Mozda se rjesi problem,ili ga rjesiti samostalno ko ja.Kod mene ne skrembluju.
KAKO si ga ti to rijesio ? :)
Printable View
Mozda se rjesi problem,ili ga rjesiti samostalno ko ja.Kod mene ne skrembluju.
KAKO si ga ti to rijesio ? :)
makli su kanal traveling a stawili discovery traveling&living jeli moguce???
zasto ne maknu one raspale srpske kanale to niko ne gleda:mad:
Ajde neka mi neko predlozi sta da u gradim da ne bih otvarao novi topki sad, da li da ugradim Total TV ili Extra TV? sta je bolje, na kojem su bolji kanali, ciji je bolji signal?
Uzmi satelitsku i dodaji kanale sam :P
znam nego mi je samo sto uz extra tv dobijem i wireless, sto mi odgovara da ne moram da sjedim za desktopom nego lap top u krilo. vise mi je zbog toga, ali sam cuo da im signal nesto nije dobar a citao sam spisak kanala nije los, na total mi se cini da ima previse ovih kanala bosanskih i srpskih dje su oni kvizovi i narodnjaci.
na total imas sportklub! sto je najjbitnije!
interesuje me ovaj novi kanal CINEMAX - placa li se posebno ili je on kao sto sam cuo u paketu sa HBO,HBO Comedy???
Sad sam dobio obavestenje da novi korisnici koji prikljuce TTv do 31.08,osim besplatne aktivacije dobijaju besplatno 3 mjesece HBO paket + cinemax.
Popravljaju se...
CS
Interesujeme moze li total da se gleda na 2 tv-a ima li neka preplata kao na extra tv...?
koliko kosta ugradnja TTV i kako ide to placanje? Placa li se oprema jer sam cuo da je besplatna ugradnja? Samo dodju ugrade ti sve i ti placas mjesecno ili...?
moras im to malo bolje objasniti , mislim cisto onako experimentalno :P
Jedan risiver SERVER(experimentalni) se poveze experimentalno sa tri SLAVE
risivera pomocu rs 232 kabla.
Svi novi korisnici Total TV-a, koji se prijave od 1. maja do 31. avgusta, uz bilo koji paket dobijaju i pravo filmsko ljeto - 3 mjeseca HBO paket i (HBO, HBO Comedy) i 3 mjeseca Cinemax kanal (Cinemax), bez nadoknade.
Gdje god da ste, od sada bez takse za aktivaciju kartice, uživajte u filmskim premijerama cijelo ljeto!
copy/paste: totaltv.tv
Radosna vijest za buduce korisnike...
Ko ima na Total W2+HB,moze preko HB-a da doda Hrt1
Opet:
Zna li ko kad krece HD preko TotalTV-a i zna li se sto o novim receiverima?
Citao sam negdje ali sad ne mogu da se sjetim gdje...da treba da predju na neki novi satelit,koji je pusten u rad ali je imao nekih problema pa nisu mogli...uglavnom mislim da kad predju na taj novi sat. da ce tada i pustiti HD...
P.S. Informacija nije sigurna tako da nemojte da mi zamjerite sto...:lolblue:
na ljeto ce biti hd, do tad ce sklopiti ugovor sa BBM.
prica li se koje ce kanale pustit?
Nista se jos ne zna,samo da je HD u planu,evo ti link,ali nema mnogo informacija http://www.novisf.com/wbb3/digitalna...ja/#post754931
kako sad ide placanje dok je ova akcija zanima me ??
Cinemax 2 od 1.juna u ponudi
Eurobird 16, stigao uspjesno na poziciju 16°E
Zna li ko zasto nema prevoda na kanalu Animal Planet?