Tačnije dobio je 172 ovih 35 ce dobiti ako u narednoj sezoni bude ucesnik All stara ili u jednu od 3 najbolje petorke lige, takođe peta godina ugovora je samo djelimicno zagarantovana ima tamo nekih uslova koji se moraju ispuniti,
Printable View
Tačnije dobio je 172 ovih 35 ce dobiti ako u narednoj sezoni bude ucesnik All stara ili u jednu od 3 najbolje petorke lige, takođe peta godina ugovora je samo djelimicno zagarantovana ima tamo nekih uslova koji se moraju ispuniti,
LBJ-AD-Russ? KD-Kyrie-Harden?
Kod Denvera mi je zanimljivo i sto su ih i draftovali. Al uglavnom, nista novo za preplacanje, jbg nema vise iscudjavanja.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Kako se ismijah jutros kad sam procitao. Veli Lebron kako je ozbiljno razmisljao o NFL kad su mu Dallas i Seattle prezentovali opciju.
A ne seri druze, ne seri. Flopper u dusi a da igra u NFL. Ne bi ni jedan trening izdrzao.
https://www.cbssports.com/nfl/news/l...nd-in-the-nfl/
valjda racunaju da ima jos prostora da napreduje, tek su mu 22. ima alatke za defanzivu, ali dok ne popravi svijest o kretanju, da je kosarka nesto sto se odvija i van njegovog vidokruga i igraca za koga je striktno zaduzen, djelovace da je preplacen. podsjeca u tom aspektu na wigginsa, kome je trebalo 7-8 sezona i transfer u warriorse da bi ga smatrali za + igraca u odbrani.
Eno Kyre izgleda neće da se vakciniše tako da je pitanje koliko će biti na raspolaganju. Sa onim likom uvijek nekakvi problemi koji sa košarkom nemaju veze.
Primadona.. Nema sa onakvim kancerom srece..
Nocas krece karavan.. Story of the preseason moraju biti Irvingova tvrdoglavost i nevjerovatan povratak Simmonsa u redove Philly, mislim da neće biti dobro dočekan
https://www.espn.com/nba/story/_/id/...s-all-30-teams
Napokon i ovo, nedostajala mi je NBA i njihove pune dvorane. Krece prava kosarka [emoji1635]
bucksi nastavljaju gdje su stali.
harden nastavlja gdje je stao.
Utakmica nikakva. Smor zivi.
Nadam se da ce ova druga bit makar malo interesantnija. Lakersi stari kao Grcka. :joy:
Ima sam osjecaj da su jos tri utakmice igrali da Lakersi ne bi stigli Warriorse. Mislim da Westbrook treba da krece s klupe, ako misle sto cinjet..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja mislim da tima sa većom q-boljom od Bruklina nema.
Ne sjecam se bas toga, ako imas neki link podsjeti me? amo mi se cini da kod Lakersa da imaju jos jednu loptu nekako bi to islo, ovako je Westbrook ponisten dok je Lebron na lopti..
nije ulazio russ sa klupe, ali su naizmjenicno rotirali russa (kasnije paula) i hardena na klupi.
Biće da je to, nešto sve mislim da je bio jedan kratak period po dolasku da je d'antoni isprobavao ovako..
Off ball ima koristi koliko i ja odavde.. Niti ima šut, pa ne gravitira defanziva ka njemu, jedino možda da ima neke presjeke iza odbrane ali to očekuju
towns odmah coast to coast kucanje skoro sa slobodnih, kao shawn kemp.
Edwards otvorio jako :)
jes ovo bio tinejdz houston, ali ako odbrana bude ovako ili slicno funkcionisala, bice solidna sezona.
top 75 (76) lista? niko nista? rekao bih da je jedna od rijetkih lista ikad u bilo cemu kojoj bi nalazenje greske bilo gore od tjeranja maka na konac.
Kakva jebada nad bucksima
Što se liste tiče 95% je correct
dwight vjerovatno najveci propust, mozda vince, ako bi umjetnicki dojam ukljucili u evaluaciju. lillard bi vjerovatno ispao.
Ne znam sta traži Westbrook tu, možda zbog triple double rekorda.
Klay bi trebao da je na listi, drugi najbolji šuter svih vremena. Sa hot hend aktivacijom cak veci i od Currya
Dwightmare najveći snub, a Bill Walton in
Dwight kojeg nema je bas snub.. mogu shvatit da je i Westbrook unutra, ipak ima te triple double sezone, ali sto ce AD tu, i sto ce Ray Allen…nidje veze..
Bez Ti-Mek-a.. ******.
A Vinsanity?
legitimno pitanje - hoce li OKC biti ove sezone najgori tim u istoriji lige? tipa 7-8 pobjeda? ne vidim kako mogu, ni slucajno, preci 10 sa ovim timom.
Joker on the run: 32 poena, 16 uhvacenih lopti, 7 asistencija.
Kad nije u igri, Denver djeluje pogubljeno. Ovaj covjek stvarno "makes a difference".
Nevjerovatan igrac.
Trabls u paradajzu
Old paradajzu
phila drzi rekord sa 9 cini mi se? kad pogledam ovaj sastav OKC-ja, ne vidim ni 9-10 pobjeda.
sto ne znaci da nece pobjediti minnesotu dvaput ove sezone.
Oklahoma drzi rekord u broju draft pikova kojih se nakupila zadnjih godina na racun raznih glupih transfera, samo ne znam sto ce im
ne bi bio iznenadjen da panu lakers i nocas, morant je on fire u ove prva dva kola
lob city se vraca na mala vrata?
rookieji fino nocas - green 30, giddey fine cifre, blizu TD, davion 17 u prvom, suggs i wagner jr ubacili dvocifreno u pobjedi nad knicksima. sengun mi se dojmi, bice opasan igrac kad se ukopca sa brzinom lige. mobley juce odlican protiv atlante bio. nije mi bilo jasno zasto startuju sa 3 visoka, pa mi je postalo kad sam ga vidio kako preuzima i zatvara sve na perimetru.
Spasi Melo LA nocas. A Dža briljantan.