al' ne zna primitivizam šta je to kapitalizam
Dok god nam nasa lična sujeta bude ispred opsteg dobra nema nama bolje buducnosti. Zasto je Budva jaca ok Kotora? Jer se "stari" Budvani drze zajedno i cuvaju barem dio svoga naslijedja. Kotorani, a i Tivcani su toliko zavidni medju sobom, (ne mislim pritom na neku netrpeljivost izmedju onih koji zive u Ko i Tv) da im je milije da im na vlasti bude neko sa strane nego neko domaci. nisam ovo bas dobor objasnio,ali nadam se da cete me razumit... Sam Nisam ja je na drugom podofumu izjavio da se karnevalske grupe ne mogu uslaglasiti. Ne znam iz kojih razloga,ali mogu samo predpostavljati,jer ne znam sto moze biti toliko velika prepreka dogovoru koji ce umoguciti napredak i razvoj kotorskog karnevala i pratecih dogadjaja.
A od ove price na forumu nema bas previse koristi. Svi mi ovo znamo vec 4-5 godina,pa i vise i sto smo poduzeli da se to promjeni? Bas nista.... i dalje svi idu u diskoteku i portobello... Ako ocemo nesto da napravimo i popravimo treba se ujediniti,organizovati i dici kulturni ustanak...