Voljni momenat...
Zamisli dajem platu nekome i gledam u pasulj kakvog je raspolozenja i oce li mi zavrsit posao svaki dan... hahahahahahahahaa sto se ovdje sve moze procitat, ovo je holivud
Printable View
Voljni momenat...
Zamisli dajem platu nekome i gledam u pasulj kakvog je raspolozenja i oce li mi zavrsit posao svaki dan... hahahahahahahahaa sto se ovdje sve moze procitat, ovo je holivud
ista stvar je bila sa Earl Clarkom prošle godine. u jedno 60% mečeva ga nije zanimalo ništa, uzimao je šuteve bez ikakvog rezona i smisla. tako da kod amera koji su kvalitetni a dodju da igraju ovdje to je izuzetno bitno.
nejasno mi je kako neko uleti velike pare i dovede Simonovića i pri tom ostavi Stipanovića koji je vrlo vjerovatno u top5 najgorih igrača lige
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne bih ja tako potcijenio Stipanovića. Jeste da nema neku tehniku, a i slobodna su mu kamena sa ramena, ali kada se usidri izuzetno je koristan.
Već vidim ovog Rita u CZV na polugođe.
Uz Stipanovica sada imaju i Cirbesa za aba ligu to je ok.
zvezdu ne zanimaju kup takmicenja :stupid:... Faye-a nema na spisku za EL..
Primorska igra odlicno, lijepo poslozeni i uigrani na svim pozicijama.
Primorska nema poraz od marta.
Zaređali su tridesetak mečeva bez poraza.
Послато са SM-A105F помоћу Тапатока
ako se nastavi ovako, nikad zanimljivija Jadranska liga...
Budućnost izgleda nezainteresovano. Lijepo je viđet Aleksu na terenu. S druge strane Simonović ni da je došao iz GSW, baele tamo.
Navikla se buducnost na ove poraze od po 30 razlike pa nema tu neke velike nervoze
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Sto bi ovo? Moguce da im se nije osvajao ovaj kup 😂
Partizan je Trinkijeri poslozio samo tako.
Rekao bih da su prvi favorit za osvajanje Aba lige.
Kad god vidim ono COL preumim Columbia.
Voli ga Mornar namjestit :D
Mora od nečega da se živi.
Jedino ako Partizan učestvuje u ABA II ligi, inače niti je po kladionicama favorit (prvi) niti je ovako najjači. Polako, zec je još u šumi a vi em što ražanj deljete me i viljuškama zvonite...
na papiru Zvezda je 2 klase ispred svih. igrača kvaliteta Derrick Browna nema niko u ligi, mislim u Lokomitivi Kuban ono što je igrao prve sezone i u Efesu takodje je izuzetan nivo. plus su doveli Gista koji je fizički dominantan u odnosu na 90% igrača lige. i najvažnije za njih zadržali su sve bitne igrače od prošle sezone. druga stvar što trener nije dorastao ekipi koju ima i što je više poznat po tome što je mučki udario najboljeg košarkaša ikada sa ovih prostora no po trenerskim kvalitetima. Dejo Radonjić bi bez poraza uzeo ligu i sigurno se borio za top8 sa ovakim timom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne igraju imena, tu nema priče više. Timska i brza igra sa dosta zalaganja, tu dolazi kvalitet do izražaja. Za sada tu je najviše napravio Trinkijeri. Još kada vidim Čovića kao drugog pleja, muka mi je odmah e.
Tomic ce dobit otkaz prije nove godine
Zvezda uradila isto sto i Buducnost prosle sezone
Slijede nebeski samari
Како прође Будућност? Освоји ли?
A kako da osvoji kad umjesto igraca nekakvi kriminalci basketa igraju na teren...
Onamo Golden Stejt sansu ne bi imao, a ne Buducnost postena
Dok se u Pg igralo sa gospodskom publikom ples je priredjen...
E zamisli kad se ponosis Nebojsom Covicem
I onda s tobom da se prica
Ne sanjamo, osvojili ste titulu i sami znate kako. Titulu vam niko uzet ne moze, ali to kako ste dosli do nje tesko da ce se zaboraviti...
Pazi,gledao sam ga na 2 utakmice sto bile na Arenu.. Protiv Olimpa i Primorske. Vidi se da zna kosarke on ali mi djeluje da je i fizikalije dosta izgubio, nije igrao godinu i po cini mi se. Blijeda sijenka nekadasnjeg igraca,nema to veze sa interesovanjem. Jedva cekam da vidim matchup Braun vs Thomas.
https://www.b92.net/sport/kosarka/ve...nav_id=1598787
Ugasi ligu, bokane picko
Sve je jasno kao dan!
Sjutra vam igra CZVu EL da mozete i vi da uzivate.
Kad pocinje ABA?
Kako igraju?
Sve se za ljubav igra...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e69428198f.jpg
100% istina
Svake godina ista i dosadna prica > nije ni cudo kad njihovi timovi ne postoje.
Kako igra to cudo od tima u EL ne rece mi?
100% istina
Izgubio od unikahe 20razlike.
Pomijesao si timove, mada nije ni cudo jer oboje nose zeleni dres
Kalatesov valcer u OAKA areni...
D e m o l i r a n j e