Eto ti i video, pusti se screenshotova :)
https://twitter.com/didileja/status/...249892354?s=20
Printable View
Eto ti i video, pusti se screenshotova :)
https://twitter.com/didileja/status/...249892354?s=20
Ne mogu, ovaj "patriJota" sa državne sise me blokira na Twitter xaxaxa.
Nego eto, ne oreostaje vam ništa drugo nego da nas ubjedjujete da se nije desilo epsko šamaranje pre$ednika, kom smo svi prisustvovali.
I ona poslanica EU parlamenta, izsto izvučeno iz konteksta.
Što su odlučili SDP, Raško i Ranja?
Oće li ispratit Draginju i vratiti se na priču iz vremena oduprise protesta?
Mislim da bi im bilo pametnije da napuštaju pakt sa DPSom.
Možda da podrže Evropa sad, zakon o budžetu, zakon o porijeklu imovine i promjene u TS?
Što se tiče Cetinja mene bi radovalo da SDP okine dooooobar komad DPSu.
Nosilac liste DPS je sin Coga Ražnatovića. Čovjek koji je izumio poslovanje preko računa sindikata, kad mu je račun firme bio u blokadi.
Ono, makar se na CT zna ko je ko.
Ako pored onakvog raspada od liste DPSa, SDP na Cetinje ne uzme makar 1/4 glasova DPSu na lokalu, ništa uradili nijesu.
Realno, DPS nije odnosom prema Cetinju zaslužio da uzme apsolutnu vlast, bez obzira što je sa privjescima i SDPom imao preko 70% glasova na parlamentarnim.
Ako je koji grad propatio pod DPSom to je Cetinje. E zamislite kad je Nikšić super prošao pri Cetinju. Od grada u koji su se doseljavali jer je falilo radne snage, spao je na ovo, na skoro pa napušteni grad koji nema trećinu odjeljenja u školama u odnosu na prije 25 godina. A kolko ih radi u PG i BD, a živi na CT.
Volio bih, ali vjerovatno je to potpuno nerealno, da SDP, URA i Stara garda LSCG formiraju vlast. I zovnu Śatu za gradonačelnika [emoji41]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Kome nije jasno, da pojasnimo, DPS i DF u ovom obliku kakvom su danas su kočnica prilasku EU. To su već shvatili neki ,,sateliti", a prvi je BS (ispratite laganu promjenu retorike), a poslije toga slijedi i SDP, osim ako ne želi sudbinu SD-a (da ga DPS povuče u svoj vrtlog potapanja). U svakom slučaju izbor postoji, a na građanima je da kazne ili podrže politike koju trenutno vode DPS i DF.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
JA tek sad vidjeh da je Slaven Radunovic prije neki dan kritikovao URA-u u skupstini da su potpisali za odlaganje izbora...a da su predali liste u MK,CT i PT....
A sad vidim da su i oni predali isto tako listu za MK.... E pa nevjerovatno.... Ko ove nesrece moze vise glasati ja ne znam zaista....
Ono sto je interesantno da je DPS imao vecu podrsku u MK nego u CT ... sto mi je nevjerovatno....
CT ce na nanosu Belvederskih noci uzeti lagano DPS,
PT ce takodje uzeti ova ekipa oko DPS/SD/SDP,
MK - e ovo ce biti glavni izazov i pokazatelj za prelivanja na relacijama pozicija-opozicija
Pošto pišete partijski moram vam poslati mali tuš, a to je da ne pričate objektivno. Čak šta više možda ste izgubili mogućnost da tako gledate na stvari.
O čemu vi pričate ? Ova vlast je potonja, to je svima jasno osim vama izgleda. Je li jasno vama da je jučerašnja skupština ogolila sve? Pravnom hajdučijom, sprdnjom, jahanjem kompletnog sistema htjeli ste da napravite jednu vrstu državnog udara! Ne razumijete da bi već danas imali vanredno stanje i ko zna šta već, puč...
Sprdaju se sa državom, samo odgledajte kraj skupštine, poslednja 3 minuta na YT i govor Bečića, pa ono je sprdnja.. Pa ljudi moji on se javno sprda sa sistemom, ali on toga nije svjestan i da je provaljen. Nikad ama nikad nemam ovaj napad, ali da mi je juče bio bliže rado bih ga išamarao za onu sprdnju. Ja sam i dalje u šoku i ne mogu da vjerujem da smo zamalo imali i srećom izbjegli raspad sistema i ko zna šta poslije toga :O
Onda kako to da Eskobar kaže da je predsjednik u pravu. Da je to rekao i Krivokapiću i Bečiću.
