Nije los onaj prostor.ako treba da ga uporedujem sa onim stovaristem na cemovsko reka bih da je bolji.
Printable View
Nije los onaj prostor.ako treba da ga uporedujem sa onim stovaristem na cemovsko reka bih da je bolji.
Biće simpatično.
Fora je sledeća...
Naziv sajma je KNJIGA JE U GARAŽI
Jer dao bog niko ništa ne čita
Ono profesor šegrtari kod nekog auto mehaničara, i nešto ne zna da uradi i pita ovoga 'majstore, kako bješe ovaj trap da se sredi?', a majstor mu odgovara 'pa zaboga, piše ti u knjizi!'... i tu se upale sva svijetla i odjednom zablista garaža delte šitija u svom punom sjaju.
I naravno maknu one ležeće pa i trkači da mognu svoje odraditi.
Ili u garazu dodje neki sofer masni i trubi jer ceka za pregled a majstor cita knjigu i place.
Ili majstor koji lijepi postere pisaca mjesto golija zena.
Zovite me vi iz ministarstva kulture, da djaga ti, imam ideja masu a para nimalo.
Hoce li se vrpca, naravno svecano, rezat?
Prilicno klaustrofobicno.:cool:
Mozda bi Sportski centar bio najbolji izbor, ali izmedju Delte i one proslogodisnje mukice je mrtva trka.
Elem, najbitnije je da nadjem sta mi fali i sta mi treba i nesto za sta ne znam a dobro je, hoho; samo da mi nije u sred ispitnog roka, ali eto... ja se radujem :D
Koliko je zainteresovanih za sajam, mogli su slobodno da ga organizuju na onoj jednoj kocki otvorenog parkinga ispred DC :( Zivo me zanima kako ce to da izgleda u garazi, mada, kako neko rece i ona rupa od Distributivnog je nevjerovatna.
Je li jos nekom nenormalno da se garaza percipira kao najveci problem podgorickog sajma knjiga?
ni meni to nije jasno...
meni je veci problem sto kao i pre 2-3 godine necu moci da nadjem da kupim ono sto mi treba
a, ove to jest 2010 god, planira li ko da ide na sajam?
Ja cu sjutra ili prekosjutra popodne, pa bi valjalo ako ko zna koje je radno vrijeme sajma?
sejm kveščn.
Od 10- 21h
a sjutra je otvaranje u 18:00
svečano otvaranje u 18h, ali radi od 10? (sjutra)
Sajam će svakog dana do 13. juna biti otvoren od 10 do 20 sati, a ulaznica je 1 eur.
Glavna koordinatorka sajma i direktorka marketinga, Biljana Jovanović, najavila je da će ove godine izlagačima na raspolaganju biti najsavremenija profesionalna sajamska oprema -"Oktan norm". Ona je najavila da će cijena ulaznice ostati ista kao i prošle godine – jedan euro, a da će sajam za posjetioce biti otvoren od 10 do 21 čas.
http://www.portalanalitika.me/kultur...m-knjiga-.html
Kome vjerovati? :)
E ne znam
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...&clanak=231154
zaEbavaju se s nama ocigledno :)
toliko o organizaciji ......
je li isao ko?
ovo je sprdnja , sajam knjiga u garazu. daleko bilo
cuo sam da su mnogi izdavaci otkazali ucesce, nije ni cudo.
Ja bio i opet ista stvar kao i prethodne 4godine koja me nervira.
Ne znam za ljude koji kupuju drugu literaturu ali ja idem prvenstveno za medicinsku literaturu i do pre 4 godine sam mislio da se sajam organizuje prvenstveno iz 2 razloga:
1. na jednom mjestu omoguci kupcu sto veci broj literature
2. cijene koje su povoljnije od cijena u knjizarama
Ali, stavka No. 2 nikako da se ostvari. Na sajmu su knjige mnogo skuplje.
standardno, iste knjige svuda, raznorazni nju ejdž vodiči za najstrašnije dobar život, istorija Srba u pedeset varijanti, i marijana mateus.
spustite se niz one stepenice od garaže i uđite besplatno. :)
da nema standa sa stripovima?
ne bih rekao, nije ni ranije bilo...
Ponadah se da ce se ekipa "Veselog cetvrtka" pojavit, ali nije ih bilo ni prosle godine.
Hvala na informaciji :)
ja sam bila danas,ali jos nijesu svi izlozili cini mi se...bilo je praznih standova...
Da li je moguce da nema sjamskog popusta??
Ja sam ranijih godina recimo sva izdanja Mikro Knjige kupovala na beogradskom sajmu 20% jeftinije.
Ja na ovaj nas sajam idem obicno zadnja dva dana jer su tada cijene normalne (i dalje bez popusta, cast izuzecima) dok prvih dana su skuplje nego inace.
Ja odoh sad da bacim oko samo i da osmotrim situaciju pa cu poci ponovo, jer ionako sam kao prava primorka cesto u deltu :D
To što si primorka nije ti opravdanje za česte izlete u deltu :)
Elem, bijah danas, dosta ima štandova, iznenadio sam se kako su dobro sredili prostor, jedino su mogli maknuti one ležeće policajce :)
Bilo je praznih štandova ali će se valjda popuniti narednih dana. A što se tiče knjiga, većina je šit, nekakva beletristika i gowna, kvalitetnog je bilo baš malo. Da'ko bude bolje što narednih dana.
To sto si primorka i cesto odlazish u Deltu moze da znaci samo jedno. Postajesh podgorichanka.
ja sam bio juce... boze, kakve gluposti, prirucnici za bolji zivot, daj molim te! ni jedan stand nema literature za jezik, katastrofa:( romani: ista cijena kao u knjizarama,
Hhahah ma to sam se ja nasalila jer mi odje u Pg cesto ljudi kazu da primorci nemaju druga posla nego da vikendom po cio dan budu u Deltu :D I da su samo na parkingu auta sa mora ispred :D
A sajam:
Bila sam.
Ili sam ja previse ocekivala ili ne znam.
Studirala sam u Bg i svake godine bi isla na sajam, tako da mozda jos nosim te utiske.
Skoro svaki stand isti, sa istim knjigama, beletristika, cijene vece nego u knjizare a izbor nista bolji.
Mene je konkretno zanimala neka racunarska literatura, samo na jednom jedinom standu i to u krv skupo.
Ja sam to navikla da bude stand Mikro knjige recimo, pa sve imas.
Ovo mi je kao da je neko nesto na brzinu sklepao.
E da, najvaznija vijest je da ce u petak Marijana Mateus potpisivati knjige u podne, eh ta velika umjetnica.
I cuvajte se lezecih policajaca, glavu da slomis jer se ne vide ispod tepiha.
Jeste li vi placali ulaz? Meni niko nista nije trazio.
ni meni niko nije naplatio ulaz!!!! ni ja za engleski nisam vidjeo ni jedan stand