Pasatu radi klima extra! Hvala brate! :)
http://www.dodaj.rs/f/2z/C/3GsGsvRG/hntegr.jpg
Printable View
Pasatu radi klima extra! Hvala brate! :)
http://www.dodaj.rs/f/2z/C/3GsGsvRG/hntegr.jpg
Ja sam jednom radio kod tebe, pa mi je nakon mjesec dana zaribao kompresor, dal zbog freona/ulja ili loseg kompresora, ne mogu da sudim samo da sumnjam...
Tad mi je zasmetalo sto si sipao freon po osjecaju, usuo jednom, ledi li? Ne, ok i dosipao dok nije pocelo da hladi...
Nije mi cilj da ti kvarim oglas, ali ja sam imao lose iskustvo i drug kojem sam te preporucio, te zelim da to napisem ovdje zbog drugih.
Opet nemoj da se ljutis, i ako mozes da odg koji freon koristis?
Kad si radio to tacno,jer ja vise ne radim kod onog momka od prije sto je bio oglas? Ja sam poceo od Avgusta da radim i sad se nalazim tacno kod Vinarskog podruma garaza mala?
Mogu da potvrde brojni ljudi ovdje da sipam freon tacno koliko pise i svima pokazem koliko sipam tj fabricku kolicinu. To sigurno nisi bio kod mene nego kod majstora gdje sam ja radio i sa kim ja ne radim vise vec sam kupio novu masinu i radim sve po knjizi kako pise servis tj vakumiranje treba da bude 20 minuta koje uvijek radim i kolicinu ulja i freona sipam koliko je propisala fabrika.
Freon kupujem kod Moto frigo Vujovic koji svi serviseri koriste i to mozete da provjeris ako mislis da nije tako!
Pa radio sam 2013te na pocetak ljeta...
Na neki od ova dva broja sam zvao
067/638-215 i 068/798-691
Al i dalje ne znam koji freon koristis a i koje ulje za punjenje sistema?
Pa nisam ja to, vidis da je drugi broj, to je drugi majstor gdje sam radio a sada ja radim sam i kvalitetnije mnogo. Freon global r134- a i jos jedan ekoloski koji kupujem u moto frigo vujovic, ulje SL 32 freonsko ulje Suniso - Belgija.
Zato svi koji hocete servis nazovite na broj moj koji imate u oglasu.
I dje se nalazis ti od onog mjesta dje si prije radio?
Sent from my iPad using Tapatalk
Tacno ispred starog vino podruma imate na mapi i nazovite na broj da vam objasnim gdje sam i da zakazete
Nista drug nema veze. Ne radim zamjenu kompresora i remont, samo radim ovaj servis i trudim se da ga odradim najbolje sto je moguce i kako fabrika propisuje.
evo i ja da malo pojasnim stvari... Za Gorostasa ovom prilikom pozdravi!!!
Kao prvo aleksandre, nauči da priznajes svoje greške, a da se ne kitiš sa tuđim poslom...
Radio si kod vrhunskog majstora i da si imalo naučio posao ne bi evo skoro godinu bio bez UV lampe (mora da je po knjizi potreban poseban model)...
Moje iskustvo sa tobom je bilo isto loše, od troje vozila nijesi napunio ni jedno koliko je bilo propisano (moja greška jer sam računao da znaš posao i da te je Gazda naučio istom). Sreća te je tvoj Gazda bio korektan i popravio tvoje greške...
Drugo, kakav si to majstor kad ne radiš elektroniku na samom sistemu??? Ako ću da radim klimu očekujem da neko umije i da je servisira! A ne samo priključi i napuni otprilike i to je to??? Isto kao da radis servis računara a nemaš cio alat i opremu, ali eto, vidio si kako se mijenja memorija i sad si majstor...
A to što si iskoristio oglas koji si otvorio drugoj osobi i što su telefoni na oglasu bili od tvog Gazde... Dovoljno govori o tebi...
Toliko od mene, Gorostas poydrav i slobodno zaobiđi priučene i ako treba ja te vodim kod specijalca!!!