Znate li da je jučerašnja skupština bila jedna vrsta korupcije ? Ne znate.
Korupcija je širok pojam i problem cijelog društva, ne samo DPSa. DPS mora da saradjuje oko rješavanja tog problema ponajviše.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b8d3d0dbc8.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6b519ee268.jpg
Onda se našla ona žena da lobira iz EU zelenih, jedna od preko 700 poslanika EU parlamenta.
Da reče to neko drugi, imalo bi težinu, ovako pravite antireklamu. Iako vam se u prvi mah dezinformacijama čini da možete poentirati, demantovanje vas puta toliko vodi u minus.
Više to ne prolazi. Zato je i ogroman strah od bilo kakvih izbora jer su barem DF i Demokrate potonji i definitivno bi imali novu vlast da se sad održe izbori.
E to niko od vas neće da kaže, a svi znaju da je ovakav sastav većine samo za jednu upotrebu i tranzitan.
Bitna stvar je i da vam je rečeno da ni EU ni USA ne žele DF u vlasti, tako da evo ne znam šta vi hoćete.
P.S nego i ja sam blesav što upadam u Skojevo spinovanje koje nije ni vezano za ovu temu, a ne možeš da mu ne odgovoriš... klasičan spiner, širi propagandu, dezinformacije i sve mu to prolazi lagano (moderacija na aparatima, razvali vas skoj)
Sent from my iPhone using Tapatalk
@osvajaci pg formalno gledajući nije DF predao listu za Mojkovac [emoji16] pridružio se SNP, a samostalno otišla UCG. Kada smo kod Mojkovca DPS ima jednu objedinjenu listu (i najbolju startnu poziciju u ove tri opštine) jer SDP tamo ne postoji (prošle lokalne izbore su ,,pozajmili" imena i potpise od DPS-a). Izgleda da to objedinjavanje u jednu listu neće biti dovoljno (po nekim predikcijama ne mogu 45%), ali možda i osvoje vlast. Ono što je interesantno za Mojkovac biće pozicioniranje nove partije koja će vjerovatno uzeti dio od DPS-a, DF-a i Demokrata. UCG ako prođe cenzus imaće dobar rezultat.
Na Cetinju je DPS jak (a kada to nije bio?) i tu će ,,tas na vagi" biti SDP (koji će poći sa DPS-om), tako da neke promjene neće biti osim što će SDP imati bolju poziciju.
Petnjica će biti poraz DPS-a ukoliko ne budu mogli samostalno da formiraju vlast. Tu je SD i BS dodatno tako da tu ne bi trebalo da bude iznenađenja.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ne citam jer mislim da vikend treba da odmori covjek ali dok skrolujem vidim da kacite dva screenshoota. Je ne znam kako mozete, iskreno kako mozete?
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Naravno, neću previše da se "zalećavam" prema vama xaxaxaxa
Crkveni kmeri su izjavili da neće biti izbora 5 decembra,to dominacija na odboru,to predlog zakona..kad ono...međutim!
Meni će bit interesantno na Cetinju mogu li SDP i Stara garda da okinu ozbiljan dio glasova.
Zašto bi neko glasao DPS na Cetinje, pored SDPa i Stare garde. Sve i da si najveći komita i bio na Belveder. Zašto baš mora DPS? Nejasno potpuno.
Sin Coga Ražnatovića nosilac liste sa nazivom DPS-Milo Đukanović. Pffffff
Demokratama lista isto baš loša, očekujem pad glasova.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Zašto bi neko glasao Uru na Cetinje :)
Ti mrziš Raznjatovica jer je Crnogorac.
Rekoh vam , sdp ide gore , sd ne postoji , dps u padu. Ura slabo teško i prošli rezultat.
Мени је несхватљиво како неко уопште може да размишља о ДПС, СДП и СД . Оно у смислу ако ниси плаћен од истих имаш сигурно проблем са главом неки а и са самопоштовањем.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Zašto bi neko glasao Uru na Cetinje :)
Ti mrziš Raznjatovica jer je Crnogorac.
Rekoh vam , sdp ide gore , sd ne postoji , dps u padu. Ura slabo teško i prošli rezultat.
Па слажем се. УРА је ту неђе најсмисленији избор.
Свакако за једног Црногорца гласати Дпс би био ок избор да нису тешки лопови и довели људе на просјачки штап.
А опет за ДФ се то не може рећи јер још нису имали прилику да то ураде[emoji1787][emoji1787] .
