Aha i onda isto tako uredno platis porez na te pare koje ionako nisu tvoje, i posaljes ih nazad i u ovom slucaju bacis u vodu makar pola miliona eura. Seems legit
Printable View
Aha i onda isto tako uredno platis porez na te pare koje ionako nisu tvoje, i posaljes ih nazad i u ovom slucaju bacis u vodu makar pola miliona eura. Seems legit
ajde ajde, kad je neko kod nas imao ciste knjige.
Problem je sto to ne moze da se radi bez jake sprege sa drzavom, i javna je tajna da je littleWolf vlasnik ovog privatnog kluba koji je nastao od FMPa. Zato su sve ove malverzacije i moguce. Samo nazovimo stvari pravim imenom i srecno bilo
sta kod nas na najvisem nivou nije u sprezi sa drzavom i bez malverzacija? bez naivnosti.
Ja to nisam rekao
Samo se ovdje to ne porice no je situacija takva kakva je i opste je poznata
Ali u Beogradu nije nego se se igra iz ljubavi :lol:
Ok, ali ovaj nadimak sam mu ja dao. Cisto da se zna kad postane viralan
Gledam malo CZV- Fenerbahče pa se nešto mislim kakvo je pašče sudija Lamonika. Vrh među bazdovima košarkaških sudija. Kako sam imao želju ođe da ga pljunem dok je sudio na nekoj utakmici Budućnosti...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
17 hiljada u Arenu (prijatno se iznenadih)
A što smarate...
Malo je koristio Covica za razliku od Atine danas za moj ukus [emoji23]
Bravo Zvezdo!
Nema sta velika pobjeda, odigrala je CZ odbranu zestoko.
Čovićev sin je premrzan za medalju ali dobro su prošli noćas, dobra odbrana a mogao je čović junior da ih debelo košta promašajima
Desilo se eto da i pobede, Lamonika je sudio lamonikovski, malo vamo, malo tamo ali u suštini dobro. Mo Faaje je motor pokretač ovog tima, koji je večeras odigrao sa svojih50% snage i kao takav pobedio tim sa zvezdama kao što su Nando, Dikson, Slukas, Datome...prelepo je večeras bilo gledati Zvezdu.
Faje je takav borac. Svaka cast Tomicu dje ga nadje i dovede.
https://pbs.twimg.com/media/EGiePNJX...jpg&name=small
i tako dodjosmo do 1 pobjede vise nego sto su lokalni znalci prognozirali.
a zelimir neverue, ostao bez teksta.
Svaka cast - za dovlu da uziva.
https://www.youtube.com/watch?v=PfCh0O6ikgc
Bravo momci, konacno jedna postena utakmica i pobjeda. Vidite kako moze...
nikad slabiji Fenerbahce...
Hejteri, veli, na aparatima :lolblue:
Vrijeđanje Kalinića od strane jednog dijela publike je tipičan primjer stanja svijesti 90% ljudi ovih prostora. Takvi primjeri ne postoje niđe, tvrdim, osim na ovim prostorima. Nisam za to da sportisti se plekaju u polutičke teme ali čim neko ne ide uz žicu aktuelnoj vlasti, bilo da je CG ili Srb u pitanju, odma je na sebe navukao gnjev poltrona i šupaka koji su atomi svakog sistema...
kakav ples i igra sa Zocovim nikad 'slabijim' fenerom u Areni.
sta se desava sa Fenerom? ne mogu nikudj
Dobi Efes ali jedva. Alba igra sa takvom energijom svaka im cast ljepota za vidjeti.
Moze li se nocas iznenaditi makabi. :)
Gist moze neko vrijeme da se nosi sa Blekom i Hanterom ali mora i Odzo da uskoci sa dobrom igrom. Ako zabaguje kao sto zna cao zdravo.
Vilbekina da cuva Lorenzo i Lazic i Covic sto manje da ulazi u igru :)
Oni su protiv reala u espanju izgubili u zadnju sekundu.
Ne znam koga su dobili u prvo kolo..
Bice tesko da ih ne roknu 10razlike.
Zadnjih 6 mečeva 5:1 za Czv.
Udje covic odma 9:2 :D
Drzi loptu 15sek i uvali nekog.
Propalo se kad im nejt volters dade 5 ili 7 (od postignutih 9)
Edit > covic baci loptu odzu u noge :D odma kontra i 12:2
sa kakvim samopouzdanjem izjavi Kuzmanović pred početak 3/4 da nije Makabi toliko bolji bio u prvom dijelu :) ok je podržavat Zvezdu, ali malo realnosti nije na odmet. mučiće se Zvezda u gostima protiv svih..
Sent from my iPhone using Tapatalk
536394794927492 izgubljenih lopti >>> nista makabi nije bolji od njih...
Czv im je sve namjestila.
Naravno i sudjenje 80% za makabi.
jes Zvezda im je namjestila da vode 10tak razlike tokom meča :)
Zvezda godinama daje tolike pare za neke strance koji su nidje veze a Dobrić uredno grije klupu. ako Žoc ostane u Feneru još koju godinu ne bi me čudilo da ga dovede
Zadnja 2 napada Czv ide na sut za 3 sa 20m bruka.
Ima u produzetke da ih razbiju 20razlike.
hahahahhahaha trci covic ide u publiku i iz trka sutira za 3 baci loptu mislim da je dodirnula krov od dvorane.
Za sve ovo je trener kriv..Pametni trener bi zavrsio zadnja 2 napada.
#NijeStrasno-15
Zali boze ovih makabijevih para, sramotno je kako su losi u pozicionom napadu, da su igrali protiv normalnijeg tima, ovo bi islo nocas na preko 20
Bolje bi im bilo da je Makabi realizovao zadnji napad u regularnom dijelu jer im sada glavni takmac za final 8 ima +15. Beron im se raspada, sve je promasio, sve otvoreni sutevi. Uzasno losa utakmica obije ekipe.