bbm na cs sta mislite o tome ili je to javna tajna ne smije se pisati nista da se ne zezne posao ,koji kazu da radi i dobro radi.
Printable View
bbm na cs sta mislite o tome ili je to javna tajna ne smije se pisati nista da se ne zezne posao ,koji kazu da radi i dobro radi.
Nema tajne, nudi se to i ovdje, ali si postavio na krivom mjestu:
https://forum.cdm.me/showthread.php?...98#post3560098
[emoji117][emoji118]
Sent from my iPhone using Tapatalk
SK HD mnogo dobra stvar..
Preko bbma to ide? [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znadoh dje postaviti taman pa neka bude ovdje;
Imam adsl 5+
I za poklon me brat nudi sa Apple tv, ali kaze da treba 9mbs za hd.... meni se nesto svidja XMBC/kodi zbog serija i filmova... Vidim ima i web browser( moj sony hd ready nema internet)
Dakle risiver imam, hd cs....
Koje biste mi preporucili od ova dva gore modela, ili mozda nesto trece?
Tapatalk - 5s Jailbreak 8.1
Moze li mi neko pomoc....
Pokusavam da skontam na kojem satelitu mogu naci Bjeloruski TV5 kanal?
Unaprijed hvala
Prenos utakmica :)
Sto bas on sta ima tamo, a nema negdje drugo da nije samo bas njihova liga ? Ako ti igra neko tamo npr...
Sent from Lumia 925 using tapatalk
Sta je trenutno najbolje i najpovoljnije ubaciti u kucu na najmanje dva tv-a.
Nazalost m-kabl ne moze inace bi njega.
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
isto pitanje ? i da li npr total ako imas 2 tv-a mozes da saltas kanale samo iz prostorije u kojoj je risiver ili moze i iz druge sobe samo preko tv-a?
Posto ne znam dje da postavim ajde odje cu.
Kako je neko nakon stavljanja set boxa dobio vise kanala nego 5 crnogorskih digitalizovanih?
U Pg su dobili neke ne znam tacno koje, u Tivtu HRT ove kanale, NOVA tv itd itd.
Ja u NK samo 5 standardnih i plus nemam TV NK
Ako je blizu granice postoji mogucnost da hvataju susjedne sto se tice tv nk mislim da ne ide osim ovih 5 standardnih ...
Sent from Microsoft Lumia 640 dual
Imam li alternative Total TV-u na lokaciji u Maslinama (ni ne pomisljam na smece od ExtraTV, za m-kabl jos nema tehnickih mogucnosti tamo.)?
S' obzirom da nikad nisam imao kablovsku (imam bolja rjesenja) nemam pojma o istim...
Vidim da ovdje ima masu tema pa da ne listam sve...
Kakvo je trenutno stanje sa ponudom i cijenama?
Ne zanima me kucni telefon. Internet me najvise zanima dok je kablovska TV opcionalna (ako ne povecava znacajno cijenu)...
U pitanju je PG, zgrada u kojoj vec postoji T-com prikljucak, ako to sto znaci...
Predlozi?
Ima li neki software za amiko combo mini hd koji otvara arena sport na 39 E ili neke druge sportske kanale izmedju 60 E i 15 W? Dosad nijesam ubacivao software a sa ovim fabrickim samo slobodne kanale gledam.
Pa ubaci softver. Ali ti on ne omogucuje automatski to da gledas vec ti otvara mogucnost za unos CS linija
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
Ima li nesto sa svim mogucim kanalima, kao recimo na CS sto ima, ali da se moze gledati preko kompjutera? Normalno, uz placanje pretplate, ne besplatno...
Imas IPTV. Ima dva lika ovdje na forumu koji nude. Mada ih imas dosta u regionu za cijenu do 10 eura dobijes 300-400 kanala. Slika nesto losija nego sa satelita ali ti ne treba nikakva oprema samo internet brzine 5+
Pitanje, mogu li ovo da koristim za gledanje nasih kanala ili je ovo samo da imam smart tv ?
Attachment 135783
Sa ovim mozes da pratis sve IPTV kanale na bilo kom TVu koji ima hdmi ulaz.
ok.hvala, ali sam mislio onako bez neta samo da prikopcam i da imam nase kanale ?
Ako mislis na zemaljske kanale onda trazi android box sa dvbt2. Ima jedan pristojan model na ali mislim da mu je naziv K1 cin je amlogic s805 i ima dvbt2
Hvala ti .
Zanima me ima li neko iskustva sa VU SoloSEV2 risiverima?
Unaprijed hvala
Nemam taj, ali imam Vu+ Solo 2 original i mogu ti reći da je extra jak i brz i evo više od 2 godine ga koristim bez problema.
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Interesuje me koje sve firme nude satelitski internet u CG? I koju firmu biste mi preporucili? :)
P.S. Da li je moguce uzeti satelitski internet Iz druge zemlje i montirali sve u CG a da radi sve normalno?
Unapred veoma zahvalan :)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
E ovako, posto sam u Pg otprilike oko 3-4 mjeseca godisnje, koje su mi opcije sto se televizije tice, ne isplati mi se da potpisujem ugovor sa nekim kablovskim operaterima, jer bi 3 mjeseca koristio, a posle bezveze placa'. Neki predlog?
Uzmi kod kolege iptv listu 3 mjeseca 25e i to je to.
Da, ali ako se ne varam to radi preko interneta, a ja nemam internet u stanu, jos nista nisam uvodio, trazim najbolju soluciju, da ne placam bezveze preko citave godine, a ne koristim.
Imalo je ranije extra tv summer, mislim da je tako bilo, 7e mjesecna pretplata, ugovor na 3 mjeseca....vidji mozes li da iskopas sto od toga.
Ima li koja kablovska u ponudi i paket ARENE i SPORT KLUBA?
ima m-kabl ali to ce biti samo do Nove godine. nakon toga ostaju samo SK.
Mkabl
Poslato sa telefona :-)
Zvanicno nista neces dobit jer ce ti rec bice do daljnjeg. Plan je da ugase m-kabl i da svi predju na telemach.
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Jes...isti je vlasnik.
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
moze li neko pomoci gdje mogu da nadjem prokleti daljinski za fox televizor model 32dle250 ??? gdje god sam isao nema(za BAR pisem)