Демократе нпр не мислим да су зло као Дф/Дпс.
Сдп су љигавци једноставно [emoji1787] .
Hahahahaha šta se radi sa propagandom ovo je čudo... :joy: :joy:
Isto i oni govore za tebe na primjer - zamisli kakav je to mozak koji podržava DF i satelite, kakav čovjek moraš biti da budeš anti-državan... Samo kažem šta oni kažu, ništa lično, nije da ja tebi lično kažem, kao što si ti lično - etiketirao pola Crne Gore...
Puče ti svEt, nije lako (samo stres i nervoza, mogu mislit) :joy:
Ne možeš biti Crnogorac i glasati DPS.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ko misli dobro Crnoj Gori ne može glasati DPS I tu se sva priča završava.
Ura je toliko loših poteza napravila kao da je gledala kako sama sebe da ugasi kod Crnogoraca , zarad par aplauza Srpske crkve i ljudi bliske njoj koji je nikad neće glasati.
A DF nije imao priliku ali evo sad imaju pa su dobro zajahali po državnim preduzećima, što bi.odje rekli sisi. A to nam govori što bi radili da im može biti.
A ni Demokrate ne zaostaju ni malo za njima, isti kao Df a i ganjaju iste birače tako da ne mogu biti drugačiji.
Sdp nemam neko mišljenje, znam ko ih glasa u Tivat pa ja sa takvima u isto kolo ne bi bio.
Prave Crnohorske građanske partije nema , Ura je mogla biti ali ih po je ponjela malo euforija poslije 30tog
hahahahahahahaha jedna od većih gluposti koju sam pročitao...
Koliko lupate nije realno, šta vam se dešava ?
Znači 2006. godina, referendum, nezavisnost... to mora da je Zdravko snagom vjere uradio tako što je glasao za NE i protiv nezavisnosti CG. Stvarno nema potrebe da nabrajam sve i analiziram.
Neozbiljnost, ne znam ni zašto sam ovo morao da komentarišem.
Ne kapiram kakve veze sad Zdravko ima.
Neki očigledno imaju pamćenje ribice.
Ono što su Đukanović i DPS 90-ih stvarno radili Crnogorcima je gore od "ugnjetavanja" Srba.
Oni poput Markovića koji su se 90-ih sprdali nezavisnosti Crne Gore.
Takvi nijesu Crnogorci no izrodi.
A da je sreća DPS i sve partije koje su se rodile iz nje ne bi nikad bile opcija za Crnogorce.
Pa ko glasa DPS, pola Crne Gore, izrodi je li ? Ajde otvori se, nemoj nas držati u neizvjesnosti.
Je li DPS sada isti kao 90ih ? Znači DPS je protiv nezavisne CG ? DPS radi sve suprotno i ne jača tj. nije jačao CG identitet ? Kakva je ovo priča ?
Nebitno, neću dalje oko nečega što je toliko očigledno i jasno, ali pitaću te ovo jesu li izrodi oni koji su glasali DPS, pa zbog litija i zakona ga nisu glasali, a sad opet hoće da daju podršku Milu i DPSu jer viđeli su ovi cirkusanti ? Šta su oni, što reče nimfa, imaju problem sa glavom ?
Bravo svaka čast.
Mislim da sam bio sasvim jasan.
Ne možeš biti Crnogorac i glasati DPS , nakon svega što nam je DPS napravio.
Za mene oni nikad neće biti Crnogorci vrć izrodi i uništitelji svega crnogorskog i tu je za mene kraj diskusije.
Koliko je to što si napisao tačno i ispravno provjeri na sljedećoj izjavi kao primjer:
Ne možeš biti Crnogorac i glasati DF, Demokrate, URU (nakon svega šta su uradili itd. ta tvoja priča) (pa ti vidi koliko ti je tačna priča i da li ti to u krajnjem odgovara)
Jedino što je za mene tačno i ispravno je da ne možeš biti Crnogorac, a vjerovati SPC koja kaže da Crnogorci ne postoje i koja radi sve da rasturi crnogorski identitet, istoriju, državu...
Onaj ko je ovakav nije Crnogorac nego je izrod.
E šta radi ovaj što se "zalećava", čim mu takneš DrPS patriJote ode u crveno.
А то му је посао. Још који дан. Полако се гаси ДПС, а овакве позиције ће прво угасити.
Kako smo danas s glavom ? Imamo li je, hmmm ? Pitanje svih pitanja.
