Oh, da, tek će se čuti. Ne ulaze znalci ođe odavno :D
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7503dceb29.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...267cd402ad.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Doktore...
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Puni puni puni :)
Ubi ih Lacijale
2 strashna gola shibnushe Shpanci!
Ovo ih čeka u LS
Lacio ima taj luksuz da im doktorice poput Pedra i Luis Alberta sjede na klupi, sve jasno
I koliko se razlikuje filozofija igre Sarija od Inzagijeve, uuu. Jedan forsira krila (prava krila, ne glume mu bekovi krila), brzu igru, tehnicare. Drugi misli samo na bunker. Ako mu ne daju otkaz za 2 kola izvisicemo i za LS
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Ne seri molim te
Jutros naleceh na post dje inter ima najbolji spic svih vremena i dje je corea najmanje maradona
Klepise ve sa po gasa
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
A sledeće kolo već derby della Madonina.. ne bi bilo loše da se vežu 2 poraza :D
Hahahahahahah pakao.
Posrase se mrtvi pedro i ciro iz penzije u citavi Inter, a posebno Skrinjara pred kraj.
I ja se slazem da Inter nema krila, nisu nadomjestili onog glavonju sto je posa u spurse a nisam zapazio ko im je falio na sredini.
Uglavnom ovakav Inter nemoze nikud.
Lacio s druge strane dosta simpatican, ne ocekujem od njih nista ali evo su pokazali da kad su raspolozeni u ovako losoj ligi mogu svakog dobit.
Sjutra kad Dybala tutne dva Juventusu.
Inter samo jos Megvajera da uzme i to je to
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Početak je sezone. Nema potrebe da se toliko uzbuđujete 🙂
Počelo je silovanje u Seria A,a tek nastaje u LS.
Urnisao ih Lacio
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Kakav go Dusana pff
Magija
Bitno je da bi milan briljirao u istoj toj lš grupi. Cemu sva ta prica? Vidimo se za 2 kola, tacno pred derbi vam sa Salzburgom. Mozda odmorite kakvog velikana iz ekipe jer ste bolja ekipa od Intera pred lš jer je lš, lš...
[emoji16]
Zali Boze sto ovaj Juventus nema boljeg trenera. Isto mislim za Inter.
Igraju bez najboljih igraca Di Marije, Kjeze i Pogbe. Svaka ekipa bi stucala bez 3 najbolja
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Iha, znaci skudeto pjeske. Steta sto imaju onog seljaka na klupi, mozda bi mogli nesto probat u LS.
Vlahović ni u 10 najboljih igrača Juventusa 😂
A bas me zanima kojih su to 10 :)
Ah, jbg... Nije da ste Bayern, valjalo bi da se do njih vrati :)
Ja sam mislio da je Juve tesko gledat, al ovaj Milan je tuga tuzna.
Kako losa predstava, užas.. Bačih 2h
Kakva golcina barele uh uh
Vlahovic ako ovako nastavi stize Mihu :)
Ali SMS-ova lopta.. koje umijece.. Srbi kidaju sirom sveta xD
Dest iz Barse? Znam da je brz, ali to je sve... Vjv jer se Florenci off 2 mjeseca, ali skroz ok bekap Kalabriji.
Inace kiks Piolijev, stavlja Pobegu, Sale, jbg kakav god da je Mesias je bio u formi, mogao se dobiti Sasulo glat jbg... No mnogi se svejedno nece ni naigrati tu.
Ništa ne izmišlja , mora se rotirati.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Sasulo na strani, tu se zna da nema mjesta rotiranju previse, zna se koliko su opasni, ali jbg sad...
Pa imaju minimum 2 derbija u sl 2 utakmice, gradski i Salzburg. Ne znam ko im dolazi dalje ali rotacija je neminovna. Nije do Piolija sto ima dubinu ekipe poput ribnice u kasno proljece....
Ovaj Juventus je zastidje od ekipe. :)
BROZOOOOOOOOOVIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCC !!!!!!