasnjeg drustva", ... kad te slusam isto kao da cujem nekog vjerskog fanatika koji slijepo vjeruje glupostima...
Prica ti je totalna krajnost, isto kao prica hardcore "teoreticara zavjere"...
A o tome koliko i da li ti proizvodi pomazu ljudima mogli bi itekako raspravljati...
90% ljekova slabi imunitet ljudskog organizma, a doktori za svakakvu glupost pisu grdilo ljekova... doktori, bez namjere da osporim nuznost njihove profesije, su postali dileri ljekova u vecini slucajeva...
Zbog obicne otekline usne od doktora u hitnoj pomoci dobio sam tri vrste lijekova da pijem plus inekciju da primim i plus mast neku da mazem, naravno da od toga nisam nista uzeo, i pogodi sto, oteklina je sama prosla...
Toliki arsenal ljekova zbog gluposti, logicno je da nije potreban, ali jednostavno stvari su tako postavljene, doktor je naucen da pise i pise i pise ljekove, obicni dileri za farmaceutske kompanije...
Čitav svijet priča o njemu, zato što je zahvatio dobar dio svijeta.
Škole se zatvaraju i zbog lokalnih epidemija, inače, kad je epidemija u pitanju i kad se procijeni da treba. To je i zakonom odredjeno.
Ne možeš sve znati o virusu samo na osnovu stope smrtnosti (što je inače samo statistički podatak). Ljudi previše olako donose nekvalifikovane zaključke na osnovu jednog procenta koji pročitaju (gle čuda) u medijima. Virusi koji se šire vazduhom nisu naivna stvar, naročito novi ili atipični oblici virusa, koji su uz to nepredvidljivi.
Nisam čuo da se obavlja masovno obavezno vakcinisanje, a sve i da se obavlja - obavezno vakcinisanje protiv raznih oboljenja postoji već odavno, nisu ga sad izmislili.
Ovo je već netačno. NEKI ljudi su se oporavili poslije konvencionalnog tretmana protiv gripa, ima slučajeva kojima nije ništa pomoglo, iako njie bilo "zbog nečega drugoga". Inače, i sezonski grip može biti fatalan ako se pokuša preboljeti bez ikakvog tretmana. Od sezonskog gripa nije nemoguće umrijeti, daleko od toga, da ni ne pričam o H1N1 (imamo i lokalnih primjera, nažalost).
Sad ispade da ako neko "pandrkne" to MORA bit ili od nečega drugoga, ili zbog nebrige medicinskog osoblja, ili od vakcine, ali nema ama baš nikakve šanse da je od girpa - a to je ona klasična obmana i dezinformacija, štaviše vrlo opasna u ovom trentuku. Na kraju krajeva, da je to baš tako, lako bi se otkrilo još na samom početku i ne bi čitav svijet "dizao halabuku" oko toga - nije svim medicinskim ekspertima na svijetu u interesu da proizvodjač Tamiflua zgrne pare.
Čudno, i ja imam isti osjećaj kad čitam tvoje postove.
Mjere predostrožnosti i sposobnost civilizovanog svijeta da se sistematski bori protiv ovakvih stvari su razlog zbog koga epidemije nemaju posljedice koje su imale prije 100, 200 ili 300 godina. Tada je i grip koji mi nonšalantno zovemo "sezonski" bio vrlo ozbiljna stvar.
Dr Ryke Geerd Hamer (New GermanMedicine),Ing. Helmut Pilhar
Dr. Carl Sanders (elektroinženjer, pronalazač i savjetnik u IBM-u)koji se pojavljuju i izvorima, tebi nemaju veze s naukom.
Bilo kako bilo, u sljedećih nekoliko godina bićemo svjedoci važnog trenutka u ljudskoj istoriji.
On već ima čip ljudi. :D
Chipovi su realnost odavno, ali je cinjenica da taj Verichip koji se spominje nije najveca 'tvrtka' chipova
najveci su Intel, Samsung, Toshiba...i sl.
Teorija zavjera sigurno ima, pa i u tom segmentu, ali obicni ljudi mogu samo da spekulisu.
Ugradjivanje chipova u ljude bi trebalo da bude stvar volje, ali je sigurno da ce se nesto ugradjivat, i bice sigurno skupo.
"Meni" nemaju veze sa naukom, a ne bi ni tebi da si se potrudio da provjeriš.
Carl Sanders je, na prvi pogled, klasična "NN" osoba koja se pojavljuje u ovakvim pričama. Evo kako ćemo: nadji mi bilo što o tom čovjeku, biografiju, podatke o obrazovanju, gdje je radio (da li je uopšte bio savjetnik u IBM-u i kome i u vezi čega), još bitnije na čemu je konkretno radio, što je objavio i čime se bavio - a da to ne bude na stranicama sajtova koji promovišu teorije zavjere. Ako dvadesetak prvih rezultata pretrage u naslovu ima "Mark of the Beast", nije teško zaključiti o čemu se radi...
O Njemačkom doktoru se, na drugoj strani, vrlo lako može doći o podataka. Uključujući i to da mu je dozvola da se bavi medicinom ukinuta i da je odležao zatvorsku kaznu u Njemačkoj i Francuskoj zbog prevare. Evo i njegovog magnum opusa (direktno sa sajta GNM, jer se ovo u relevantnim naučnim izvorima sigurno neće pojaviti):
...svakako, ne baš posljednja riječ moderne medicine, zar ne? Retoričko pitanje, pretpostavljam da vjeruješ i u ovakve stvari.Quote:
Dr. Hamer found that every DISEASE originates from an unexpected shock experience. He established that such a sudden shock affects not only the psyche, but impacts at the same time (visible on a brain scan) the part of the brain that corresponds biologically to the specific trauma. Whether the body responds to the unexpected event with a tumor growth (cancer), with tissue degeneration, or with functional loss, is determined by the exact type of conflict shock. So far, Dr. Hamer has been able to confirm these discoveries with over 40,000 case studies. Since HEALING can only occur after the conflict has been resolved, German New Medicine therapy focuses on identifying and resolving the original shock.
Naime, ovaj simpatični gospodin je obećavao svojim pacijentima skoro sigurno izlječenje od raka, i aktivno ih odvraćao ih od "konvencionalnih" tretmana. Interesantno je i to da podataka o "uspješnom izlječenju" ima jedino na njegovom fan-sajtu.
On je medicinski stručnjak od prilike koliko je i onaj Japanac koji priča sa kristalima fizičar.
Imaš li još izvora?
Evo ti jedan relevantan izvor, kad te već interesuje ta tema: http://hqinjets.com/vc/rfid101.html
Pa, to bi objasnilo kako ti uspijeva da me "pratiš" na svakoj temi. Odbij, čovječe, ako nisi sposoban za bilo kakav relevantan komentar.
Vodje ima malko i istine iako nisam paranoik .U vakcinice mogu stavit malko nano robotica onih naj prostijih taman da u kombinaciji sa teskim metalima odasilju signale. E sad ti teski metali se moraju nedje koncetrisati i eto antenice.
Vidim sad smo postali eksperti i za nanorobotiku. :)
Pa sad strucnjaci nismo al logicari jesmo.Jedna podgoricanka je u Jamerici jedna od glavnih za nanorobotiku i ona je napravila funkcionalnu violinu .Mnogo teze je odradit instrument sa pokretnim djelovima nego li sklopit jedan tranzistor koji je pasivni element.