Kako to misliš DPS se gasi, a oni sve jači i jači bukvalno. Iz mjeseca u mjesec samo rastu. :joy:
Toliko su se ugasili da će lagano da pobijede na ovim lokalnim izborima. Toliko su se ugasili da npr. sjutra da se održe izbori u PG DPS bi pobijedio (bila anketa i istraživanje) i to sve partije znaju...
GLAVNO: Ovo je Cafe del Montenegro forum i tema koju prati 15ak forumaša, a evo ima i dalje onih koji misle da je ovo toliko popularno i vidljivo mjesto na internetu koje je idealno za partijsku ili bilo kakvu drugu propagandu. Za ovo mjesto na internetu, kao i za ovu temu ne zna 99% Crne Gore.
Kakva istraživanja? Ima li šta za nas sa "jeftinijim kartama"?
A ponašanje Demokrata govori da imaju neko istraživanje koje je kataklizmično po njih, čim su šćeli da usvoje ovo
dočim DF očigledno ima neko istraživanje kojim su zadovoljni, jer su baš onako lagano slegli ramenima i odustali od usvajanja ovoga čuda od zakona.Quote:
Prvim amandmanom je Ivanović tražio da odluka predsjednika od 12. septembra o raspisivanju izbora na Cetinju, Petnjici i Mojkovcu prestaje da važi ukoliko je on u predviđenom roku ne uskladi sa odredbom predloženog Zakona o lokalnoj samoupravi koja predviđa da se prvi naredni izbori za te tri SO održe uporedo sa ostalim lokalnim izborima 2022. godine.
Drugim amandmanom SNP-a tražio je da narednog dana od dana donošenja odluke predsjednika Crne Gore o usklađivanju sa odredbom koja predviđa održavanje izbora u tri opštine za narednu godinu, opštinske izborne komisije Mojkovac, Petnjica i Cetinje, postupajući po službenoj dužnosti, donesu odluku kojom će odrediti da se prekidaju sve izborne radnje u sprovođenju izbora, raspisanih za 05. decembar 2021. godine i da sve do tada preduzete izborne radnje u postupku sprovođenja izbora za odbornike u te tri SO ostaju na pravnoj snazi.
Možeš misliti, bili spremni da zakonom van snage stave odluku koja je izvorno ustavno ovlašćenje predsjednika.
Ja u potpunosti mogu da shvatim ljude koji ce na sledecim izborima da glasaju DF. Oni imaju jasan program, zna se ko ih placa i zasto i zna se sta su njihovi ciljevi i ciljevi njihovih nalogodavaca. Ali nikako ne mogu da shvatim da iole zdravorazumska osoba moze da glasa za Demokrate nakon svega sto su rekli i uradili u poslednjih godinu dana. Od odbijanja da glasaju za smjenu Leposavica iz kretenskog razloga u koji samo idiot moze da povjeruje, do pljuvanja sa DF-om i naprasnog pomirenja sa istima nakon cega je uslijedilo pljuvanje sa URA-om. Napadaju svakoga ko se usudi bilo sta da kaze sto im se ne svidja. Da makar to rade na normalan i argumentovan nacin, pa da covjek kaze svaka cast, znate sta pricate. Ali to je najprizemniji vid diskursa. To sto Demokrate rade ne radi partija koja je sigurna u sebe i u ono sto ima da ponudi. To radi partija koja je u panici i koja nema pravu platformu.
Mislim da ce URA na Cetinju dobiti više glasova nego prošle godine na parlamentarnim izborima.
Možda griješim,vidjećemo,ali bio bi spreman i da se kladim na to.
Mojkovac je realno da preuzmu partije koje sada sačinjavaju vladu.
DPSu je nasigurnija Petnjica kao vjekovno crnogorako uporište.
Te ljude treba na neki nacin zaustaviti, ali ovo nije nacin. Imali su godinu dana da sprovedu reformu izbornog zakonodavstva i da zakonskim putem onemoguce takve zloupotrebe, da ne moraju da vise po prostorijama MUP-a u nadi da ce sprijeciti dovoljan broj DPS glasaca da prijave prebivaliste. Bas me interesuje da li bi moglo zakonski da se zabrani da ista osoba glasa na razlicitim opstinskim izborima vise od jednom u istoj izbornoj godini ili mozda u roku od godinu dana od odrzavanja posljednjih lokalnih izbora na kojima je glasao.
Ne znam da li postoji zakonska mogućnost, ali oni koji zbog izbora mijenjaju mjesto prebivališta morali bi biti sankcionisani!