Zvezdin plafon je visoko. Ovo je talentovana ekipa, samo je pitanje da li Alimpijevic moze da napravi dovoljno za te igrace da naprave iskorak.
Ono iskakanje na piku koje Alimpijevic forsira je kriminal.
Printable View
Zvezdin plafon je visoko. Ovo je talentovana ekipa, samo je pitanje da li Alimpijevic moze da napravi dovoljno za te igrace da naprave iskorak.
Ono iskakanje na piku koje Alimpijevic forsira je kriminal.
Uh brale kakav je ovaj Odzo iz Fmp-a jak kao bik.:)
Dorell Wright u Igokei :D
9 utakmica u oktobru, stvarno previse.
4. oktobar: Crvena zvezda - Mega Bemaks
8. oktobar: Olimpija - Crvena zvezda
13. oktobar: Žalgiris - Crvena zvezda
15. oktobar: Crvena zvezda - Budućnost
20. oktobar: Crvena zvezda - Barselona
22. oktobar: Cedevita - Crvena zvezda
24. oktobar: Himki - Crvena zvezda
26. oktobar: Crvena zvezda - Makabi Tel Aviv
30. oktobar: Crvena zvezda - MZT Skoplje
To nije u oktobru, nego 9 utakmica za 21 dan, ne računajući prvo kolo.
Edit: ok, 8
Uhhh dosta paklen raspored, još u ABA igraju protiv Budućnosti i Cedevite, gdje moraju dobiti...
Vala ovaj Partizan mora ispasti iz lige... Kakav je ovo tim i igra...
Šta reći onda za Mornar i Amerikance :D Auh, kakva divljina od meča.
Ross ih spasio, ali +14 na početak 4/4 i da divljaci umalo izgube utakmicu... nema no su za playoff :D
Sad sam sa utakmice. Odemo da kupim karte, nije neka guzva karte 3 eura parter i 2 eura tribine. polako idemo prema ulazu u halu kad otvaraju neka sporedna vrata za "vip" valjda i tu nagrne jedno 70-80 ljudi, zena, djedova, djece i svadjaju se sa onim jadnikom na vratima: "aloo znas li ti ko sam ja! mene je Gvozdenovic brat od strica. Drugi veli mene je Franovic reka samo da kazem da sam njegov. Pa neka zena veli ja sam zamjneik pomocnika direktora u vodovod..." Znaci odvratno sto ljudi cine da bi ustedjeli dva je.ena eura. PI 100 puta!
Inace utakmica zanimljiva Mornar za malo ne prosu bolju igru veci dio meca.
E ne kontam ko je doveo i dao pare ovom Keselju. Hiljadu puta bi logicnije i korisnije za tim bilo da je tu umjesto njega npr. Aleksa Radanov.
Ako je Alimpijevic trazio bas njega onda jako sumnjam u njegove trenerske sposobnosti.
Pajo umalo da sjebe meč. Čovjek drži Rosa, Lukovića i Mićovića na klupu, čeka valjda zadnje minute da prelomi utakmicu, a svo vrijeme vode cca 14 poena, pa do 19.
Igra mu Pavić i Bakić, Šeparda izbacuje kad Partizan izvede visoku postavu, totalna konfuzija. Na kraju se dobro završilo.
I Aleksa Popovic bi imao veci impact na ovu ekipu od Keselja raspalog no je on vjerovatno dio nekog veceg deala.
Kakvo kucanje Lesora, ovo je monster i za NBA standarde, athlete - 99.
Sent from my P10+ using Tapatalk
Antića mrzi da ide do koša protivnika, do trice je dovoljno.
Lako im je u ABA ligi se zajebavat.
Mega vrlo interesantno slozena ekipa.
Onaj lik sto je kopija Sredera iz Njemacke reprezentacije jako dobar kao i onaj Gruzijac. Fundica treba vidjeti uzivo covjek je gradjen kao profy ragbista.
Izgleda da je ovo NBA pojačanje u timu večeras protiv Budućnosti... ?