Dekille ja nisam elektricar pa da radim elektroniku,radim samo osnovni servis, kao drugo ajde reci koje vozilo nisam napunio koliko je propisano ja svako vozilo fabricki odradim tako da to nije istina sto pricas. Kao trece ovo je moj profil i ja sam stavljao oglas za majstor od prije i sada ja radim servis i moj oglas normalno drzim.
I ovo je novi oglas nije njegov, citaj malo.
Ako sam ti radio servis mada sumnjam jer kazes i to na troje kola upamtio bih te i nema sta da govoris imas lose iskustvo isto? Gorostasu ja nisam radio...
Radio sam kod vrhunskog majstora? Pa sto momku " Gorostasu " nagrdi kompresor? ja nisam sigurno...
I mozes da pozdravis gazdu koji ti je sigurno rekao sta da napises da bi oglas mi pokvario. Veliki pozdrav za oboje! :)
Ja nisam bio kod aleksandra nikada, uskoro cu ga podsjetiti, iskreno kod tog punjenja freona itd ne treba fakultet pa se oko toga zabaviste, samo momak to radi jeftinije od drugih i to je za svaku pohvalu, kod drugih je po 30 eura a ostanem minut, nista mi specijalno ne rade, tako da aleksandre vidimo se uskoro :)
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Vazi brate, vidjeces kako radim pa reci ostalim iskreno iskustvo, a ne kao neki da kvare oglas.
Vidjeces kako po knjizi radim servis sve kako pise i kod mene servis traje pola sata a ne kao kod drugih sto kaze ovaj gore vrhunskih majstora 7,8 min.
Nazovi samo na broj tel da se dogovorimo oko termina servisa.
mačak,
malo sam više na ovaj forum da bi mi neko govorio šta da napišem...
A kao što sam pohvalio momka veceras za dubinsko čišćenje auta, tako kritikujem i tebe... Prihvatio to ili ne to je tvoja stvar...
Par forumaša sam javno kritikovao i mnogo puta od njih istih kasnije i trgovao i prodavao im stvari. Sve je to sastavni dio posla, i ja griješim ali se ne perem na bivše kolege i bivše gazde...
a evo vozila: megane scenik, golf V gti i megane (ljeto 2013)... sva tri ti radio i sva tri ponovo dopunjavana a na senika probio srednji dihtung na kompresoru... A da su to moja vozila iz tog perioda mogu ti dosti sa foruma potvrditi...
Da li si naučio kasnije da radiš to ćemo da vidimo...
A to da li si najjeftiniji ili ne?
15-20€ je skoro svuda po pg cijena za punjenje klime, osim kod par servisera...
Druze ja sam poceo da radim 2014te u Avgustu sam sa mojom masinom i eto vidis da kod mene nisi dolazio nego kod tvog specijalca. A kod tvog specijalca ja sam radio kako on kaze jer je njegov servis i sad sam radim potpuno drugacije.
I ne pricaj svasta jer kod mene dolazio nisi,kad budes onda iznosi utiske.
Ne treba fakultet, ali treba znanje...
Prvo svako auto ima tacno propisat freon koji ide u njega. Ima 3-4 vrste freona za auta zavisno od vrste ac kompresora. Onda isto u zavisnosti od kompresora imas tacno koje ulje se sipa, pa koliko ulja/freona.
Nemoj mislit da ne moze nista poci po zlu, meni je kompresor u sred voznje zakocio i ugasio mi auto, tako je nasilno to bilo da sam se prepao kajs da mi ne prezupci. I dalje imam freon u sistem, ali kompresor ne radi evo dvije godine. To moze a i ne mora biti od smjese koja je ubacena na mjesto freona/ulja.
Mlad mi je momak to radio (mozda 88 godiste) jel to taj majstor kojeg pominjete? On je umio i nudio da zamijeni kompresor kad ga kupim
Jeste 88 godiste to ti je taj specijalac sto pominje ovaj dekile.
