ti je bar mozes kuci odvest.
mi neki nemamo ni tu moc ;)
ni ja nikada se nisam napila popijem čašicu dvija al u izuzetnim prilikama
ne volim alkohol!!!!!
a kod mene je obrnuto ne voli ni on mene
ah što ceš neuzvraćena ljubav!!!
Vjerovatno jos nijesi naisla na pravu bocu! :D
Salu na stranu, ne volim ga ni ja nesto precerano ali eto, popije se ponekad... :-)
ako ako ..valja ponekad
ja zivim u stan
Ja sam potrefio kuću ali tuđu i to sa autom, od tada :dring:i vožnja NE.
kad sam vidio tijanu nedje josh u rednjoj prvi put posle par godina
Ja sam se samo jednom tako opila. Bješe to davno bogomi, prije 3-4 godine, kad upoznah chatere neke. :p
Prosle godine na bratovu zurku u Conobu kod Chepuraka!Tad sam se tako bila napila da sam krenula na Chepurke pa me brat imao ubit !
Sinoc je bilo kritichno,niesam mogao svome domu... pa sam nashao alternativu :D
Prije nekih par nedjelja mi je bilo prvo i poslednje pijanstvo...(počela sam kao Aca Lukas i njegova Moje prvo pijanstvo pjesma)...To veče sam izašla u grad sa kolima i ja ga fino parkirala na parkplacu i otišla u disko.... Krenulo je to veče sa djus:votka (3:1), doduše taj dan je Crna Gora dobila Madjarsku u fudbalu 2:1, ali dobro...I tako je išla jedna po jedna i sve manji odnos djusa i votke...Do 7 sam brojala.:-D
Krenem ja kući, padala neka kišaaa. Katastrofa vrijeme. A ja pješke. Dodjem skoro do kuće, a jedan će ti policajac: Mare, da nisu ono tvoja kola dolje parkirana???..HM...
Toliko sam se presrijetnila da sam kola zaboravila...:yipiiii:
Jes ona već zna da je poslednje, a desilo se tek prije nekoliko nedjelja.
Eeeeee, kad vidi kako to zna da oslača... :p
auhhh,ovo priziva zakopana sjecanja...mada nisam odavno ni napio se ljudski,a sad ce brzo kampovanje za prvi maj:rolleyes:
Zadnji 5ak...
Blazen bio Absinth...
najace fora u svemu je sto se razglavim ali bukvalno razglavim minimum jednom nedeljno a pri tom iako se ne sjecam dodjem kuci normalno ,legnem i sve to (doduse ponekad zaspem obucen,obuven ,ponekad na wc solju a nekad i u kadu ;) )
najaca prica je kad pricam sa drustvom pa vele kako smo se opjanili
a ja pitam sjecate li se toga vele sjecamo kako ne
ja samo recem niste se opjanili onda
p.s.odlucio sam ovo ljeto da placam kamermana da ide samnom da popunim rupe u memoriji ;)
ne pijem precesto ali kad pocnem obicno se po***** na sebe:dring: .nesreca(ili sreca)je u tome sto mogu da popijem kijamet i kusur pa mi treba jedno 50e za grad:trashcom:uuhhhhhhhh poslije treninga pravo za shank.....pa-pa:burp:
broji li se kad se ne sjecjash kako si doshao do Doma ? :P
jer mi se to desi puno puta sjutra da ne se ne sjecjam kako sam stigao doma ali kad zivish u centru evo 19god i pijan samo treba hercegovachq da strefim i da idem pravo tako da u ne znam kakvom stanju ja dodjem qcji ali jedno od vecjih komiranja je bilo prije oko mjesec dana kad nisam vecherao pa tequila i pivo na prazan stomak...a inache nikad ne pijem bash da ne znam dje sam,znam kad da prestanem ili nema vishe dje u stomak da stane :P
Prije nedelju dana kad sam pratila drugaricu i zaspala na neku betonsku ogradu u Dalmatinsku i posle kad sam usla u zgradu promasila sprat ![ne treba meni davat da pijem]:)
Jedan vikend sam se tako bio dofatio. Sjecam se da sam ushao sa drushtvom u klub, sjecam se da je odma naruchena po votka, pa se preshlo na long island, pa tekila pa Pivo i sjecam se nekih dominikanki. Poslije toga jedino chega se sjecam je da sam se probudio u svoj krevet. Kako sam ja dosha do kuce, ko me je dovezao, blage veze nemam :)
Predlazem da se ovaj topik stavi pod sticky. Ovoliko pozitivnosti ne smije ostati nezapamceno. Ohh, yeahhhh, Montenegrins, the future of our country. Buducnost je u rukama nase omladine, rece jednom drug Tito.:mrgreen:
Vishe je i vrijeme da i mi budemo istoricari ovog vremena. :sad:
nikada se nisam toliko olesio,samo malo pripit.
Pokusavali su milion puta da me opiju,kao na foru zajedno svi pijemo super nam je,ali su zaboravili na jedan vema vazan detalj,na moju kilazu koja veca od svacije pojedinacno,tako da treba vise alkohola da popijem.
Tako da sam ja njih vraca' kucama u pogodite kakvom stranju :confused: ;)
Dva druga moja su se pjana pobila u Njegoshev, jednom... iiii nakon shto smo ih razdvojili i poslali kucama, mi nastavismo u grad, a jedan od njih dvojice, da ga ne imenujemo, se (koji zhivi preko morache, kraj Maxim Gorki shkole) nekako domoga zlatice...
Kako i zashto, niko ne zna...
JE li on sad ziv i zdrav? :)