Kako je Wright uopste zavrsio u Igokei je zagonetka za mene. Lik nije star ima 31 godinu moze da igra jos 3-4 sezone sigurno.
Evo i ja sa pitam na koju foru lik kojem je prosjek 16 poena u NBA završi u Igokei?Mislim ajde da ga je dovela Zvezda, Budućnost, Cedevita ali Igokea?
Čak ga Igokea ni ne plaća , već mendžer , tu je da održava formu dok ne dobije ponudu iz Kine ili El.
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
Što čini Gordić, održava Budućnost već nekoliko mečeva.
Izgubismo
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Ja stvarno ne simpatišem Džikića, ali ostavit Starovlaha na sami kraj kada se odlučuje utakmica, i izbacit Gordića koji je sve pogodio što je trebalo, eto ne znam. Imat prednost u skoku u napadu i odbrani i izgubit ovo... još onaj Denzel Vošington imao strašno loše veče, protiv Olimpije je dao 33 koša.
Baš ležerno odrađen finiš i poraz... Starovlaha forsira a lik ne može pogodit da šutira do sjutra.
Barović i dalje bacanja katastrofalno izvodi...
Preglupo su izgubili prednost, koju je trio Gordić-Ivanović-Gibson stvarao, jer bilo je pitanje vremena kad će i oni prestati da pogađaju.
Šteta...
Kakvo je tele Dzikic. Kakav je to telac.
Dje mozak ovima kad su ga doveli?
Dzile bas usro. Jedne smislene akcije nema kad je najvaznije. Dzaba fenomenalne partije Gordica i Gibsona.
Bez obzira na sve jasno mi nije kako Rajt dodje da igra u Laktase!?
Krenu ovogodisnja Aba prilicno interesantno. Bice tu prosipanja bodova kod Igokee, Mornara, Mege..
Predpostavljam da je Rajt potpisao otvoreni ugovor i da ce brzo napustiti Laktase, dugo nije igrao - dosao prije dva dana i onako odigrati covjek je klasa.
Premnogo poena dozvoljava Budućnost. Primiti više od 180 poena protiv Zadra i Igokee je baš loše.
Upravo to, ne pamtim da smo ovoliko pogađali kad je trebalo i iz teških situacija... Zato je poraz još teži...
Onako krenuti drugo poluvrijeme i opet izgubiti. Praviti odlučujuće akcije na Starovlaha, e ako je jasan trener.
Biće utakmica gdje ih neće krenuti šut, a onda i MZT će nas dobiti...
Mornar očekivano, -20 poena.
Da vidimo hoće li se i Partizan već izdvojit kao kandidat za ispadanje.
Puno njima Pavicevic dozvoljava, Nidam i Lucic se zamalo pobise. Previse nediscipline za bilo kakvu ozbiljnu pricu jbg.
Klasika, tako to biva kad se puno sniva, a u stvari se vrlo malo zna.
Umjesto sto su doveli toliko novih igraca, trebali su trenera da dovedu, a ne se smijenjuju on i brat na toj poziciji...
Pa, ono, oni i održavaju taj klub, ne može se drugo ni očekivati.
Evo viđeh Džile veli poremetila ih povreda Popovića pa su izgubili, šta ćeš, emocije.
Odbrani groblje pet poena prednosti cijelu utakmicu.
Ah kakvo indiskretno navlacenje od strane sudija za Partizan da bi se ostvarila pobjeda. :)
Bilo bi mnogo tri poraza na startu.
Ali ok, imao je i pored toga FMP šansi, jbg.
Uz pomoc Milera, tranzicije i pomalo sudija :) dobi ovo Partizan.
Greota je da jedan Keselj zauzima mjesto Radanovu. Sigurno neki dil Covketa - Miska..
Uskokovic i Nenadic jako dobri.
Ali Ojo iz Fmp-a - kakva gradja i fizicka dominacija. Trebalo bi covjeka vise koristiti ispod kosa.
Takodje primjetih da nosi iste patike jos od superkupa u Baru, nekako mi djeluje da ima povrijedjene clanke.?