Ulje placam 21 e litar i ono ti je najbolje koje sam ti napisao Suniso.
A freon od negdje 98 godista ide R 134-A
A sto se tice fakulteta ja studiram masinski fakultet 3 godina.
Kažu stari... Zlo june dovijeka govedo...
Sad mi je zao sto ti dobro nijesam naplatio stetu na autu, jer je situaciju ispeglao tvoj gazda...
A malo imam radnog staža, taman možda koliko ti godina, tako da ako sam napisao da si ti radio onda je bilo tako... Ja za razliku od tebe klinac se ne pravim blesav jer mi godine to ne dozvoljavaju... A tvoja greska je bila u tome jer si pogresne mjere uzeo za moje vozilo (riječi mnogo iskusnijeg majstora iz AC servisa u Zagorič).
A eto koliko sam ja navodno dobar sa tvojim gazdom kad mi je tvoju gresku morao platiti kod drugog majstora...
A Gorostas je u pravu, svako sa iole ispravnom mašinom i materijalom može danas izigravati majstora, a kad se pogriješi onda niko nije kriv... Iskustvo je ono sto se stiče godinama s što će ovakvi poput tebe teško razumjeti...
A što se fakulteta tiče??? Hvali ti još dosta do mene, pa onda nekih skoro 20godina staža. A kako je bilo završiti fakultet po starom sistemu to ti može reći dosta forumaša...
Dekie ti ne shvatas da nisi dolazio kod mene na servis gdje sada radim i nisam ti kola prikljucivao na moju masinu.
Ti si bio 2013te na servis gdje sam ja radio, i ako sam ti ja radio ja sam samo radio po instrukcijama gazde. Sad radim sam i sve drugacije jer ne mora da mi niko naredjuje i sve radim posteno i tacno.
Dodji do mene posto nisi da se uvjeris jer necu da se raspravljamo ovdje bez potrebe.
Ne moram tvoje auto da radim dodji ima drugih sto dolaze i sjedi i gledaj i iznesi utiske javnoi iskreno. Sjutra cijeli dan radim neka kola rent a cara pa me nazovi i svrati na sok i rakiju. Broj imas pa nazovi.
kolika je garancija na servis?
Zavisi od sistema, ako je los tj uocim na masini da postoji neko sitnije curenje onda pola godine
Sve pohvale za momka. Juče odradio kompletan servis, klima radi izvrsno, sve preporuke.
Ako dobro vidim, prva slika je mojeg auta. :)
Jeste, Zafira. Hvala na komentaru! :-)
Moze li se za četvrtak rezervisati? :)
Odgovoreno u PM.
Meni klima zimus ubijala kako grijala.Ajde da je upalim,zatvorim prozore ,na low temperatura kad ono jedva mlaki vazduh. Mislim da ćemo se morati družiti brzih dana. :)
kad bih ja mogao naletjeti poshto se na tel. ne javljash!?
Danas smo svi crkli od vrućine :)
Dogovoreni termini servisa,ko bude htio da radi servis neka me nazove da se dogovorimo oko termina.
Servisirajte klimu ne przite se! :-P
Nisam zadovoljan no PREZADOVOLJAN. Upravo zavrsio. Sve preporuke od mene!
Prosle godine sam radio kad je momak bio kod onoga drugoga kao segrt, sad radi za sebe kod sebe,
korektnije i postenije ne moze bit. Svaka cast majstore! ;)
Hvala brate. Mercedes ima da hladi odlicno.
Kako bi mi banja bilo kad bih zna kod kojeg sam od vas dvojice radio prošle godine a i ove haha.
Ako ti servis nije trajao pola sata,nisi kod mene. I moja garaza je tacno kod Vinarskog podruma gdje je zuta fica na kojoj ima natpis " servis klime 15e "
Lijepiš li plave naljepnice sa datumom, trajali je taman pola sata i ladi klima dobro :-), ako sam kod suparnika sledeći put ću kod tebe, da bude ravnomjerno raspoređen prihod.