usvajam gradivo;)
Printable View
mozete se i meni na pm obratiti ja cu vam to opraviti sve :P
Stvar je izbora...kao i za sve u zivotu...
Kao i za rupe koje su ti kroz stan
Samo me nervira sto nesto sto je u tom trenutku (busenje kroz stan-uh kao da su ga citavog demolirali) bila stvar tvog izbora, sad prebacas kao ljutnju na drugog jer si kivan na sebe sto cekash...i tome je stvar!
sa internetom , nemas problema...dobroooo
sa mob nemas...dobrooooo....
sa bbm-om ..imas...papa DIDI ;);):p
A kad se samo sjetim kako si grinjao da ti se postavi instalacija ljetos...
Ni dobro ti ne valja!;)
grinjao sam da mi se postavi BBM, a gola instalacija nije ono za cem sam grinjao, zato i kazem da si ti na mjesto neko vece bilo bi predajnika za mjesec dana, ne prebacam ja ljutnju na drugoga, nisam ja kivan na sebe sto cekam, jer do mene nije, jer ja nisam na 10 km od podgorice pa da shvatim zasto nemam signala, no malo veci dio grada dje sam ja nema signal bbm-a, pa ako vama ne valja da taj dio grada ima bbm, ne valja ni meni onda da imam bbm, jer ja sam kivan na neozbiljnost bbm-a, a da su neozbiljni jesu, makar sto se tice mog slucaja i ovih lokacija sto si opisala, jako neozbiljni
ako mi je dobro sto imam kabal kroz kucu i sto nemam dje da ga prikljucim, onda mi je stvarno dobro ;) makar da ste taj reciver donijeli, ne zbog mene, no zbog kabla, tuzan je :lolblue:
Kako si mi ti saosjecajan...uh:o
Sta znam...taj ti kabl ne treba samo za TV trebace i za Wimax...tako da...Kad nesto bolje razmislim...i sjetim se kako prolaze stvari u tvojoj blizini(mob, itd...) kad si ljut....pushti djaola...dje sad da ti ga donosimo(risiver, ne mob:p )...makar da je ''u komade'' kad se pushti signal, da imamo u sta ''ubachit'' taj kabl-tuzhni kabl...ah....:p
Aj DIDI da ne davimo ovaj narod...imamo se dje i kad ispricat!:D
A onda mi se pazi!;););)
Kakve veze imaju BBM i M:tel oko Wimaxa? Pitam, jer kad su mi postavljali Wimax, logovali su se kao (na) BBM... Nesto mi je tu cudno, i vjerujem da imate neki dil sa M:telom.. Na kraju, u tome nema nista lose, ako cete ponuditi dobru cijenu Wimaxa! ;)
?iha good whats up bro :)
a kako ne jadan.. pa BBM ti kabelom dodju do kuce, pa onda Wimaxom kroz kucu da ima sto manje kablova..to i mala djeca znaju :D
hehehe a vi kako te?
za wimax? ne trebaju mi dva, stvarno, ovaj mtelov radi extra ;) pazi imaju signal u donju goricu na to brdo ;) i pazi hvatam ga, znacu jako su ozbiljni za svoje korisnike buduce, mozemo se mi vazda privatno ispricat, al neka citaju oni koji inace citaju ove topike sto korisnici, bili oni novi ili buduci, misle o njihovoj poslovnosti!
Htela sam da ne reagujem DIDI ali sa ovim "neozbiljni" mi zaista bodesh ochi.
Choveche, nama je u interesu vishe nego tebi, da se i taj predajnik pusti.
Je li ozbiljno prikljuchiti korisnike , bilo kako i ne obezbediti im kvalitetan signal?
Sve smo pripremili i bice zaista brzo.Strpi se josh samo malo i onda uzhivajjjj sa BBM-ommmm.
je li danas pustaju nove kanale ili sjutra,neko je pominjao 20-ti kao start za FOX LIFE,RTL HRVATSKA...ocemo li ih traziti rucno koristiti pretragu na resiveru ili je dovoljno da ukljucimo resiver i oni ce se samo updateovati ?
ja sam kritikovao tvoju firmu, ne tebe, mada i da sam kritikovao tebe, nije nacin da iznosis niciju privatnost jer je to prvenstveno zabranjeno pravilnikom foruma!
ili sto bi Milovan rekao, isla si na igraca a ne na loptu, i to ne jednom no par puta, i ako sam ignorisao ....
trebalo bi sjutra da pocnu kanali, ali nevjerujem da cemo ih mi traziti na reciveru jer ne znamo sifru za ulazak u instalaciju!Quote:
je li danas pustaju nove kanale ili sjutra,neko je pominjao 20-ti kao start za FOX LIFE,RTL HRVATSKA...ocemo li ih traziti rucno koristiti pretragu na resiveru ili je dovoljno da ukljucimo resiver i oni ce se samo updateovati ?
ovdje ispadoste iz teme, naziv teme je bbm kanali .!
nista dok se Elmag ne doda :lolblue:
PS pozdravljam sirenje liste kanala u dodatnom paketu, valjalo bi vidjet sto jos u HBO paket moze da se doda, jos neki njihov kanal, kako bi se ljudi lakse odlucili za uzimanje istog paketa...
PPS mozda TV1000 i FIlm+ zamijeniti mjesta (iz osnovnog u dodatni i obrnuto) i ja sam zadovoljan ;)
Jos jedan glas za VH1. Postajem korisnik (nadam se) brzo,za neki dan, pa bi valjalo da bude sto vise kvalitetnih muzickih kanala,jer toga zaista fali....
Pozdrav...
i dajem glas da se makne film + kao i sos kanal, samo kvizovi!
valjda ce se pojaviti sjutra ovi novi kanali ili je to lazna informacija?
Sutra se neće pojaviti. Ako tehnički sve bude išlo OK uključenja će početi za vikend.
Super sto ljudi traze da nam se uvede VH1.
A pominje li ko uslugu interneta preko BBM-a? Nisam pratio topic od pocetka a muka mi je da citam sve. Ima li kakve price o tome?
i ja dajem glas za VH1.i zamjena film+ za TV1000
danas mi ukinuste dodatne kanale, istekao je prvi mjesec bespaltnog koriscenja!:(
evo dosta glasova da se zamjeni film+ za tv 1000, uradite to!